Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיכוי מע"מ במדינה אחרת באירופה

eyals05
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלומות,

חיפושי בדוד גוגל העלו חרס.

הורי נמצאים כעת באוסטריה ועשו קניות רבות אשר הם מבקשים להזדכות על תשלום המע"מ בגינם.

הבעיה היא שהם חוזרים לארץ ממינכן ולכן עלתה השאלה האם ניתן להזדכות על תשלום המע"מ על קניות שבוצעו במדינה אחרת בגוש האירופאי (אוסטריה) בשדה התעופה של מדינה שונה (גרמניה)?

מקווה שכאן תימצא התשובה המהירה.

תודה מראש לכל הנוסעים המתמידים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

גוגל נתן לי את זה-

https://www.ricksteves.com/travel-tips/money/vat-refunds

לא היה לי כח לקרוא את הכל אז אין לי מושג אם זה עוזר, אבל תעבוד קצת גם אתה, מה יש :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא עונה?

Bring your paperwork and purchases to the airport or border crossing, and arrive early. Assuming you left the store with your purchase, receipt, and VAT paperwork (but no refund), you’ll need to get the refund processed before going home. If you’ve bought merchandise in a European Union country, process your documents at your last stop in the EU, regardless of where you made your purchases. So if you buy sweaters in Denmark, pants in France, and shoes in Italy, and you’re flying home from Greece, get your documents stamped at the airport in Athens. (If the currencies are different in the country where you made your purchase and where you process your refund — say, pounds and euros — you may have to pay an extra conversion fee.) And don’t forget — Switzerland, Norway, and Turkey are not in the EU, so if you buy in one of those countries, get your documents stamped before you cross the border.
עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...