Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לעשות קניה ומחפש המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מעוניין לקנות את המוצרים הבאים ואשמח להמלצות :

1. מגן שמש טוב שלא מתפורר ומלכלך את כל הרכב, נתקלתי במגן משקפיים של הדר רוזן באוטוסטור, איך הוא?

1.1 נתקלתי גם במגן שמש לחלונות רב-פעמי שנדבק לחלון, של הדר רוזן, האם למישהו יש נסיון עם זה?

2. Meguiars DA Powersystem, המכשיר שמתחבר למברגה, הוא נמכר באוטוסטור ב 320, דרך אמזון עם משלוח עולה 250, האם אפשר למצוא בארץ במחיר טוב יותר או זהה ?

3. פוליש

4. אוטם צבע, בזמנו שמתי את העין על ה 845, מחפש משהו שיחזיק לזמן הכי ארוך שאפשר.

5. ווקס לאחר אוטם צבע, האם כדאי? לא הכרחי מבחינתי, החשוב הוא לשמור על הצבע, פחות הברק.

6. פדים שמתאימים ל DA POWER ולכל הפעולות שצריך לבצע

7. חומר שיגרום לבידינג על החלונות

8. חומר לניקוי ג'אנטים (גם מגנזיום וגם ברזל) ושלא פוגע בגלגלים.

9. כל כלי עבודה אחר שאצטרך.

10. נתקלתי בחומר בשם scratch X להעלמת שריטות, האם צריך אותו בנוסף?

11. חומר לניקוי פלסטיק (דשבורד)

12. חומר לשמירה/חידוש פלסטיק (חלקי פלסטיק חיצוניים) ו/או גומי, מחפש חומר שלא צריך ליישם מחדש על בסיס קבוע.

כל הנ"ל לביצוע דייטילינג פעם ראשונה לרכבים של ההורים. לרכבים יש מקומות מסוימים עם שריטות וארצה להעלים אותם עד כמה שאפשר או לפחות לטשטש.

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהרשימה שלך אני ממליץ שלא לקנות את המגן סוכך שמש של HR - הדר רוזן (היה לי את המרובע אקורדיון), הוא התפורר לי לאחר שבועיים של שימוש ועשה לי לכלוך מטורף בכל חלקי הרכב, מיותר לציין גם שעלה הכי יקר כ 90 ש"ח.

לגיב אוטם הצבע הרגע קראתי בפורום הנ"ל שרשור על תחליף ל 845 בשם FUSSO שהזמנתי דרך ה EBAY לאחר ההמלצות שהוא קיבל שם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537758-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%98-845

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...