Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לוקו,

בחור בן 24, לא שירת צבא, לא מסוג ללמוד גם לא שנתיים, לא עבודה עם לקוחות - נשמע שהבחור בבעיה אמיתית שאינה קשורה לתעסוקה.

הוא צריך להצטרף כשוליה לבעל מקצוע ותיק, להיות העוזר שלו, ולא משנה באיזה תחום, ולקוות שיהיה לו טוב.

זה לא נשמע כמו מישהו שעוד 10 או 15 שנים ימצא את מקומו בחברה כגורם פרודוקטיבי.

הוא לא שירת עקב בעיות פרנסה בבית הוא מגיל צעיר עובד ..ועובד קשה.

ועבודה עם לקוחות הוא פשוט טיפה מגמגם הוא מעדיף עבודה במעבדה/במפעל (לא מפעל של אוסם וכו'..) לתת עבודה וללכת הביתה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפעילי CNC מגיעים לסכומם נאים ביותר. קורס נלמד דרך בתי ספר מקצועיים או משרד העבודה לפי מיטב ידיעתי. יש לא מעט עבודה בתחום, אפשר להתפתח בו ללא מעט מקומות. מחרטות, כרסומות, הדפסה תלת מימדית, סטריאו ליטוגרפיה, צריחי חיתוך, חיתוך לייזר/פלסמה/מים ובטוח ששכחתי עוד. יש לא מעט תחומים שיש בהם דרישה למפעילים בינהם זיווד, תעשיות כבדות, עסקים קטנים שמתמחים בחריטה ועוד. אני מאמין שלצערו, עקב זה שאין לא שירות צבאי הוא לא יוכל להתקבל למשרות בחברות הרציניות כמו ישכר או שאר חברות בעלות קשרים בטחוניים, אבל אני לא מאומר את מידע אלא רק ממה שנראה לי

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לוקו, כיף לי לראות בן אדם שככה עוזר לבן דוד שלו.

כל הכבוד לך.

נכנסתי לנושא כי אפשר להגיד שגם אני במצבו.

אולי אפילו טיפה גרוע יותר.

גם אני בלי צבא, בלי ניסיון כל שהוא בשום תחום, בלי כיוון, בלי לימודים.

קראתי את התגובות.

מהשיחות שלך איתו, הבנת שהוא באמת לא רוצה ולא מוכן ללימודים? או שהוא פשוט חושש מזה, אבל מוכן לשקול?

כי אני חושב שאם אפשר לגרום לו להבין שבזכות לימודים, הסיכויים שלו להצליח גדולים יותר, אולי כדאי להשקיע בתחום הזה.

אם הוא באמת לא בנוי לזה, ולא מוכן, אולי ללכת לכיון של לעבוד במשטרה (צריך בשביל זה שירות צבאי?)? לעשות קורס במד"א ולאחר מכן אולי נהג אמבולנס?

מתווך נדלן אולי? אם אני לא טועה אפשר לעשות כסף טוב אם הוא יצליח, ויש לו את האופי הדרוש במקצוע הזה.

צריך להתעסק פה עם אנשים, אבל אין בעיה עם זה שהוא מגמגם.

זה שבן אדם מגמגם לא אומר שהוא לא בן אדם, ושהוא צריך להסתתר כל החיים מאנשים.

מאחל לו הצלחה, ואיזה כיף לו שיש לו בן דוד שדואג לו ככה, כל הכבוד לך!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שלא יעשה, שלא ילך להיות עובד יצור במפעל דרך חברה קבלנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לוקו, כיף לי לראות בן אדם שככה עוזר לבן דוד שלו.

כל הכבוד לך.

נכנסתי לנושא כי אפשר להגיד שגם אני במצבו.

אולי אפילו טיפה גרוע יותר.

גם אני בלי צבא, בלי ניסיון כל שהוא בשום תחום, בלי כיוון, בלי לימודים.

קראתי את התגובות.

מהשיחות שלך איתו, הבנת שהוא באמת לא רוצה ולא מוכן ללימודים? או שהוא פשוט חושש מזה, אבל מוכן לשקול?

כי אני חושב שאם אפשר לגרום לו להבין שבזכות לימודים, הסיכויים שלו להצליח גדולים יותר, אולי כדאי להשקיע בתחום הזה.

אם הוא באמת לא בנוי לזה, ולא מוכן, אולי ללכת לכיון של לעבוד במשטרה (צריך בשביל זה שירות צבאי?)? לעשות קורס במד"א ולאחר מכן אולי נהג אמבולנס?

מתווך נדלן אולי? אם אני לא טועה אפשר לעשות כסף טוב אם הוא יצליח, ויש לו את האופי הדרוש במקצוע הזה.

צריך להתעסק פה עם אנשים, אבל אין בעיה עם זה שהוא מגמגם.

זה שבן אדם מגמגם לא אומר שהוא לא בן אדם, ושהוא צריך להסתתר כל החיים מאנשים.

מאחל לו הצלחה, ואיזה כיף לו שיש לו בן דוד שדואג לו ככה, כל הכבוד לך!

הוא בן דוד קרוב לליבי והוא באמת תקוע .

בערב הוא אמור לקבל קורסים של משרד העבודה ואני ישב איתו ואני עדכן אותכם מה כדאי ומה לא..

דרך אגב מה עם קורס חשמלאי מוסמך?קשה?תנאי קבלה? אפשר להיות שכיר ולהרוויח טוב?

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם
זה פשוט לא נכון.

אפילו Front End Developer עם 0 שנים נסיון (בהנחה שימצא עבודה) ירוויח לפחות 10K.

אבל כאמור הבעיה במקרים של מפתחים מתחילים היא למצוא עבודת Junior ללא נסיון.

בוא נגיד שנכון שיש,

אבל זה לא "אני אלך להייטק וארוויח 20 בחודש" עבר זמנה של התקופה הזו...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מגניב שלא היית בוחר בו, אבל למען הסדר הטוב, מבחינת החוק אתה כנראה לעולם לא תוכל לדעת למה אלא אם תשאל אותו למה, וגם כאן לא תוכל לאמת את זה (ונעזוב שאסור לשאול, זה די לא אכיף). בגלל זה בעיניי לעניין השירות הצבאי יש משקל פחות. מסכים שזה חשוב, מבגר, מלמד אותך אי אלו דברים על החיים, בעיקר בעניין אחריות וזה שלא שהכל בחיים הולך כמו שמקווים. אבל יחד עם זאת, אפילו המשתמט הכי גדול יכול להגיד שפשוט החליטו לפטור אותו על רקע רפואי.

אתה צודק שאסור לשאול למה לא שירת - אבל מותר לשאול על כל קורות החיים מבחינת רצף כרונולוגי כולל גילאי 18 - 22 שזה הזמן שבו משרתים בצבא.

פורסם (נערך)
עוד תחום,

מכירות שטח.

איך מכירות שטח אם הבנאדם מעדיף להמנע מאינטראקציה עם אנשים?

אני בתור מעביד פוטנציאלי, הייתי מתעניין למה בחור צעיר לא שרת בצבא.

במיוחד שאתה מציין שאין לו בעיות בריאות.

בצבא מתבגרים, לומדים לקחת ולתת אחריות, בקיצור שלב חשוב בעיצוב האדם.

אם היו מגיעים אליי 2 אנשים עם אותם נתונים, אחד שרת שרות מלא, והשני לא (לא עקב בעיית בריאות),

אין לי ספק את מי הייתי לוקח.

+1

כמובן שיש סייגים ומקרה כמו שמתאר פותח השרשור הוא אחד מהם (בעיות כאלה ואחרות בבית שהצריכו את עזרתו).

בהתייחסות למה שסלע כתב:

מגניב שלא היית בוחר בו, אבל למען הסדר הטוב, מבחינת החוק אתה כנראה לעולם לא תוכל לדעת למה אלא אם תשאל אותו למה, וגם כאן לא תוכל לאמת את זה (ונעזוב שאסור לשאול, זה די לא אכיף). בגלל זה בעיניי לעניין השירות הצבאי יש משקל פחות. מסכים שזה חשוב, מבגר, מלמד אותך אי אלו דברים על החיים, בעיקר בעניין אחריות וזה שלא שהכל בחיים הולך כמו שמקווים. אבל יחד עם זאת, אפילו המשתמט הכי גדול יכול להגיד שפשוט החליטו לפטור אותו על רקע רפואי.

אפשר להתפלפל על נוסח החוק עד מחר, השורה התחתונה היא שמישהו שרוצה להתקבל למקום עבודה לרוב יראה נכונות לשתף פעולה בראיון העבודה ולענות לשאלות המראיין.

היה ויחליט שאינו רוצה לחלוק את המידע?

לגיטימי מבחינתו כיוון שזה עשוי להיות נושא אישי אך בד בבד לגיטימי מבחינתי לקבל למשרה מתמודד אחר שלא משאיר לי "חורים" בעברו.

בתקופה שהייתי בתפקיד ניהולי בארץ והייתי מקיים ראיונות עבודה קורות חיים בהם צויין שהמועמד לא ביצע שירות צבאי נפסלו על הסף למעט חריגים שבהם צויינה הסיבה בגינה המועמד לא ביצע שירות צבאי ובתנאי שהסיבה לא היתה כזו הקשורה להשתמטות.

לוקו, הבחור בעל ידיים טובות וחובב אלקטרוניקה?

קבל כיוון קצת שונה- מתקין מערכות ברכבים.

גם משלב התעסקות באלקטרוניקה, גם התעסקות בעץ אבל לא ברמה מוגזמת וככל שיצבור לעצמו שם של מקצוען אני מניח שיוכל להתפתח.

אין הרבה בעלי מקצוע פדנטים בתחום הזה שיודעים לעשות עבודה ברמה טובה ועם חשיבה מחוץ לקופסה והבודדים שכן "יש להם את זה"- שמם הולך לפניהם והשכר שהם גובים עבור עבודה עולה בהתאם.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בוא נגיד שנכון שיש,

אבל זה לא "אני אלך להייטק וארוויח 20 בחודש" עבר זמנה של התקופה הזו...

בהחלט, אם כי אני חושב שחוץ מתקופת הבועה אף פעם מתחילים עם 0 נסיון (גם כאלה עם תואר שהרגע סיימו) לא קיבלו 20 בחודש.

הסכומים שאני מכיר לגבי אנשים עם 0 נסיון זה מ-10 אלף לחודש בתחומים הכי נפוצים ו"שטותיים" כמו HTML ו-JavaScript ועד לקראת 15-16 בתחומים יותר קשים וייחודיים (C++, MF, Embedded וכו').

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חבר'ה הכיוון זה טכנאי חשמל מעשי (זה מתחת ל"טכנאי מוסמך") לימודים של שנה וקצת,אחכ מקבלים תעודה של "טכנאי עוזר" ז"א שאתה עדיין לא מוסמך רשמית אתה צריך וותק של שנתיים של עבודה ואחכ תקבל מטעם משרד העבודה תעודה "טכנאי חשמל מעשי".

יש למישהו מושג עד כמה העבודה הזאת פיזית?מסוכנת? קשה? הלימודים עצמם קשים? (הוא חלש במתמטיקה אבל טוב באנגלית 4 יחי').

ראיתי בדרושים ויש די הרבה ביקוש במיוחד לאיש אחזקה של חברות /מפעלים/בתי ספר.

כל מי שיש לו ידע נוסף במקצוע הזה ,יתרונות חסרונות , אשמח לשמוע..

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

לדעתי זה מסלול ארוך מידי. שים לב שאתה מדבר על הכשרה יותר ארוכה מתואר אקדמי כדי להיות מתחת לטכנאי.

לדעתי שילך ללמוד ריתוך/מסגרות. הוא יעשה כסף יותר טוב, יוכל לעבוד גם כשכיר ולא רק כעצמאי וזה מקצוע מבוקש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ועבודה עם לקוחות הוא פשוט טיפה מגמגם

מניסיון, זה לא מה שמונע ממך עבודה עם לקוחות.

עדיין, עדיף שלא לעבוד עם לקוחות מסיבות אחרות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חשמלאי מעשי.הלימודים מאוד קלים,אני אגב עובד כטכנאי מתח נמוך,רכב משכורת טובה ותמיד יש דרישה בתחום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...