Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מקצוע מכובד למי שיש לו ידיים טובות

loko152
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בן דוד שלי רוצה להתחיל את החיים שלו והוא לא יודע מה הכיוון שלו.

קצת רקע:

בן 24.

לא שירת בצבא (לא משהו בריאותי).

עבד בכל מיני עבודות קטנות ולא רציניות,בשיחה אישית איתו הוא אמר לי שבילדותו הוא פירק דברים הרכיב דברים,ויש לו ידיים טובות.

הוא רוצה לעשות קורס כלשהו שיהווה מקצוע לעתיד,הוא חשב על טכנאי סלולר אבל לפי דעתי בגלל שיש כל כך הרבה מכללות שמלמדות את זה ויש מאות בוגרים אז קשה לקבל משכורות גבוהות (הוא רוצה להיות שכיר) כי למה לשלם לבן אדם משכורת יפה אם יש לו עוד 10 מועמדים שמוכנים לעבוד בזול,תקנו אותי אם אני טועה.

איזה מקצועות יש עוד שאפשר ללמוד ולהתפרנס (7-10 אלף) מצידו להתחיל גם בפחות מזה אבל שבעתיד הוא יכול להגיע למשכורת כאלה.

עדיפות למקצוע לא ממש פיזי נגרות רתך וכו'..אלא בכיוון של אלקטרוניקה .

תודה לעוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

7 אלף ₪ ברוטו זאת לא משכורת מאוד גבוהה בימנו. הנדסאי אלקטרוניקה עם קצת ותק וניסיון יגיע לשכר כזה בקלות.

קורס טכנאי סלולר זה בזבוז זמן וכסף. רוצה לעבוד בתור טכנאי סלולר? תתקבל למעבדה של חברה גדולה, תתחיל מלמטה ותתקדם בדרך הקשה. ילמדו אותך שם כל מה שאתה צריך לדעת בחינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טכנאי שיניים, חבר שלי למד את זה בשנתיים, לימודים סבירים, עבודה לא קשה, יש עבודה ותוחלת החיים עולה כל הזמן, יש כסף ואפשר לעשות בסוף מעבדה פרטית.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייצור אלקטרוני. יש חוסר אדיר בשוק דווקא לאנשים לא אקדמאים. עם נסיון של 3-5 שנים אפשר להגיע לשכר הזה בלי יותר מדיי קשיים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Tzvika-Pick משכורות של 7 היום זה משכורת סבבה אם אתה לא עובד בתור הנדסאי או משהו מעבר, ״פועל שחור״ , אני כבר חצי שנה בחוץ המשכורות בחוץ על הפנים 5800 נטו, קשה להתקיים במצב כזה, שילך וילמד משהו.

אמר פה זיו על מיזוג אוויר, למדתי את זה, יש לי תעודה, השוק פרוץ, היום כל אחד שיש לו טסטר ופטיש הולך להתקין מזגן ב15 שקל, שלא לדבר על שירות באים ממלאים גז ב400 שקל ובורחים,ואז מגיע מישהו קצת יותר אכפתי ואוכל את כל הבלגן שישאירו לפניו השוק הזה גם הולך ליפול עוד מעט,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Tzvika-Pick משכורות של 7 היום זה משכורת סבבה אם אתה לא עובד בתור הנדסאי או משהו מעבר, ״פועל שחור״ , אני כבר חצי שנה בחוץ המשכורות בחוץ על הפנים 5800 נטו, קשה להתקיים במצב כזה, שילך וילמד משהו.

אמר פה זיו על מיזוג אוויר, למדתי את זה, יש לי תעודה, השוק פרוץ, היום כל אחד שיש לו טסטר ופטיש הולך להתקין מזגן ב15 שקל, שלא לדבר על שירות באים ממלאים גז ב400 שקל ובורחים,ואז מגיע מישהו קצת יותר אכפתי ואוכל את כל הבלגן שישאירו לפניו השוק הזה גם הולך ליפול עוד מעט,

השוק בפח בכל המקוצועות.

גם מפתח מתחיל(תוכנה) לא עושה 5 ספרות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייצור אלקטרוני. יש חוסר אדיר בשוק דווקא לאנשים לא אקדמאים. עם נסיון של 3-5 שנים אפשר להגיע לשכר הזה בלי יותר מדיי קשיים.

על מה אתה מדבר??

אני מחפש עבודה כעובד ייצור באלקטרוניקה כבר שנה וחצי ,אין כמעט משרות שנפתחות בתחום הזה,ואם כבר נפתחות- יש עדיפות להנדסאי אלקטרוניקה. והשכר לא מתקרב בכלל למה שרשמת.

עריכה אחרונה על ידי E.L
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בתור מעביד פוטנציאלי, הייתי מתעניין למה בחור צעיר לא שרת בצבא.

במיוחד שאתה מציין שאין לו בעיות בריאות.

בצבא מתבגרים, לומדים לקחת ולתת אחריות, בקיצור שלב חשוב בעיצוב האדם.

אם היו מגיעים אליי 2 אנשים עם אותם נתונים, אחד שרת שרות מלא, והשני לא (לא עקב בעיית בריאות),

אין לי ספק את מי הייתי לוקח.

סלע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אתייחס למשהו שאני דווקא די בקיא בתחום - טכנאי סלולר. זה די מזל.. יש לכאן ויש לכאן. בוא נגיד שהרוב מרוויחים 32+ לשעה. משמע בסביבות 6K בחודש לפני שעות נוספות ולפני כל מה שיש מסביב. בנוסף תמיד אפשר להחליף מסכים בבית, או "בבית הלקוח" אחר הצהריים, אחלה כסף. מאות אחוזי רווחיות יש בתחום הזה (אולי היום קצת פחות ובטח שלא על כל הרכיבים, על מסך אין מאות אחוזי רווחיות אבל על שקע אוזניות יש מקרים גם של 1000 אחוז (עולה משהו כמו עשרה שקלים וגובים על תיקון כזה 100+) בתור טכנאי דרג א'+ב' אין סיכוי לחצות את תקרת הזכוכית לעיל.. אם הוא יגדיל ראש ויהיה טוב, בתור ג'+ד' יש סיכוי גדול מאוד. (אני מהתחום בעקיפין, לא טכנאי סלולר וכו', פשוט יודע כמה משלמים.) קח בחשבון שאין חוקיות בתחום, אני מכיר מישהו בן 18-19 שנחשב ממש לגאון ומרוויח כפול ממה שבן דוד שלך רוצה ומצד שני אני מכיר אנשים בני כפול מהגיל של אותו בחור עם שני ילדים בבית שמרוויחים 30 ש"ח לשעה.

heyhey,

שמבין דבר או שניים בסלולר.

בהתייחסות למה שסלע כתב:

מגניב שלא היית בוחר בו, אבל למען הסדר הטוב, מבחינת החוק אתה כנראה לעולם לא תוכל לדעת למה אלא אם תשאל אותו למה, וגם כאן לא תוכל לאמת את זה (ונעזוב שאסור לשאול, זה די לא אכיף). בגלל זה בעיניי לעניין השירות הצבאי יש משקל פחות. מסכים שזה חשוב, מבגר, מלמד אותך אי אלו דברים על החיים, בעיקר בעניין אחריות וזה שלא שהכל בחיים הולך כמו שמקווים. אבל יחד עם זאת, אפילו המשתמט הכי גדול יכול להגיד שפשוט החליטו לפטור אותו על רקע רפואי.

heyhey,

ששירת בצבא.

עריכה אחרונה על ידי HeyHey
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר??

אני מחפש עבודה כעובד ייצור באלקטרוניקה כבר שנה וחצי ,אין כמעט משרות שנפתחות בתחום הזה,ואם כבר נפתחות- יש עדיפות להנדסאי אלקטרוניקה. והשכר לא מתקרב בכלל למה שרשמת.

אני מדבר בתור אחד שבתחום כבר 7 שנים, במשך שנה וחצי הייתי מראיין 3-4 מועמדים בשבוע ובוחן בימי התנסות לפחות אחד מהם.

דווקא האחד שהתאים סטודנט (הנדסאי חשמל) עם ידיים טובות ורצון ללמוד. מיותר לציין שכל השאר פשוט לא התאימו. והשכר ההתחלתי הוא בסביבות ה 6.5K ברוטו.

בקיצור, מועמדים יש בלי סוף. כאלו שיודעים באמת מה הם עושים ובנויים לעבודה - אין הרבה. ואני יודע על המצב מהרבה ספקי חוץ שאני עובד איתם. אצל כולם המצב זהה ובשל כך גם השכר ההתחלתי הגבוהה.

נ.ב - מאיזה איזור אתה? אני יכול להפנות אותך לכאלו שעדיין מחפשים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...