Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות רכב חדש 2014 עם אבזור והכול חדש אבל מהרכבים הקטנים לדוגמא NISSAN MICRA או לקנות רכב קצת יותר ישן אבל גדול יותר תגידו את דעתכם ודוגמאות לרכבים אני מיואש כבר לא מצליח לבחור ( הרכב אמור ליסוע כל בוקר 50 קילומטר בערך) , בעיה של ביטחות של הרכב מינימום 4 כוכבים או 4 או 5 עזרה בבקשהה

פורסם

מיקרה חדשה לא עולה 60 ובטח לא 50 אלף ש"ח (היה מבצע ונגמר מזמן), עולה 70 אלף ש"ח לדגם ידני בסיסי לפני אגרות רישוי, כלומר על הכביש 72 אלף ש"ח בערך.

השאלה אם הכיוון הוא ידני או אוטומט.

לנסיעות של 100 ק"מ ביום לא הייתי בוחר ברכב מיני אלא לפחות בסופר מיני, על מנת שיהיה לך נוח וכיף לנסוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מיקרה חדשה לא עולה 60 ובטח לא 50 אלף ש"ח (היה מבצע ונגמר מזמן), עולה 70 אלף ש"ח לדגם ידני בסיסי לפני אגרות רישוי, כלומר על הכביש 72 אלף ש"ח בערך.

השאלה אם הכיוון הוא ידני או אוטומט.

לנסיעות של 100 ק"מ ביום לא הייתי בוחר ברכב מיני אלא לפחות בסופר מיני, על מנת שיהיה לך נוח וכיף לנסוע.

ידני או אטומט זה תלוי ברכב אם הוא חלש סביבות ה1000-1200 ככה אז עדיף ידיני ,ובקשר למיקרה זה עדיין המבצע הזה זה סתם הם כל יום מתקשרים אלי ואומרים לי ב60 שיביאו לי אבל אני לא בטוח שזה מה שאני רוצה ,ובק"מ זה גם יהיה רכב פרטי אז הוא יסע קצת יותר , ועריכה בנוגע להתחלה אני חייב רכב מרווח רצח אני לא קטן כלכך (מטר94)

פורסם

המכוניות הגדולות יותר בקטגוריה עולות 70-75 אלף ש"ח לפחות. משומשות בנות שנתיים - 3 שנים יעלו 45-50 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...