Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהקריאה שלך סלקטיבית או שאתה נפגע אישית כשמדברים על הרכב שלך.

עובדתית בתאוצות ביניים במהירויות גבוהות (אבל חוקיות) הוא לא מצטיין אבל זה בסדר כי זה לא שטח המחייה הטבעי שלו ולא לזה הוא תוכנן.

מעניין לי את האשך השמאלי כמה פעמים הוא קיבל תואר ואיזה תואר. אותי מעניין ההתאמה שלו למשתמש ואם המשתמש יודע מה הוא מקבל. זה לא אומר שהאוטו לא טוב או כן טוב אלא רק אם הוא מתאים לשואל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמה ליטר זה גלון ?

אמריקאי 3.785 ל', בריטי 4.54 למיטב זכרוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מזכיר לי שנהניתי מהמיטו 0.9. במסגרת מה שהיא. ידנית, חמודה, עולה בסל"ד, אבל פייט לגדולות ממנה היא לא ממש נותנת, בהרבה מובנים.

ולה היה מזגן טוב.

בסך הכל, פות"ש ובעלים נוספים של השלישיה, אנחנו מבינים שאתם מרוצים מהרכב. אני מכיר גם אדם מבוגר (מאוד) שמרוצה מה- UP שלו. רק צריך לשים דברים בפרופורציה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
רכבים גדולים יותר לא מסוגלים להגיע למהירות של 171 קמ''ש
-בולשיט! היצרן מצהיר על 171 אבל בפועל זה לא יקרה.

ברכב שלי מוצהר משהו כמו 185 אם אני לא טועה,אתה באמת חושב שהקיה פורטה שלי תגיע ל185? כי אני לא חושב שהיא תגיע.המקסימום שאני הגעתי איתה היה 170 וגם זה היה מפחיד בטירוף והבטחתי לעצמי שבחיים אני לא עושה את השטות הזאת שוב.

האוטו זה מבצע עקיפות כמו גדול ומבייש רכבין גדולים ממנו בהרבה

-זה שהוא עוקף במהירות של 110 ל120 זה נחמד אבל זה רחוק ממבייש. זה כמו שאני אגיד שעקפתי הרגע פרארי קליפורניה,אבל בפועל אני נסעתי בקצב שלי והוא נסע בקצב שנוח לו,אם הוא ירצה לעקוף אותי הוא יאכיל אותי אבק נכון?

אני מבטיח לך שמחוץ לדפי הפורום כל רכב שהוא לא מהקבוצה הזאת או אחת מעליה יכול יותר מהרכב שאנחנו מדברים עליו והוא גם יציע יותר נוחות.

אני שמח שאתם מרוצים מהרכב אבל אתם פשוט נהייתם עיוורים מרוב שהתאהבתם בו.

אבל אני מבין שלא משנה מה יגידו לכם אתם בשלכם,שיהיה לכם בהצלחה,השרשור הזה כבר מככב בבדיחות קבוצות הוואטסאפ של הפורום.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא בקטע רע אבל ממש מעניין אותי מה תגידו על הGT Up

מנוע 1.0tsi שמפיק 108 כוחות סוס גיר 6 הילוכים

מסוגל להגיע ל200 קמ"ש מגיע ל100 קמש תוך 8 שניות

עיצוב יותר ספורטיבי בעיקר פגושים

מענין מה תגידו אליו

פורסם

מענין מה תגידו אליו

עדיין תאכל קש מi20 supreme.

ברוורס.

בעלייה.

וכביש רטוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מנחש שבבריטי כי מדובר בתקינה אירופאית, לפחות לדגמים שמגיעים לכאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשמח להסבר כי בפרטים הטכניים זה לא מופיע כך.. אולי יש דברים שמתחבאים מאחורי האותיות אולי בעצם שיונדאי רשמו אפס למאה ב13 שניות הם היתכונו ל3 שניות יש מצב???

פורסם

spring - כל מדינה בשלה, הניחוש שלי הוא אמריקאי.

רותם - 0-100 לא מעניין אף אחד, באמת שלא. זו כולה עוד אינדיקציה. תמדוד 80-120, 40-60, 40-80, תמדוד 100-200, אז תקבל אינדיקציה על יכולת הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האוטו זה מבצע עקיפות כמו גדול ומבייש רכבין גדולים ממנו בהרבה

מעבר לכך שאפילו רכבים עם מנוע יותר גדוח לא יכולים להגיע למהירות המקסימלית שלו 171 קמש

יש לו ביצועים מצוינים וזה לא משנה כמה תגידו מנוע אלף

יש לך עוד כאלה? :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ברצינות?

אם משווים לרובוטי של פיאט, זה עולם אחר. אמנם שניהם בועטים עד שמתרגלים אליהם, אבל בפיאט ההסתגלות הרבה יותר מהירה ואין השהייה של 2 שניות (!) כשרוצים לזנק מהמקום בקיק.

כך שמעתי ממקור מהימן. הבנתי שההנחיה הזו נכתבה בדם.

מענין מה תגידו אליו

אין מה לעשות עם רכב כל כך אימתני בארצינו הקטנטונת. כנראה שבגלל זה צ'מפיון לא מייבאים אותו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

התחיל החופש הגדול. מוזר. היה לי נדמה שהוא רק נגמר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה מובטל, כל יום זה תחילת החופש הגדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...