Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

זוהי הודעה ראשונה שלי

ברשותי רכב פולקסוואגן פאסאט 2007 גיר אוטומט 6 הילוכים מנוע 2 ליטר fsi

מזה כ 3 ימים המזגן הפסיק לקרר לי כשאני נמצא במצב עמידה ברמזור או מצב עמידה בו הרכב על מהירות 0

המזגן מקרר אך ורק בזמן נסיעה

בנוסף לכך התחילה באותו הזמן תופעה שהטורים עולים מעל ל 700 לרמה של 1200-1500

הם עולים בעיקר בזמן עמידה בהילוך סרק או ב parking

האם יש קשר בין התופעות ואם כן מה ניתן לעשות ?

פתחתי את מכסה המנוע ואני מרגיש שיש רעש של אוויר שבורח מאיפשהו במערכת .. להערכתי הוא מגיע מאיזור הגומייה שמחברת לבוסטר של הברקסים

אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה והאם יש קשר בין המזגן לתופעה של הטורים במנוע

תודה מראש לעונים

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר בנוגע לסרק לא יציב, אכן מתאימה לאפיון של משיכת אוויר בלתי מבוקרת.

בנוגע למזגן, קשה לקבוע את מקור הבעיה שלך ללא ציוד דיאגנוסטיקה מתאים. הבדיקה הבסיסית ביותר שאתה יכול לעשות, היא בדיקת תקינות המאוורר בתא המנוע. כאשר אתה מפעיל את המזגן המאוורר אמור להתחיל לעבוד במקביל להפעלת המזגן.

על פניו נראה שאין קשר בין שני הבעיות, אך על מנת לקבוע זאת חד משמעית נדרשת בדיקה ממוחשבת.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה רון

אני מבין שאתה מתל אביב

מחר בבוקר אקפוץ למוסך שלי באשדוד כי כל החג לא היה לי עם מי לדבר

נראה מה הוא יגיד ואשמח לעדכן אם משהו יישמע לי חריג או לא הגיוני

פורסם

בוקר טוב חברים

הבוקר ניסיתי להניע את הרכב לכיוון המוסך והטורים השתוללו .. עלו וירדו עלו לירדו והרכב התחיל לרעוד ללא הפסקה

בסוף המנוע נכבה

מישהו יודע מה זה יכול להיות ?

פורסם

לגבי עניין הטורים,לפי תיאורך הראשוני צינורית וואקום כזו או אחרת השתחררה ממקומה או נקרעה ויש להחזירה למקום או להחליפה.

אם כל הצינורות שלמים בכל זאת, (לא סביר לפי תיאורך הראשוני על רעש של בריחת אוויר),יש לבצע ניקיון יסודי לבית מצערת ומנוע צעדים .

לגבי עניין המיזוג,יש לך בעלי מקצוע מומלצים מהפורום באיזורך ,גש לאחד מהם לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...