Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך במזדה, אבל ליונדאי שלי קניתי מנוע שפריצר מקורי באיביי ב45 שקלים. שתי דקות מתחת לאוטו והכל עובד. אגב, אל תשתמשו בנוזל שמשות הכחול הזול שמוכרים, אוסיף תמונה שמסבירה מדוע. uploadfromtaptalk1411449788637.jpg

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם

אני חושב שהמחיר גבוה מאוד. אם מנוע שפריצר עולה למזדה 93 ש"ח, מחיר החלק והחלפתו לא אמורים לחצות את ה150 ש"ח. זה עיניין של כמה דקות

פורסם

אי אפשר לדעת אם זה יקר או לא כל עוד לא קיבלנו תשובה אם מדובר במחיר לחלק מקורי או תחליפי.

בזמנו החלפתי קלאץ' תחליפי לפולו 2002 שעלה 60% פחות מקלאץ' מקורי. הייתי בטוח שעשיתי את עיסקת חיי.

אחרי 10000 ק"מ הקלאץ' הראה סימני עייפות.

פורסם

היי אבי ,

כשאתה אומר מנוע שפריצר אתה מתכוון למשאבה שיושבת בתוך מיכל המים של הווישרים ?

אם כן , אשמח אם תאמר לי אם יש לך עבור טויוטה אוונסיס 2007 והמחיר .

תודה .

פורסם

לפי דעתי לא יקר ואסביר.

נניח שהחלק עולה למוסך 50 ש"ח.

יש את הפרוצדורה של ההחלפה (פתיחת כרטיס לפעמים מעלים את הרכב על ליפט כדי להחליף)

המוסך נותן אחריות על החלק ועל העבודה.

המוסך גם צריך להרוויח.

אם יש לך חוש טכני תקנה ותחליף לבד

פורסם

רונן, לפי מה שאתה אומר זה שהמוסך מרוויח 500% על החלק, כי בינינו, העבודה לא לוקחת יותר מ15 דקות, כולל פתיחת כרטיס והחלפת החלק. 300 שקל לדעתי מוגזם. אלא אם כן החלק מקורי ועולה 200 שקל (נניח). הרווח על העבודה עצום, אבל סביר.

• תוכן חדש...