Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס עברתי את כל הפנצריות הגדולות בפתח תקוה.

אני הכי מרוצה מצמיגי ויקטור כחלון, סוף סוף מצאתי בעל עסק ועובדים עם רגישות לשריטות שלי.

שלחתי לשם גם כמה חברי פורום שחזרו מאוד מרוצים משם.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין סיבה להשמיץ את הצמיגים האלה, אבל אין עליהם מספיק מידע, כמו תוית של הEU ו\או אינם כלולים במבחן השוואתי של ארגונים כמו ADAC או מגזין רכב. הקוד E11 מעיד שהם עברו איזשהו מינימום לא ברור, וזה לא מספיק.

אני לא מבין מה אתה רוצה! E11 זה סימון של ה- ECE, שהוא Economic Commission of Europe. איזו עוד תוית אתה רוצה? מבחינתי זה ברור מאוד.

:turn-l:
פורסם
תכלס עברתי את כל הפנצריות הגדולות בפתח תקוה.

אני הכי מרוצה מצמיגי ויקטור כחלון, סוף סוף מצאתי בעל עסק ועובדים עם רגישות לשריטות שלי.

שלחתי לשם גם כמה חברי פורום שחזרו מאוד מרוצים משם.

אשמח לשמוע את התרשמותך וחוות דעתך על "היפר צמיג"

אני הייתי סופר מרוצה, אבל טרם שמעתי התנסות של אחרים.

פורסם

אני מטפל ב5 רכבים במשפחה ככה שאני לא לקוח שנכנס לפנצריה פעם ב...

ב"היפר צמיג" הייתי לפני שנים - הרבה לפני שחליתי במחלת הפדנטיות מה שאני זוכר זה שקיבלתי שירות טוב אבל המחירים לא היו תחרותיים מספיק. - אין לי חוות דעת מהתקופה האחרונה.

לאחר מכן הייתי קלינט של גיא ב"צמיג ישיר" עד שהוא התמסחר ומכר את העסק ליבואן של מישלין, הבחנתי במהירות בשינוי לרעה של המחירים ובתחלופת עובדים לא מקצועים לטעמי. - באחת הפעמים גם כיסחו לי את הבורג שיצא מהנאבה משימוש מופרז בפטיש אוויר ע"י עובד לא מקצועי. - אומנם הם תיקנו על חשבונם אבל זה גרם לי בזמנו לטירטור לא קטן עד שהשיגו את החלק המתאים.

היום אחרי כמה שנים אצל ויקטור אני מרגיש שסוף סוף מצאתי פנצריית בוטיק, אני מבקש ממנו צמיגים ספציפיים שהוא משיג לי, הוא יודע שהוא חייב להשיג לי את הצמיגים הכי טריים שייש.

ובעבודת הפירוק וההרכבה העובדים שלו עושים הכל על מנת לא לשרוט את הגאנט.

אז נכון המקום לא נראה כמו צמיגיה חדשה ומשופצרת אבל כן יש בפנים מכונת איזון חדשה ועובדים שעובדים שנים בתחום ואוהבים את מה שהם עושים. לדעתי ויקטור עושה הכל כדי שהלקוח יצא משם מרוצה.

פורסם
אני לא מבין מה אתה רוצה! E11 זה סימון של ה- ECE, שהוא Economic Commission of Europe. איזו עוד תוית אתה רוצה? מבחינתי זה ברור מאוד.

סימון E11 (או כל E אחר), מעיד שהצמיג עבר תקינה בלבד.

ממה שמצאתי, שני המסמכים הבאים מעידים על מה נבדק:

1) http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trans/main/wp29/wp29regs/r030r3e.pdf

2) http://125.32.98.1/critenon/%E5%9B%BD%E5%A4%96%E6%A0%87%E5%87%86/EEC/9223e.pdf

מרפרוף קל, עולה שנבדקים טלורנסים למידות הצמיגים ועמידה בנתונים שמוצגים עליהם. שום דבר מעבר.

התווית EU שיהודה מתכוון אליה, היא התווית החדשה יחסית (בצורת מדבקה על הצמיגים) שמוסיפה את נתוני ההתנגדות לגלגול, בלימה ברטוב ורעש חיצוני:

eu-tyre-labelv2.jpg

אם כי גם היא לא מועילה מדי לטעמי, עבור הצרכן.

פורסם

אצלי כן היה מורכב הדאנלופ המדובר והוא היה סביר לגמרי ביבש ומסוכן ברטוב. חבר שהיה לו את אותו סט סיכם כמוני. הצמיגים האלה עפו הרבה לפני שהיו אמורים לסיים את חייהם.

בקשר לדורון לדרך, בשביל המחיר הנמוך יותר אני מוכן לבוא "במוד קרב" ובמידת הצורך אני אסתובב ואלך. יצא לי ולחברים לרכוש שם צמיגי טויו במחיר מעולה כאשר פעם אחת ניסו על חבר את שיטת הונטיל. מאז יצא לנו להגיע לשם שוב וזה לא חזר על עצמו. בכל מקרה כמו שאמרו לפני - כבדהו וחשדהו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בשביל 50 או 100 שקל לסט לא הייתי הולך למקום שאני לא מספיק בוטח בו,

אבל מנסיוני, זה פער של 100-200 שקל לצמיג, ואז בשביל כמה מאות שקלים,

בהנחה שאתה יודע בדיוק מה אתה רוצה, מברר קודם שזה אכן במלאי, ומגיע

ומפקח ששמים לך את מה שהוזמן, זה שווה.

למרות שכפי שציינתי בשני השרשורים לגבי "דורון לדרך", ההתנסות שלי הייתה טובה,

ולמרות שהגעתי ב"מוד קרב", לא הייתי צריך את זה, והכל היה כמו שצריך, כולל איזון

מושלם, ושמירה על הג'אנטים בפירוק וההרכבה, וכך גם במחיר שסוכם עליו.

פורסם

הרגע חזרתי מפנצ'ריית דורון לדרך, ובסף הכל אני מרוצה.

יש לי ג'אנט מיוחד ללא חור איזון באמצע. דיברתי עם מספר פנצ'ריות ואף אחד לא מתעסק עם כאלה. בדורון לדרך הציעו לי לקחת את הג'אנטים לאיזון בחוץ ב-120 ש"ח, וזה משתלם. המחיר שלהם ל-R1R היו הכי נמוכים שמצאתי, ולכן הלכתי על ההצעה שלהם. הצמיגים הוזמנו אתמול והגיעו היום. כמו שהוסכם בטלפון שהם מתחילת השנה הנוכחית.

בסוף הטיפול גם הזכירו לי שאני צריך להגיע לעשות רוטציה בחינם לאחר כחצי שנה.

החלפתי אצלם צמיגים גם לרכב השני שלי, ל-ZE912 בשנה שעברה. לקחתי את הרביעיה האחרונה שנשארה להם במלאי, הצמיגים היו רק בני 7 חודשים ובמחיר של צמיג סיני.

בסך הכל אני לא נתקלתי בבעיה כלשהי עם השירות שלהם ויצאתי מאד מרוצה.

פורסם

הייתי אצלם כמה פעמים בשנתיים האחרונות.

אין ספק שהם מקצוענים אבל מה שאמרו כאן קודם נכון: תמיד צריך להיות דרוך ומוכן לעקיצה אפשרית.

ברוב המקרים הצלחתי לא ליפול בפח. רק בפעם האחרונה כאשר ביקשתי להחליף ג'אנטים למגנזיום ושכחתי לגמרי שהברגים הרגילים לא מתאימים ..... ואז קיבלתי צינור של 10 ש"ח לבורג :wink:

פורסם

לפני שנים רבות נסעתי עד ל מ.י.ח בראשון לקנות 16 ברגים ארוכים במיוחד שהתקשתי להשיג. אם אני זוכר נכון המחיר אז היה 10 ש"ח לבורג.

:turn-l:
פורסם

בכל צמיגיה, צריך להיות עירני ולעמוד ליד. אם קונים צמיגים, לבקש להסתכל עליהם קודם על התאריך יצור ולראות שמקבלים רביעיה קומפלט ולא מישמש.

• תוכן חדש...