Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי סוויפט מורכבים sp01 מתחילת 2012 נראים כאילו אתמול הורכבו והאחיזה עדיין מעולה, לחבר המלצתי בזמנו דגם maxx והוא אכן קנה לסיויק ב 2012 ועדיין לא נשחקו. הבלו ריספונס זה צמיג עם שחיקה איטית יחסית אז אני לא יודע על איזה צמיגים "נפלת", אבל זו הפעם הראשונה שאני שומע דבר כזה שלצמיגי דנלופ שחיקה מהירה. אגב הסוויפט שלנו עברה כבר 50000קמ על הצמיגים האלה ואני ממש לא מרחם עליהם ומאוד נהנה מהם.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב, הצמיגים שהחלפתי הם דנלופ SP490 מושמצי הפורום, בני 6, ששרתו אותי מצויין עד היום.

כנ"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הפוסטים האחרונים היו חיובים, והחלטתי לנסות את צמיגית "דורון לדרך". זו היתה טעות.

טלפניתי יום קודם, ווידאתי שוב כשעה לפניי שהגעתי. אבל כשהגעתי רצו לדחוף לי בניגוד לסיכום שהיה, דנלופ מהזן הנחות spfm800 שאין לו בכלל תוית של הEU במקום מה שסוכם, שהוא הדגם עם הציון הטוב, sport blue response . אמרתי לו שהוא צריך להתביש, ובתגובה הוא טען שהוא אוכל 2 כמוני לארוחת בוקר.

שיהיה לו בתיאבון, אבל לא איתי. המקום מומלץ למי שרוצה שיעבדו עליו.

יהודה

נ.ב הצמיג אותו הוא הבטיח (ולא קיים) במחיר הזול (הלא ריאלי) עדיין מופיע בפרסום שלו ב tire.yad2.co.il

יש המשך.

טלפנו אלי מ"יד 2" לאחר שהתלוננתי שם על "דורון לדרך" כולל גם שהוא עדיין מפרסם צמיג שאין לו במלאי והוא לא מוכר (?). התברר שהם מכירים את שרשור ההודעות הזה עם תוספת המחיר על ונטילים והם בזמנו נתנו לצמיגאי אזהרה חמורה שאחריה הוא הפסיק את תרגיל הונטילים. לדבריהם צמיגיות הם עם קשה. בינתיים ירדו לי קצת העצבים ואמרתי לו שזה דומה למסמר שתקוע בקרשים, ועם הזמן הראש שלו מתרומם, כך שמדי פעם צריך להוריד לו את הראש חזרה עם פטיש.

יהודה

פורסם

שני שקל - או 200 שקל?

אין לי שום דבר רע לומר על היפר צמיג (פשוט, לא מכיר). דורון לדרך מככב בתחתית מיון המחירים של יד2 (הזולים ביותר). כל אחד יעשה את החשבון שלו. בעייני, החסכון מצדיק נסיעה עד לראשון ועמידה על המשמר בכוננות קומבינות.

:turn-l:
פורסם

היום התקשרתי אליהם... הם מפרסמים כמה סוגים של צמיגים שאין להם במלאי במחירים מאד זולים. כשהתקשרתי, אותם צמיגים זולים לא היו במלאי והוצע לי צמיג יקר יותר ב-25% שאותו במקרה כן יש במלאי.

לשיקולכם...

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

באיזור ראשון לציון אני יכול להמליץ על צמיגי עידן במתחם של פריימן 5 מול הקומפיוטסט. הבעלים אורן ישר כמו סרגל ומקצוען אמיתי

פורסם
היום התקשרתי אליהם... הם מפרסמים כמה סוגים של צמיגים שאין להם במלאי במחירים מאד זולים. כשהתקשרתי, אותם צמיגים זולים לא היו במלאי והוצע לי צמיג יקר יותר ב-25% שאותו במקרה כן יש במלאי.

לשיקולכם...

שיטת מצליח במיטבה. גם לי אמרו בדיוק נגמר היו לי 16 יחידות אחרונות.... כן בטח.

פורסם
אגב, הצמיגים שהחלפתי הם דנלופ SP490 מושמצי הפורום, בני 6, ששרתו אותי מצויין עד היום.
;

שירתו מצוין מכיון שכנראה לא הגעת למצב חירום שבו הצמיג צריך לבלום ברטוב. לידיעתי, לצמיג הזה אין בכלל תוית ביצועים של האיחוד האירופאי, כך שלא ידוע מה מרחק הבלימה שלו ברטוב. נכון שהוא זול יותר מצמיגי דנלופ עם התוית, אבל מי אמר שחיבים לקנות דנלופ?. אפשר לקנות צמייגי קלבר או פאלקן, שיש להם דירוג טוב, כולל בלימה ברטוב, ועדיין זולים יותר אפילו מצמיג הזה.

יהודה

פורסם

ממש לא.

לצמיג קוד E11 (בריטניה). אם תרצה, מחר אעלה תמונה.

במהלך 6 השנים שהצמיגים שרתו אותנו, איתגרתי אותם די והותר, ביבש וברטוב, כולל נסיעה על ברד טרי (חפש פוסט שלי בשרשור חורף) וכמו כן נאלצתי מספר פעמים לבצע בלימות חריפות. הצמיגים (4) הותקנו על לגאסי 2000 4X4 שהיא גם לא קלה או איטית מדי. אין לי יומרות מקצועיות כלשהן אבל נסיון נהיגה יש לי, ועם הדנלופ הרגשתי בטוח גם בנסיעות מנהלתיות וגם ב"שעשועים".

בכנות, נהגת פעם על הצמיגים הנ"ל או שאתה רק מצטרף לאופנת הפורום להשמיץ אותם?

אגב, כשקניתי את המיצובישי שלי (הלגאסי היתה של אשתי) היו עליה מקדימה זוג דנלופים לא שחוקים ולא ישנים (3 שנים) אבל הם הראו סימני התפוררות חלקים מהסולייה והיו די גרועים לטעמי - הוחלפו בזוג MAXXIS שעולים עליהם לטעמי.

פורסם

קניתי אצלם בשנים האחרונות כמה סטים של צמיגים והנה השנקל שלי,

אני מגיע לשם בכוננות ׳כבדהו וחשדהו׳..

מבחינתי המשוואה היא כזאת:

אם אני רוצה לקנות את הצמיג הספציפי שבחרתי במחיר הזול ביותר, = אני מגיע במוד עיניים פקוחות שלא מסבנים אותי בדרך. וזה עובד (כבר ארבעה או חמישה סטים)

פורסם

אני לא מבין כאן אתה כל האנשים שמגיעים "דרוכים" למקום שהם יודעים מראש שהם לא ישרים.

מעדיף לשלם עוד 50 שקל לסט צמיגים במקום שבו השירות טוב ולא ינסו לקמבן עליי

פורסם

כי ההפרש הוא יותר מ-50 ש"ח לסט.

כי קיבלתי שירות טוב ואף אחד אפילו לא ניסה לקמבן אותי (קרא הודעתי הקודמת).

כי אני מגיע דרוך לכל מקום (ישראל או לא?).

כי ניסו לקמבן אותי במקומות יקרים ו"נחשבים" יותר.

פורסם
ממש לא.

לצמיג קוד E11 (בריטניה). אם תרצה, מחר אעלה תמונה.

במהלך 6 השנים שהצמיגים שרתו אותנו, איתגרתי אותם די והותר, ביבש וברטוב, כולל נסיעה על ברד טרי (חפש פוסט שלי בשרשור חורף) וכמו כן נאלצתי מספר פעמים לבצע בלימות חריפות. הצמיגים (4) הותקנו על לגאסי 2000 4X4 שהיא גם לא קלה או איטית מדי. אין לי יומרות מקצועיות כלשהן אבל נסיון נהיגה יש לי, ועם הדנלופ הרגשתי בטוח גם בנסיעות מנהלתיות וגם ב"שעשועים".

בכנות, נהגת פעם על הצמיגים הנ"ל או שאתה רק מצטרף לאופנת הפורום להשמיץ אותם?

אין סיבה להשמיץ את הצמיגים האלה, אבל אין עליהם מספיק מידע, כמו תוית של הEU ו\או אינם כלולים במבחן השוואתי של ארגונים כמו ADAC או מגזין רכב. הקוד E11 מעיד שהם עברו איזשהו מינימום לא ברור, וזה לא מספיק.

אין לי נסיון עם הצמיג הזה אבל הנסיון האישי הוא לדעתי משני לתוצאות המבחנים שנערכו בצורה מסודרת. כדי לחדד, נניח שיש ברירה רק בין:

1. צמיג שאומרים עליו שהוא טוב אבל חסר תוית ה EU \ מבחנים השוואתים

2. צמיג שמשמיצים אותו אבל יש לו תוצאות טובות בתוית ה EU \ מבחנים השוואתים,

הייתי מעדיף את הצמיג השני.

הנסיון האישי לא מספיק, למשל-גם אם בבלימת חירום הצמיגים האלה התנהגו בסדר, עדיין יכול להיות שמרחק הבלימה היה גדול יחסית לצמיגים אחרים, ואפילו זולים יותר.

לדעתי כשקונים צמיג, עדיף צמיג כמו קלבר או פאלקן, שיש לו דירוג טוב, כולל בלימה ברטוב, ועדיין זול יותר מהצמיג הזה, שהיכולת שלו פשוט לא ידועה.

יהודה

פורסם
אני לא מבין כאן אתה כל האנשים שמגיעים "דרוכים" למקום שהם יודעים מראש שהם לא ישרים.

מעדיף לשלם עוד 50 שקל לסט צמיגים במקום שבו השירות טוב ולא ינסו לקמבן עליי

גם אני. ובכל זאת קניתי אצלהם.

למה?

כי ההבדל כמו שנאמר הוא לא 50₪ וכי הם קרובים לבית שלי.

אז אם נשקלל נסיעה של חצי שעה לכל כיוון ועוד 100-200₪ לסט אז פתאום היה שווה לי לנסות.

• תוכן חדש...