Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כאן אשכול דומה לא מזמן עם XXX הודעות...

רק נסכם, זה לא באמת משנה לרכבים מודרניים, חבל על הזמן וחבל על הדלק כי גם אם יהיה בלאי מסוים הוא כ"כ זניח שכנראה תרגיש אותו במליון ומשהו קילומטר.

ברכבי טורבו המלצת היצרן היא להמתין מעט לפני כיבוי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
נותנים לעבוד. משתדל במיוחד בחורף.

אושריקו, אני מתפלא עלייך.

אחרי שעבדת במוסך מספר חודשים לא למדת שזה טעות לעשות את שכתבת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אושריקו, אני מתפלא עלייך.

אחרי שעבדת במוסך מספר חודשים לא למדת שזה טעות לעשות את שכתבת.

סיימתי קורס אוטוטורוניקה. לא הסמכה ולא נעליים. יודע מכונאות וחשמל, לא מומחה. במוסכים ממש לא מלמדים אותך את כל התיאוריה, אלא רק את הפרטריקה וכל זה מנסיון של 3 מוסכים!! אין סבלנות למתלמדים, נקודה. ויותר מזה אני אגיד לך, כשאני באתי בפוזה של מה שלמדתי הם אפילו לא הבינו מה אני רוצה...יודעים פרקטיקה, שוכחים תיאוריה.

בכל מקרה בוא תסביר לי מה הבעיה לתת למנוע לעבוד כמה דקות בסרק עד שיזרום השמן, שיתחמם טיפה מאשר לנסוע ולקרוע אותו ישר?

ברכב ישן​.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בספר רכב של אופל אסטרה דור 4 כתוב להתחיל נסיעה מיד לאחר ההתנעה. אני מניח שברוב המכוניות זה אותו הדבר.

גם באוטו שלי אני עושה ככה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מניע ונותן פול גז בישורת הראשונה.

זה כי אתה שומאכר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לתת פול גז אבל אין מה לחכות סתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנושא נטחן עד דק. להבא נא לבצע חיפוש לפני פתיחת שרשור.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...