Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תתרגש מהמבצעים - הם קיימים כל הזמן - והרכבים נמכרים כיד ראשונה מליסינג

אתה הולך לנוסע בתוואי הררי, ולכן הייתי נמנע מגיר ידני למרות שהוא יותר חסכוני בדלק, בגלל הנוחות.

שים לב שבקנייה של רכב 0 ק"מ בד"כ האשראי שמוצע הוא יקר יחסית לעומת אשראי שניתן ע"י היבואן עצמו שהוא זול יותר.

אני ממליץ לך לשקול קנייה של סוזוקי ספלאש אוטומטית חדשה - שנראה לי שתתאים לצרכיך בצורה טובה, מה גם שלסוזוקי תוכניות אשראי אטרקטיביות יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה רבה איתמר! יצאת מלך!

ZVIT, האמת שקצת ננעלתי כרגע לכיוון הסקודה פאביה או הרנו קליאו - ובאמת אחרי קצת שיחות עם חברים - המליצו לי על האוטומטית ולא הידנית

יש בכל זאת העדפה לרכב חדש על פני יד 2 אלא אם כן המחיר באמת אטרקרטיבי.

על מה תמליץ לי ללכת? על ה I20 אוטומט? על הפאביה? על הקליאו? על הספלאש? אולי הפיאסטה?

עריכה אחרונה על ידי onissan
פורסם

יש פה פרסומת של אלדן שהם נותנים 3 שנים אחריות על הרכבים שלהם. לדעתי שווה לך לבדוק. אחי הגדול קנה רכב מאלדן ועוד הרבה אנשים כאן בפורום והוא מאוד מרוצה. גם חבר טוב מהעבודה קנה רכב מאלדן והוא מאוד מרוצה.

ב- 2 המקרים של אחי ושל חבר שלי ראיתי שכל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה יבואן, כל הליקויים שהתגלו תוקו על חשבונם וגם התקשרו אליהם כמה פעמים לשאול אם הם מרוצים והכל בסדר אחרי הרכישה.

פורסם

אם מדובר על חדש עדיף ללכת עם סיאט איביזה שנמכרת כחדשה ב-80K ולא על הפאביה שכמעט זהה ונמכרת כרגע ב-90K.

גם קניה של רכב יד ראשונה מליסינג באה בחשבון רק תבדוק שתנאי האשראי שהם מציעים מתאימים לך.

לו אני במקומך הייתי הולך על הסוזוקי ספלאס חדשה או משומשת, בהתאם ליכולתך הכלכלית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT שוב תודה אחי

הספלאש עולה 95K (אוטומט) והאיביזה 80K (חזרתי עכשיו מהסוכנות עם הצעה חח)

בנוסף הספלאש רק עם 95 כ"ס ומומנט 12 במקס סל"ד כשהאיביזה עם 105 ומומנט 17 במינ' סלד

מה לגבי הקליאו? ראיתי שיש את הדגם החדש והוא ממש יפה בנוסף לביצועים

פורסם

לגבי ספלאש מול איביזה - אלה כלים שונים לגמרי, הספאלש הוא בגודל ביניים בין מיני לסופרמיני, מצוייד במערכת ההנעה של הסויפט (אם כי בדגמים הידניים היבות ההילוכים שונות). מדובר בדגם שעומד לפני סוף חייו והחלפה בדגם חדש. לגבי האיביזה - זו כבר סופרמיני בגודל מלא. חפש קצת מה נכתב בפורום על ה-TSI ובעקר על ה-DSG. אותי זה היה מרתיע.

לגבי הקליו - לא רוצה להתיחס לדגמי הטורבו המודרניים, אבל היה לי נסיון קצר עם מנוע ה-1.15 האטמוספירי של הדור הקודם (דומני שקיים גם בדור הנוכחי), שמאוד לא אהב עליות, גם עם תיבה ידנית. על גרסה זו, שהיא כנראה הזולה ביותר, הייתי מוותר.

zvit - לטעמי נהיגה הררית ממש לא מתנגשת עם רכישת רכב ידני. להפך - אחרי מספר נסיעות במסלול פות"ש יכיר כל סיבוב וכל זינוק וידע לנצל את השליטה בהילוכים לשמירה על התנופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממליץ לך על דייטסו סיריון משנת 2007 ומעלה

רכב אמין, חסכוני, אחזקה זולה, גיר אוטומט מצויין

והוא סוחב 3 אנשים ״בריאים״ בעליות לירושלים בלי להתאמץ

כל מה שרשמתי כאן מנסיון אישי שלי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אחרי שקראתי לא מעט גם על ה DSG עדיין אני די משוכנע שהרנו קליאו החדשה או האיביזה החדשה הן הכי אטרקטיביות במחירים האלו.

לא מצאתי רכב מיני או סופר מיני עם מנוע TSI בפחות מ90K מלבד 2 אלו.

מחר אלך לעשות נסיעת מבחן על הקליאו 0.9 הידנית והאיביזה (1.2) בדגם המבצע של ה80K

ואקבל החלטה

יש למישהו עצות או נק' לתת לי למהלך הנסיעה ומה מומלץ לבדוק מעבר להרגשה הכללית ובאמת ההתנהגות שלהן בעליות?

• תוכן חדש...