Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מחפש רכב חסכוני, שביטוח לנהג בגיל 22 לא יהיה יקר מדי, וחלקי חילוף שאפשר להשיג ביחסית קלות ובמחיר לא גבוה מדי

האוטו זה בעקרון למשפחה אבל בעיקר כול אחד נוסע לבד ככה שמיני זה כן אופציה

בעיות באוטו אני מטפל בעצמי, הנסיעות בעיקר בין ערוניות בסביבות ה 800-1000 ק"מ בחודש

היה לי דיהו לאנוס 2001 למשך 4 שנים, המון תקלות, מחפש אוטו שזה לא יקרה לי איתו שוב

בעקרון הסדר עדיפויות זה -> חסכוני בדלק -> תחזוקה זולה -> כמה שיותר לחסוך בעצם בכול התחזוקה השנתית

תקציב בין 30-40 אם ממש שווה לחרוג אז גם עד 45

תודה!

פורסם

ידני או אוטומט?

אם אין לך צורך ברכב משפחתי ואתה רוצה לחסוך בדלק אז הייתי הולך על רכב ידני.

ידני הייתי הולך עם פונטו גרנדה בתקציב של 30K. בתקציב של 40K הייתי הולך על פונטו איבו.

שתיהן חסכוניות, מרווחות ונוחות לנהיגה.

הייתי חושב גם על יונדאי גטס, הרכב אמין אבל פחות מהפונטו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

גטס פחות אמינה מפונטו? מה?

גטס זה רכב שישרוד פצצה גרעינית. הרכבים האלו שורדים בצבא עדיין, יש בכל יחידה כמה כאלו ישנות מאוד, לרוב 2004-2005, עדיין נוסעות כמו גדולות, עם ק"מ אסטרונומי וסגנון נהיגה מופרע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גטס פחות אמינה מפונטו? מה?

גטס זה רכב שישרוד פצצה גרעינית. הרכבים האלו שורדים בצבא עדיין, יש בכל יחידה כמה כאלו ישנות מאוד, לרוב 2004-2005, עדיין נוסעות כמו גדולות, עם ק"מ אסטרונומי וסגנון נהיגה מופרע.

סליחה...התכוונתי פחות חסכונית בדלק מהפונטו.

גטס היא אחת המכוניות האמינות בקטגוריה.

פורסם

אני חושב שבתקציב שלו אפשר לקנות דברים קצת יותר טובים מגטס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם הכוונה לרכב אוטומטי דייהטסו סיריון תתאים לדרישות בצורה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני חושב שבתקציב שלו אפשר לקנות דברים קצת יותר טובים מגטס.

יש הרבה רכבים לתקציב אבל הוא לא רוצה משפחתית אלא רכב קטן ובקטנות הגטס אמינה מאוד.

סיריון גם מצטרפת אבל שוב, דעתי הולך לפונטו גרנדה.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיריון אם אתה תהיה מעוניין בכל זאת במכונית אוטומטית.

רכב חסכוני, מרווח, אמין (מבית טויוטה), עיצוב נחמד, לא יקר לתחזוקה ולא תהיה בעיה של חלקי חילוף.

מניסיון של שנתיים עם הרכב הזה, הוא שימש את משפחתי בצורה מצוינת.

שלומי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות המהירות.

אז רק שכחתי דרישה נוספת זה אוטומטי.. לצערי ...

ולא ממש משנה לי מיני או משפחתית. רק הקטע של חסכוני בדלק (1.13 ומעלה זה מעולה מבחינתי)

עדיף גם רכב עם שנתון כמה שיותר מאוחר כי ככה כנראה גם פחות בעיות.

אז סיריון עדיין רלונטי עם התנאים הנ"ל?

ומה עם טיוטה קורולה ככה סתם לדעת? יש אותה לדוד שלי כבר 10 שנים בלי בעיות בכלל...

פורסם

שלום איציק,

מה דעתך על פיאט פנדה? מכונית מיני מבית פיאט חסכונית במיוחד בדלק, בקלות תגיע ל-15 קילומטרים לליטר ואף יותר. התחזוקה שלה זולה ביותר והמכונית נחשבת לאמינה למדי. המנוע שלה, 1.2 ליטר, משמש עוד הרבה דגמים של פיאט ולכן יש חלקי חילוף בשפע.

אם תרצה למשל מכונית קצת יותר גדולה אז תוכל לבחור את הפונטו גרנדה, שבגרסה הידנית יש לה את אותו המנוע כמו בפנדה. לפונטו יש גם גרסה עם גיר רובוטי, שמספק צריכת דלק דומה לזאת של הדגם הידני עם נוחות של גיר אוטומטי.

רכב נוסף שיכול לתת מענה לדרישות שלך הוא הסוזוקי אלטו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

אז ככה אני מחפש רכב חסכוני, שביטוח לנהג בגיל 22 לא יהיה יקר מדי, וחלקי חילוף שאפשר להשיג ביחסית קלות ובמחיר לא גבוה מדי

האוטו זה בעקרון למשפחה אבל בעיקר כול אחד נוסע לבד ככה שמיני זה כן אופציה

בעיות באוטו אני מטפל בעצמי, הנסיעות בעיקר בין ערוניות בסביבות ה 800-1000 ק"מ בחודש

היה לי דיהו לאנוס 2001 למשך 4 שנים, המון תקלות, מחפש אוטו שזה לא יקרה לי איתו שוב

בעקרון הסדר עדיפויות זה -> חסכוני בדלק -> תחזוקה זולה -> כמה שיותר לחסוך בעצם בכול התחזוקה השנתית

תקציב בין 30-40 אם ממש שווה לחרוג אז גם עד 45

תודה!

פורסם
שלום איציק,

מה דעתך על פיאט פנדה? מכונית מיני מבית פיאט חסכונית במיוחד בדלק, בקלות תגיע ל-15 קילומטרים לליטר ואף יותר. התחזוקה שלה זולה ביותר והמכונית נחשבת לאמינה למדי. המנוע שלה, 1.2 ליטר, משמש עוד הרבה דגמים של פיאט ולכן יש חלקי חילוף בשפע.

אם תרצה למשל מכונית קצת יותר גדולה אז תוכל לבחור את הפונטו גרנדה, שבגרסה הידנית יש לה את אותו המנוע כמו בפנדה. לפונטו יש גם גרסה עם גיר רובוטי, שמספק צריכת דלק דומה לזאת של הדגם הידני עם נוחות של גיר אוטומטי.

רכב נוסף שיכול לתת מענה לדרישות שלך הוא הסוזוקי אלטו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

הבנתי שהרכבים עם הגיר ברובוטי מתקלקלים הרבה יותר מהר הגיר הילוכים שלהם

מה הטווח מחירים / קילומטרא'צ פחות או יותר / שנת דגם?

פורסם

לא מוצא את אפשרות העריכה אז אני פשוט ירשום ממה שהבנתי אלא האפשרויות שלי

פיאט

גרנדה פונטו 1.4

פיאט פנדה

יונדאי גטס

דייהטסו סריון

עכשיו חייב שהרכב יהיה אוטומטי

מהסתכלות באינטרנט ראיתי לדגומא שהפנדה עולה 45 אלף שנת 2012 לאחת עם 26 אלף קילומטר לעומת הסריון שנת 2010 עם 120 אלף באותו מחיר

חשוב לי צריכה דלק 1.13 ומעלה --> ביטוח לא מוגזם (נהג בן 22) --> חלקים זולים (אבא סוג של מוסכניק מתקן הכול בבית)

נסיעות זה בערך 10-15 אלף בשנה. בעיקר בין עירוני (נגיד 80%)

נוחות ובטיחות זה פקטורים פחות חשובים (היה לי דיהו לאנוס אז כול דבר משם זה שדרוג)

חוץ מזה מקווה שזה מספיק מידע ואשמח לעוד הצעות תודה!

• תוכן חדש...