Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ניסאן פרימירה, האוטו יפייפה חיצונית ופנימית, אין הרבה רכבים בשנה הזאת במצב הזה, לקח לי יובל למצוא אחת במצב הזה, שקניתי את הרכב הוא היה בלי טסות, זה טסות 17, שמתי טסות זמניות ב 100 ש"ח רק שיראה נורמלי, הטסות המקוריות של הפרימירה מאוד מוסיפות למראה של הרכב, מחפש את הטסות האלה בנרות, בחברה לא מתביישים לבקש על זה 850 ש"ח, האם יש חלופה אחרת, פירוקיות בצפון לא מצאתי אפילו רכב אחד כזה, יש מישהו שמוכר טסות מקוריות לרכב מוכן לנסוע גם לאזור מרכז בשביל הטסות! אם לא תהיה ברירה אזמין בחברה הקטע שהם צריכים להזמין את זה וזה גם ייקרח זמן

לעזרתכם?

פורסם

עברתי בלא מעט פנצ'ריות ולא מצאתי עדיין טאסה (אחת) 15" לאלמרה שלי!

אפשר להזמין באיביי אבל זה יוצא באזור ה 150 ש"ח לטאסה שזה מבאס כי זה יותר ממחיר של סט טאסות פשוטות.

פורסם

אתה מתכוון טסה מהסוג הזה: [ATTACH=CONFIG]395127[/ATTACH]?

בכל מקרה יש פה כאלה אבל כתוב שזה לא אורגינל.

http://www.wheeltrims.eu/wheel-trims-for-nissan/4-wheel-trims-for-nissan-qashqai.html

חוץ מזה יש לך באיביי UK כמה מכירות פומביות של חדשות ומשומשות:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_kw=16+wheel+trim+nissan+primera

פורסם

צריך רבה סבלנות למצוא טסות מקוריות במצב טוב. פעם הגעתי עד השטחים

בשביל טסות של "אפלאוז" שהיו מאוד גניבות בשנות ה 90. (כל רכב שני "התהדר" בהם)

חפש בפירוקיות בכל אזור שאתה מגיע -בסוף תמצא אותם. כך אני נוהג שנים.

לא מוכן לשלם את המחיר שהיבואנים מבקשים עבור טסה מקורית. (גם לא אוהב טסות לא אורגינליות על הרכב)

פורסם

גם אם תמצא טסות במצב רחוק ממושלם כדאי לך לקחת אותם,אני בטוח שכשתחזור איתם לפה חברי הפורום יסבירו לך איך לחדש אותם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה לא לרכוש גאנטים מקוריים מפירוק של ניסאן, לא חייב להיות מקורי של הדגם יכול להיות גם של דגם חדש יותר, זה עדיין יראה יפה כל עוד זה מקורי.

גם אם תמצא את הטאסות ב 400 שח זה כבר לא הופך להיות שווה.

לגבי הפירוקיות תרשום בגוגל קאר פארט, זה זמן אמת.

Miata ND2

• תוכן חדש...