Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך נסיעה בתוך העיר במהירות של כ20 קמ"ש המשולש נתן את נשמתו ונשבר.

אינני יודע איך זה קרה, אבל מה שקדם לשבירה זה היגוי קל ביותר.

הנזק בסופו של דבר הוא החלפת משולש, שמן גיר שנשפך על הכביש מכיוון שהמשולש השבור משך את הציריה ממקומה וצמיג שנהרס.

אני לא יודע איך דר כזה קורה אבל אני יתן לתמונות לדבר.

cfa24a7b0dfb73cfce0aefc8aa357409.jpg

f10691597d6014074eb26a803f2efd09.jpg

73029c89007e045d02076e29bff5bcf6.jpg

פורסם

אפשר לראות בתמונה האמצעית כי היה בזרוע סדק שהתפתח בהדרגה. סימני החלודה על מקום השבר מעידים כי הסדק אשר כבר נחשף לחלודה היה כ- 1/3 משטח החתך של הזרוע. במצב זה העומס על המשולש הרחיב את הסדק עד לכשל הסופי. ייתכן שבדיקת ראייה חיצונית של המשולש במוסך או במכון הרישוי הייתה יכולה לאתר את הסדק.

בה"פ כתבת כי הרכב עבר כבר כ- 300000 ק"מ. קיימת אפשרות כי המקור להתחלת הסדק היא פגיעה מכנית ישנה במשולש. יהיה קשה לדעת אם היה פגם ייצור כלשהו של המשולש.

פורסם

אני אציין כמה דברים שלא ציינתי.

1. הרכב עבר טסט בחודש 6 ואני לא מבין איך לא עלו על זה.

2. המשולש שכשל הוחלף לפני כ100,000 ק"מ.

אז אני מבין שכנראה בטווח המרחק מאז שהוחלף הוא קיבל מכה רצינית שסדקה אותו ועם הזמן הסדק התרחב עד הכשל?

• תוכן חדש...