Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז איך יכול להיות שחלק סבלו מהתופעה בנסיעת המבחן וחלק לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היי,

קראתי את רוב השרשור, שני הסנט שלי:

לבת זוגי מיקרה ידנית בת שנה (תרום מתיחת פנים) ולי ריו ידנית בת מספר חודשים.

המיקרה עושה באופן עקבי 1:16.5 בעיקר בבין עירוני, עליות לירושלים, עם מזגן, במהירויות גבוהות ונהיגה אגרסיבית (חברה מופרעת), לדעתי זאת צריכת דלק פנומנלית. הריו עושה 1:15 בנסיעה משולבת ורגועה עם מזגן, לדעתי זה סביר.

מבחינת נוחות, יתרון קל לריו + מושבים טובים משמעותית.

הריו מאוד שקטה, רעשי רוח מתחילים להפריע ב120+. המיקרה מאוד רועשת! בידוד כמעט ולא קיים - זה בסוף מה שהכריע בשבילי את הכף נגד קניית מיקרה לעצמי. באופן כללי הריו מרגישה הרבה יותר אוטו, מרווחת יותר, איכות חומרים גבוהה יותר ונעימה יותר לשהייה באופן כללי.

מבחינת כח, שתיהן עגלות, על הנייר הריו מעט חזקה וזריזה יותר, בפועל ההבדל לא מורגש (למעשה בתחילת נסיעה דווקא המיקרה זריזה יותר עקב משקל נמוך ב~200 ק"ג)

נ.ב.

למיקרה דיבורית בלוטות', קיפול חשמלי של המראות וחימום כיסאות:shock:

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם

זה אומר שאני עם מזגן ונהיגה רגועה בסביבות 90-100 קמ"ש יכול להוציא בלי בעיה 1:20, אולי אפילו טיפה יותר. כביש 6 כנראה 1:18 ככה.

השאלה האם שיפרו את הבידוד בדגם החדש. המרווח פנים לא ממש מעניין אותי כי כמו שאמרתי אני גם נכנס בלי בעיה במכונית מיני.

שתיהן עגלות? אתה רומז שאתבאס?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני לא יודע לגבי הבידוד בדגם החדש, ההחלטה נפלה לפני שביצעתי בו נסיעת מבחן (לא היה ממש עקרוני כי הכרתי את הרכב). לא מאמין שיש שיפור מהותי (אם בכלל) - לא מצאתי שום איזכור לכך ברשת.

לגבי הכח, קודם כל כן, אבסולוטית שתיהן עגלות. בנסיעה עירונית זה לא מורגש כלל, יש אפילו יתרון קל מול רב המשפחתיות. זה מורגש במהירויות בין עירוניות, ההאצה מ110 צפונה מאוד איטית, כשאני רוצה לבצע עקיפה מהירה, אני מוריד לשלישי וגם אז זה לא מהיר במיוחד:oops:

האם תתבאס? לא יודע, לדעתי כל הסופר מיניס 1.2-ידני דיי אותו הדבר, פלוס מינוס כמה כוחות סוס לא באמת משנים את אופי הנהיגה שלך. אז אני לא חושב שתרגיש בשיפור מהותי מהקליאו שלך.

בנימה אישית, אם היה מבצע כזה לפני כמה חודשים כשקניתי את הריו, הייתי היום עם מיקרה - זה מחיר מעולה! בזמנו ההצעה הכי טובה שהשגתי היתה 68K על הכביש.

נ.ב.

לא יודע אם זה נאמר בשרשור, המנוע במיקרה הוא 3 צילינדרים, אבל עובד חלק - חברה שלי בכלל לא מודעת לזה:-)

פורסם

עכשיו צריך למצוא רוכש לקליאו. בשביל לעשות עסקת טרייד אין אני צריך לקחת את המיקרה במחירון מלא (76 אלף שח) וזה לא ממש שווה.

פורסם

כן בהתחלה לא מרגישים שזה 3 צלינדר עד שהתושבות מנוע מתחילות להתעייף מהוויברציות.

נהגתי על מיקרה 2013 נסיעה קצרה בעיר והרכב רעד בצורה מוגזמת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מרגישים שהמנוע 3 צילינדר אבל לא ברמה משמעותית.

שמים קצת מוזיקה ברכב ולא שומעים שום דבר, פה ושם טיפה רעידות, לא משהו שצריך לשנות בשנים הראשונות של הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני גם הרגשתי בנסיעת מבחן לפני שנתיים וחצי, קצת מעצבן אבל לא מציק כמו באלטו. בקליאו 0.9TCE זה גם המצב וקצת מרגישים, אבל מסתדרים.

גם ככה רוב הזמן כשאני ברכב או שאני מדבר עם מי שאיתי או שאני שומע מוזיקה.

פורסם

אז קצת חוויות מאתמול בסוכנויות,

הייתי בסוזוקי בבאר שבע, יחס לא משהו בכלל. די זלזלו בי (כנראה בגלל שאני נראה ילד).

בפורד היו יותר נחמדים בהרבה, הסוכנות קטנה יחסית אבל זה לא באמת מפריע. (יש רק 3 דגמים בתצוגה)

הפורד עלתה ל78 אלף ש"ח, ועכשיו נותנים מערכת מולטימדיה, קודן ועוד כמה שטויות.

ככה או ככה, קשה להחליט.

פורסם

ההבדל הוא 16.5K

בסכום כזה אתה יכול להוסיף גם מולטימדיה ,מגנזיום ועוד ישאר לך עודף !

דרך אגב שוב תודה לך ,בזכותך ראיתי את המבצע של המיקרה והזמנתי אותה :)

שבת שלום !

פורסם

אני גם ביצעתי הזמנה, באיזה צבע לקחת?

פורסם

בפורד היו יותר נחמדים בהרבה, הסוכנות קטנה יחסית אבל זה לא באמת מפריע. (יש רק 3 דגמים בתצוגה)

הפורד עלתה ל78 אלף ש"ח, ועכשיו נותנים מערכת מולטימדיה, קודן ועוד כמה שטויות.

כשתגיע לת'כלס תגלה שזה ממש לא המחיר...

ניתן לרדת מ-78K ש"ח. בוודאות.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

כן, זה גם הסוכן מכירות אמר לי, שאם מוכרים את הרכב באופן פרטי אז הוא יכול לבוא לקראתי במחיר. (לא 70 אלף ש"ח אך משהו באמצע כנראה)

פורסם
כן, זה גם הסוכן מכירות אמר לי, שאם מוכרים את הרכב באופן פרטי אז הוא יכול לבוא לקראתי במחיר. (לא 70 אלף ש"ח אך משהו באמצע כנראה)

גם כשאני רכשתי את הפורד היא הייתה 78K אבל הם הורידו לי ל-72K.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

דור הזמנת בסוף מיקרה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...