Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליאו חובטת ולא נוחה?

שמע, לא ברור לי באיזו קליאו נסעת, אבל כנראה אחת שבורה מליסינג או השכרה, הרכב שלי משכך היטב את הכביש ונדיר שאני מרגיש משהו, אחרי נסיעות ארוכות אף פעם לא כאב לי הגב ולא הרגשתי חוסר נוחות. (כולל נסיעות של 5-6 שעות באותו יום)

פנדוב - לגביי המיקרה, מבחינת הגה בלמים והתנהגות קשה לי לומר כי לא נהגתי. תמיד אמרתי שהיא בקטגוריית ביניים שבין הסופר מיני למיני. כמו הסוזוקי ספלאש. בכל מקרה הרכב בעיקר הולך להתנייד בעיר ומדי פעם מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי, על החדשה לא נהגתי ולא נסעתי, אבל מחברים ומשפחה שנסעו אמרו שנוחות טובה. צריך לנסות כדי להחליט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נהגתי על החדשה היום עם ה0.9TCE.

הרכב נוח יחסית, מעט פחות נוח מהקליאו שלי.

מבחינת ביצועים כמובן טובה משלי, מאיצה טוב יותר וזמינות הכוח טובה יותר.

מה שהציק לי זה בעיקר רעשי רוח שלא שמתי לב אליהם בקליאו ב100-110 קמ"ש. (קיימים בקליאו שלי גם אך חלשים יותר)

פורסם
נהגתי על החדשה היום עם ה0.9TCE.

הרכב נוח יחסית, מעט פחות נוח מהקליאו שלי.

מבחינת ביצועים כמובן טובה משלי, מאיצה טוב יותר וזמינות הכוח טובה יותר.

מה שהציק לי זה בעיקר רעשי רוח שלא שמתי לב אליהם בקליאו ב100-110 קמ"ש. (קיימים בקליאו שלי גם אך חלשים יותר)

אני התרשמתי בדיוק כמוך.

נסעתי על 0.9 טורבו הידנית גם בכביש 6 ובמהירויות של כביש זה הרעש משמעותי מאוד.

ד"א, אני שמתי לב שזה לא רק רעשי רוח אלא גם איזשהו רעש 'מתכתי' רחוק. למען הסר ספק מדובר ברכב פרטי ומטופל.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לרעש מתכתי לא שמתי לב, נהגתי על רכב הדגמה עם 6600 ק"מ. רעשי הרוח בולטים. איכות תא הנוסעים נראית טובה יותר מהדור הקודם.

מחר אני מקווה להספיק את המיקרה.

פורסם
I20 לא הייתי מציע בקרוב מחליפים אותה, וניסאן שווה נסיעת מבחן או קיה פיקנטו.

בהצלחה חבר יקר

מסכים בהחלט. אני אוהב את הפיקנטו (ומתברר שלא רק אני, זה הרכב הנמכר ב-2013) בגלל האבזור ונוחות הנסיעה.

ואגב מה אתם חושבים על המבצע על הניסן?

פורסם

המבצע של ניסאן בסדר, אבל זה רק ברכישה במזומן, אם אתה רוצה טרייד אין אז זה מחיר מלא (76 אלף ש"ח), במחיר כזה עדיף כבר לעשות מאמץ ולקחת את הקליאו 0.9TCE או ללכת על רכב אחר כמו פיאסטה.

הפיקנטו לא מלהיבה אותי ושקלתי אותה כבר בעבר.

פורסם

השלמתי כרגע את כל השרשור.

בהתחלה מאוד הופתעתי מזה שאתה שוקל מעבר למיקרה או רכבי מיני למינהם, אני אישית מעדיפה סופר מיני בת שנתיים-שלוש ולא מיני בניילונים, אבל בהמשך אני רואה שצמצמת את האופשרויות לסופר מיני ומיקרה (אני עדיין לא יודעת לאן בדיוק לשייך אותה).

המיקרה כנראה שמבחינת צריכת דלק עירונית תהיה טובה יותר מהרנו שלך.

לא התייחסתם יותר מידי לסוויפט. אני לא יודעת אם שמת לב להודעות שלי לאחרונה, אבל אם כן, בטח ראית שאבא שלי רכש אחת אוטומטית משנת 2012 לפני חודשיים. בינתיים הוא מאוד מרוצה מהאוטו גם מבחינת הנוחות (שלו מגיעה עם ג'אנט 16-ז"א חתך נמוך ביחס לרמות אבזור הנמוכות יותר) מבחינת הכוח וצריכת הדלק (הוא נוהג בעיקר בירושלים ועבר אליה ממשפחתית 1600 ישנה).

התדלוק האחרון בוצע אחרי 85% נהיגה עירונית ואלו הממצאים: לפי המשאבה: 14.3 ק"מ\ליטר, לפי המחשב דרך: 15 ק"מ\ל'. אני מאמינה שבתנאים של באר שבע+גיר ידני תראה תוצאות הרבה יותר יפות.

בכל אופן, אני לא יודעת מה האבזור שמגיע עם הדגם הידני, אבל אני כנראה הייתי מתלבטת בין הסוויפט לפיאסטה ומחליטה אחרי נסיעות מבחן.

בהצלחה!

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

המיקרה עוד נשארה ואחליט לגביה אחרי נסיעת מבחן.

לגבי המיני - ירדתי מכולן בסופו של דבר.

הסוויפט נשקלת אך היא קצת יקרה ביחס לתמורה שהיא נותנת, והבנתי שלא מדובר במכונית נוחה במיוחד, אבל גם עליה אצטרך לבצע נסיעת מבחן כדי להחליט.

האבזור בגרסה הידנית גם קצת ערום, כמו בכל הרכבים בקטגוריה הזאת.

פורסם

לידיעתך, בקליאו שלי הצריכת דלק המושגת ב60% נסועה עירונית 1:15.5, הרכב שנה על הכביש.

אני מאוד ממליץ.

מקריאה רבה בפורום הבנתי שגם הפיאסטה מומלצת, כדאי לך לבדוק אותה.

בהצלחה!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

האם בתור בעלים של קליאו אתה לא נתקל ברעשי רוח?

ומדוע אתה מוכר אם אפשר לשאול?

פורסם
האם בתור בעלים של קליאו אתה לא נתקל ברעשי רוח?

ומדוע אתה מוכר אם אפשר לשאול?

מעל מהירות של 110 בערך ישנם רעשים, לא יודע אם לקרוא לזה רעשי רוח או רעשי נסיעה. החיכוך של הצמיגים עם הכביש! החיתוך של הרכב את האוויר!

אין מה לעשות כמו בכל רכב בסגמנט של הקליאו ואפילו במשפחתיות וגם במנהלים!!! ישנם את הרעשים הללו, השאלה באיזו מהירות זה מורגש.

מי שרוצה רכב אטום לרעשים הללו שיקנה מרצדס או ב.מ.וו, או כל רכב יצוק אחר:-D.

אני אישית לא בעד קניית רכב מהיבואן, לא בעד לממן את המחירים האסטרונומיים על רכבים חדשים.

בזמנו הייתי חייב רכב במיידי, לא היה לי זמן לשבת מול לוחות רכב ולקחת רכבים לבדיקה, היה מבצע "חבר" על רנו ניצלתי זאת ותוך כמה ימים לאחר ההזמנה הרכב היה אצלי. מוכר כיום כיוון שקניתי רכב אוטומט מיד שנייה כדי שגם אישתי תוכל לנהוג.

בכל מצב אחר הייתי משאיר את הרכב אצלי בכיף, אני מאוד נהנה לנהוג בו! הוא מפנק ברמות, יש בו הכל.

מה שכן בלי שום קשר לרכב הספציפי שלי, אני כן הייתי ממליץ לך לחפש רכב שמור מיד שנייה, כל רכב שתרצה, יש היום המון רכבים שנמצאים שנה שנתיים על הכביש ועדיין באחריות, אתה יכול להוזיל בין 10K-20K ש"ח, מאוד משמעותי.

אם חשקה נפשך בקריעת ניילונים, תתכבד ולך על רכב חדש! לעניות דעתי זה מיותר.

שיהיה בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני לא רוצה משומש בן שנה או שנתיים, כי משומש בן שנתיים יש לי עכשיו שאני יודע עליו הכול. למה לקנות משהו שאני לא מכיר?

חוץ מזה, מעדיף חדש בגלל ראש שקט, אחריות ארוכה והידיעה שאני הראשון שנוהג ברכב.

יש מבצעים במועדון הוט, אני יכול להעזר בזה. כרגע אין כלום ברנו, יש אופל אבל זה לא ממש מעניין אותי.

אגב בקליאו שלי לא שמעתי כאלו רעשים ב100-110 קמ"ש, ברכב המבחן זה נשמע כאילו היו חלונות פתוחים ונסעתי 100 קמ"ש. אפילו בקיה ריו דור קודם שיש למפקד שלי לא שומעים ככה את הרעשי רוח.

פורסם

אני את האמת הגעתי בנסיעת מבחן עם הקליאו לאזור ה125 ולא היה משהו חריג מבחינת רעשי רוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...