Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה חדשה

הכל עבד כמו שצריך עד היום, יצאתי מהאוטו וראיתי שהמאוורר עובד כל הזמן גם כשהרכב מכובה.

הפונטו עם מזגן בהתקנה מקומית וקיימים 4 ריליים השולטים על הפעולות.

על הרדיאטור יוניט מאוורר בעלת מהירות 1.

אם אני מחבר את קצוות החוטים מהיוניט, המאוורר נדלק.

אבל כשאני מחזיר את החוטים ליוניט (כשהאוטו מכובה), המאוורר גם נדלק.

שיחקתי עם הריליי האחראי לפעולה, ויש קליק כשהרכב מכובה (כשהחוטים מחוברים ליוניט)

אחד מהחוטים של הריליי הזה הולך ישירות ל + של המצבר.

ניסיתי לשים ריליי אחר אבל אותו דבר.

האם לחשוד ביוניט רדיאטור דפוקה למרות שהכל עבד כמו שצריך?

איזה עוד בדיקות אפשר לעשות?

פורסם

כמה זמן אחרי כיבוי המנוע המאוורר ממשיך לעבוד ? ישנם רכבים שהמאוורר ממשיך לעבוד אחרי כיבוי המנוע כמה שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם עכשיו כשהמנוע קר לגמרי אם אני יחבר את הריליי/חוט אחד חזרה ליוניט הונטה תידלק באופן קבוע כשהרכב כבוי (מפתח אפילו לא בסוויץ'), וגם כשהמנוע פועל היא פועלת תמיד עכשיו

פורסם

ייתכן שמפסק הטרמי תקול. ברמת העקרון המפסק הטרמי נמצא במצב פתוח כאשר המנוע קר וסגור כאשר הטמפ' מגיעה לערך מסויים.

כאשר המפסק סגור הוא מפעיל את המאוורר דרך ממסר.

פשוט תפרק את המפסק הטרמי ובדוק עם רב מודד עם קיימת רציפות או נתק כאשר המפסק מפורק מהרדיאטור.

פורסם

כן, אחרי שפירקתי לגורמים את כל חיווטי הריליים והחשמל שאחראים על המאוורר והמזגן..

בקשר ליוניט הישנה, בדקתי עם מולטימטר וכשאני נוגע ב 2 הקטבים אני מקבל 13-14OHM.

מה אני אמור לבדוק? אומים? מתח?

פורסם

בהנחה שהטרמו מפסק המותקן אצלך ברכב הוא מסוג Normally open כלומר במצב רגיל המפסק פתוח אתה צריך לראות על

המודד התנגדות אינסופית או את הסימן O.L. (נתק) כלומר מפסק תקין.

כאשר הטמפ' של נוזל הקירור עולה המפסק נסגר.

מכיוון שמדדת התנגדות של 14 אוהם הדבר מצביע שקיימת מוליכות=מפסק סגור.

• תוכן חדש...