Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראת רכב נוזלת מטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רוצה לעלות נוסע בקשר למראה ברכב האים שמים מראה פנורמית באמצע האם המאה המקורית של האוטו המורה ליפול או לינול כלפי מטה תודה

פורסם

אם אני אתן לך להחזיק משהו כבד כל היום אתה תיפול או לא תיפול?

מראה פנורמית היא כבדה ומסורבלת והיא הורסת את המנגנון של המראה, מעבר לזה - אם תריץ פה בפורום חיפוש על מראה פנורמית אתה תמצא אין ספור שרשורים בהם יש פירוט על הסכנות שבמראה פנורמית, והסיבות למה לא להשתמש בה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלום לכולם רוצה לעלות נוסע בקשר למראה ברכב האים שמים מראה פנורמית באמצע האם המאה המקורית של האוטו המורה ליפול או לינול כלפי מטה תודה

היי,אין בעיה לעלות נוסע לאוטו. אם חשוב לך לראות אותו עדיפה מראה פנורמית אבל אפשר גם לכוון אליו את המראה המקורית. המאה המקורית של האוטו חשובה: אם האוטו יוצר במאה הנוכחית הוא יחסית חדש והמראה תחזיק. יותר ישן אולי היא תיפול. אין בעיה עם לינול.

פורסם

אולי משהו כזה:

liquid_mirror_wall.jpg

tonic

המראה המקורית בדיוק בגודל שהיא אמורה להיות, אתה לא אמור לראות דרכה את כל העולם, רק את החלון האחורי, וזהו.

תכוון נכון את המראה המרכזית המקורית, את המראות צד, ותראה איך לא חסר לך כלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
אם אני אתן לך להחזיק משהו כבד כל היום אתה תיפול או לא תיפול?

מראה פנורמית היא כבדה ומסורבלת והיא הורסת את המנגנון של המראה, מעבר לזה - אם תריץ פה בפורום חיפוש על מראה פנורמית אתה תמצא אין ספור שרשורים בהם יש פירוט על הסכנות שבמראה פנורמית, והסיבות למה לא להשתמש בה.

אני תומך בהצעה לבצע חיפוש. אני מתנגד להשוואה בין איש למראה. איש הוא איש, מראה היא מראה- יש להם יכולות אחרות ואין להסיק מאחד לשני.

בכל אופן, ניתן בד"כ לצרף מראה פנורמית אך מיותר ויוצר הרגל מיותר. ניתן להתרגל גם למראה קטנה מאוד כמו למשל באודי איי 3. עניין של כיוון נכון והרגל של שבוע שבועיים לנהג חדש. כמובן, יש להשתמש גם במראה חיצונית.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
מה זה לכל הרוחות מראה נוזלת?...

במכוניות פאר וכיום בטח לא רק, יש מראות מתכהות בלילה בכדי למנוע סנוור, יש בהן נוזל ולעתים הוא נוזל. יחד עם זאת במראה רגילה שיש עליה מטען עודף, קיים חשש שהיא תרד אט אט טיפה טיפה או במילים אחרות "תנזול" אלו שתי שאלות ונזילות נפרדות.

פורסם

תן קצת קרדיט, אני יודע על מראות מתכהות אוטומטית :-)

יש לי שאלה נוספת. אם תלמיד זורק קליפת בננה ליד המורה, האם המורה המורה ליפול?

נראה אותך עונה על זה...

פורסם
מה ניתן לעסות אם המרעה הרגילה קטנה מאוד ?

אם המראה קטנה מאוד, ניתן לעסות כמעט הכל והנוסעים מאחור לא יראו דבר. אם הכוונה למרעה קטנה, מומלץ להגביל את מספר הכבשים הרועות שם. אלו שתי שאלות נפרדות.

פורסם
תן קצת קרדיט, אני יודע על מראות מתכהות אוטומטית :-)

יש לי שאלה נוספת. אם תלמיד זורק קליפת בננה ליד המורה, האם המורה המורה ליפול?

נראה אותך עונה על זה...

נראה אותך יודע מהי מראה מתכהה ידנית.

פורסם

אתה מדבר על הצ'ופצ'יק הקטן שמסיט את המראה כלפי מעלה? :)

נתפס לי הצוואר ואני זקוק לעיסוי. מישהו מוכן לעסות אותי?

פורסם

[פנדוב - הרי אתה רואה שהבחור מתקשה עם השפה, כניראה עולה חדש. אין כל צורך ללעוג לו על כך, כתיבה עם שגיאות כתיב אצל אדם שזאת לא שפת האם שלו או שהוא דיסלקט לא אומרת מאומה על האינטיליגנציה שלו.

קשה לך לענות כמו שצריך בגלל צורת הכתיבה? תתעלם או פנה הלאה למנהלים שישפטו מה לעשות בנושא.

פורסם (נערך)

תודה לכל הדגובות פשות היו לי כבר כמה מכוניות ותמיד חיברתי את המראה הנוספת ו עף פעם לא היתה נופלת לעומת זות באוטו א חדש אחרי שנה היתחילה ליפול כלפי מטה

עריכה אחרונה על ידי tonic838
  • תוכן חדש...