Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות לאשתי מכשיר דרך חנות - lg g2

הבעיה היא שרוב החנויות הטובות והזולות נמצאות באזור המרכז - רמת גן/ ת"א.

החנות היחידה שאני מכיר היא eline ושמעתי עליהם זוועות מבחינת שירות והם גם יקרים יותר ב כ 250 ש"ח.

האם למישהו יש המלצות?

תודה

פורסם

יש את קינג פון בצומת צבר.

אמינים וטובים. הנסיון שלי איתם היה בתיקון סלולר ולא בקניה אך יש לו שם מגוון רחב של מכשירים למכירה.

מבחינת מחירים, אין לי מושג וכדאי להתקשר ולשאול לפני שבאים.

פורסם

רכשתי לפני שבועיים מELINE בנשר את ה LG G2. גירסת ה32GB ב1750 ש"ח. אני לא רואה עד כמה יש זולים מהם בזאפ.

רגע, אני רואה שבינתיים המחיר של המכשיר עלה. מוזר.

עד כה אין תלונות. גם כשהתקשרתי לשירות הלקוחות לברר כמה דברים לגבי המכשיר ענו לי מהר ובאדיבות.

פורסם
רכשתי לפני שבועיים מELINE בנשר את ה LG G2. גירסת ה32GB ב1750 ש"ח. אני לא רואה עד כמה יש זולים מהם בזאפ.

רגע, אני רואה שבינתיים המחיר של המכשיר עלה. מוזר.

עד כה אין תלונות. גם כשהתקשרתי לשירות הלקוחות לברר כמה דברים לגבי המכשיר ענו לי מהר ובאדיבות.

אני מניח שקנית ללא אחריות רונלייט (עוד 350 ש"ח)

פורסם
בשביל לממש אחריות בELINE הייתי צריך לשלוח להם מכתב מעורך דין.

my point exactly

על העוגמת נפש, תשלום לעו"ד וכאבי ראש עדיף לשלם מראש על אחריות של רונלייט

פורסם

רכשנו לאחרונה לחברתי את G2 בגו מובייל בסניף של ראשון.

השירות היה מעולה, קיבלנו הסבר קצר וענייני על המכשיר שכלל גם הגדרות בסיסיות לשימוש הראשוני.

חווית קניה טובה מאוד. לא הזדקקנו לשירותי אחריות, כך שלא אוכל להגיד מעבר לכך.

פורסם

אני קניתי XIAOM MI3 מגו מובייל דרך האתר, שלחו את הסמארטפון עוד באותו יום (חברת המשלוחים פישלה וזה הגיע אחרי 48 שעות במקום 12 שעות..אבל זו לא אשמת החנות לדעתי), כשהתברר ששכחו מטען התקשרתי ומייד אמרו שישלחו, קיבלתי אותו למחרת.

חוץמזה היו די נחמדים, והמחיר היה בדיוק כמו בחו"ל + מיסים.

• תוכן חדש...