Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לרכוש מחשב מסוג מקבוק אייר 13" כבר הרבה זמן. ​אני מקדים ואומר שאיני מעוניין בהמלצות למחשב אחר.

אין לי קרובים או חברים שטסים בקרוב לארה"ב כדי לקנות אותו ב-$1000

ראיתי שא.ל.מ מוכרים אותו ב $1269 וחשבתי אולי זאת תהיה הזדמנות טובה לקנות אותו בטיסה הקרובה לאמסטרדם.

באמסטרדם מחיר המחשב גבוה יותר (1000 יורו לפי מיסים שמזוכים חלקית בשדה התעופה).

בנוסף הבנתי שבא.ל.מ אפשר לפרוס לתשלומים וגם קיימת אחריות ישראלית + מקלדת בעברית למחשב.

אז כמה שאלות:

1. האם בכלל כדאי מבחינת המחיר ?

2. אי אפשר להשאיר בפטור ושמור. אני יכול לקחת אותו איתי בלבד. זה לא אומר שכשאגיע לאמסטרדם יבקשו ממני לשלם עליו מכס ?

האם רצוי להוציא אותו מהקופסא בשדה התעופה, לזרוק אותו בתיק המחשב שלי ואז להמשיך לאמסטרדם עם המחשב ?

תודה מראש

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לחסוך את העניין של לקחת את המחשב לחול אבל לשרוף יום עבודה + דלק נשמע לך יותר חסכוני ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כל אחד והשיקולים שלו.

תמיד אפשר להיעזר בחבר או קרוב משפחה שיורד לשם בתקופת הקיץ/החגים.

גם מעניין אותי לדעת שאם במידה ומבצעים רכישה של ציוד אלק' בדיוטי פרי בעלות הגבוהה מ200$, האם יש דיווח אוטומטי למכס.

• תוכן חדש...