Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין בחיפה ורוצה לשטוף את הרכב עצמאית. עד עכשיו שטפתי אותו בסופי שבוע כאשר נסעתי להורים (בית פרטי במושב), אבל עכשיו תדירות הנסיעות להורים ירדה משמעותית, ולכן צריך לשטוף אותו בין לבין בחיפה. מכון שטיפה (גם ידנית) לא בא בחשבון, טוב ככל שיהיה.

הבעיה היא שלשטוף באמצע הרחוב זה הרבה פחות נוח גם בגלל צפיפות, גם בגלל שמש כמעט כל היום וגם בגלל סקרנים שחלקם סתם מציקים וחלקם קנאים שעלולים לפגוע ברכב לאחר שראו את ההשקעה.

אני מחפש מקום מומלץ בחיפה בו אוכל לשטוף את הרכב עצמאית, כאשר אני מביא את כל הציוד איתי, כולל מים אם אין ברז בקרבת מקום.

כל מה שצריך זה שהמקום יהיה מוצל ונטוש. ברז מים במקום זה בונוס, אבל לא הכרחי. רעיונות יתקבלו בברכה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...