Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומדת בפני רכישת רכב חדש מהיבואן ומוצאת את עצמי מתאהבת דווקא בדגם הכי יקר :)

רציתי לשאול לדעתכם ולשמוע מה אתם חושבים על המכוניות הנ״ל וכמובן אם יש לכם המלצות לרכבים מקבילים אחרים.

בעיקרון - מחפשת מיני משפחתי מרווח וחסכוני יחסית בדלק.

הג׳אז מצאה חן בעיניי מבחינת כמה שהיא מרווחת בתוך האוטו. אהבתי גם את זה שהיא גבוהה ביחס לאחרות.

מעבר לזה התלהבתי מתא המטען שלה שגם ניראה מרווח הרבה יותר מהאחרות.

נהנתי מנסיעת המבחן אבל בינינו אני לא כזאת מבינה גדולה.

הדגם הספציפי המדובר הוא הלא היברידי והוצע לי ללא מערכת מולטימדיה ב113.5 או ב116 עם מערכת המולטימדיה.

במקביל בדקתי את הפורד פיאסטה טרנד שמסתכמת בכ- 99 אלף לפני משא ומתן מעמיק. זה כולל את מערכת המולטימדיה, חיישני רוורס וכו׳.

למרות היתרונות הענקיים שלו על פני ההונדה - לא התאהבתי.

רציתי לשמוע מה דעתכם כי תמיד זה יכול להיות עניין של איש מכירות טוב יותר ופחות שעשה עבודה שייוק טובה יותר או טובה פחות...

הפיאסטה על פניו ממש מבטיחה. מרווחת - אם כי פחות מהג׳אז, מנוע חזק יותק (1600 לעומת 1400) וכמובן זולה יותר.

מבחינת צריכת דלק - לא הצלחתי להבין מי מהשתיים חסכונית יותר.

בקיצור - אם יש פה כאלה שמתמצאים - אשמח לשמוע מה לדעתכם עדיף.

אם אתם יודעים לספר קצת מבחינת שמירת ערך של הרכב, עלויות תחזוקה שוטפות, בטיחות - או כל שיקול אחר שיכול להיות רלוונטי - אשמח לדעת!

כמו כן - ראיתי שהקיה ריו 5 דלתות נופלת תחת אותה סביבת מחיר. האם היא מהווה תחרות?

תודה רבה!

שירלי

פורסם

הג'אז מתוחרת במחיר שערורייתי, ורק בגלל זה הייתי פוסל אותה.

מהפיאסטה הייתי מתרחק בגלל הגיר.

אופציה חדשה בשוק ומאד מרווחת ששוה לבדוק במיוחד אם אהבת את הישיבה הגבוהה - היא האופל מריבה.

אופיצה נוספת חסכונית ומרווחת היא הטויוטה ספייס ורסו - גם היא עם תנוחת ישיבה גבוהה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הג'אז הנוכחית הוחלפה בחו"ל לדגם חדש לחלוטין לכן כדאי להמתין, הוא צפוי להימכר בישראל עוד כמה חודשים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה על העצות.

מה עם נושא אמינות הרכב ושמירת הערך שלו?

בפיאסטה קצת מטריד אותי שאני שומעת בהרבה מקומות על גיר בעייתי. האם למיטב ידיעתכם זה נכון גם למודל של 2014?

פורסם

אגב, אני רואה שהפולו החדשה אפילו יותר זולה / אותו מחיר כמו ההונדה ג׳אז. (תלוי בדגם)

אמנם מנוע יותר קטן (1200) אבל בכל זאת פולקסואגן :)

ראש בראש מול הג׳אז - מי לדעתכם לוקחת?

פורסם

אם כבר פולו - לכי על האיביזה. רכב דומה עם סמל של סיאט ב-80000 ש"ח בלבד. למנוע הקטן יש כוח כמו ה-1.6 של הפיאסטה וה-1.4 של הג'אז בשל העובדה שהוא עם מגדש טורבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כפי שאמרו מעלי, נפח מנוע זה שטויות. זה הפרשים של 0.2 ליטר ועם המנועים שמייצרים היום זה לא באמת משנה, רוב המנועים חזקים וטובים.

לגבי האיביזיה, הרכב אכן בסדר גמור ביחס למחיר אבל בעייתי לגבי הגיר שלו והאבזור שלו מאוד דל.

אם את לא מחפשת אבזור כמו מרימי שמשות, מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס ודברים כאלה, אין בעיה עם האיביזה, היא תהיה תמורה טובה למחיר.

מה שכן הביטוח יעלה עוד 1300 ש"ח בשנה ובשביל הביטוח צריך קודן שעולה 890 ש"ח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...