Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני עכשיו ממש לקראת שלבי סיום המערכת והגעתי לבחירת הסאב עכשיו בגלל שאני באילוצי מקום חשבתי לחסוך עוד כמה גרושים ולנסות לבנות תיבה לבד אז ככה דיברתי עם חבר של אבא שלי שיכול לעשות לי את זה ממש בגרושים ויפה(מקצוען אמיתי מהצפון) ממש ממש בגרושים אז ככה אני צריך המלצות לסאב שיהיה ממש קטן!! באמת קטן אבל למה אני בבעית מקום לא נורמלית האוטו הוא טויוטה סטרלט למי שמכיר מי שלא מכיר שיחשוב על פיאט פונטו דור ראשון לא הספייס...

אחרי ההמלצה לסאב אני צריך מידות מומלצות לתיבה אבל כאן מגיעה הבעיה אני צריך מידות של כל פלטה כלומר את הבסיס את הגובה ואת ארבעת הקירות של התיבה אני צריך לחשב במידות של רוחב ואורך...

מאיזה חומר עושים את זה גם שיהיה טוב?

אני גם רוצה אחרי הבניה של התיבה לצפות את התיבה בכמו דמוי עור כזה ראיתי את זה בכמה בניות אבל לא על תיבה נראה לי שזה יצא נחמד איך קוראים לחומר הזה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני חושב שקוראים לזה סקאי, זה דמוי עור...

שמעתי ביום שישי את הבאזוקה EL 10 אינצ', הוא יחסית חזק ומדוייק לגודל שלו...

אבל אולי תיתן תקציב? הוא עולה 690 בסאונד FX... עם תיבה כמובן, ואחת ממש קטנה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?model_id=12619

את הסאב הזה שמעת?

אני לא חושב שאני יוציא על סאב בלי תיבה יותר מ 600 שקל650 עם תיבה קנויה אני יגרד את ה 800 בגלל זה אני מעדיף לתת לחבר של אבא שלי מידות אני חושב שאני יעשה משהו יותר יפה מתיבה קנויה ורגילה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נתתי תקציב לסאב למקרה שלא שמת לב אחי 650 בערך בלי תיבה...

אני הולך כנראה מאוד להגביר אותו עם אחת משתי האפשרויות האלה או ה JBL 6 ערוצים או סאונד סטורם 300.4 שתיהם חזקים...

אני שומע הרבה טראקים אני צריך שיהיה באסים די מאוזן עם סאונד ככה שלא יציעו לי עכשיו משהו מפוצץ אוזניים אני צריך סאב שנע בסביבות 350 RMS לא יותר מזה

פורסם

על באזוקה אני יוציא משהו כמו 800 850 לא יותר מזה אין לי מזומנים כרגע

שיבי אני עדיין מחכה לתשובה אם זה הסאב או לא(למרות שלא נראה לי) אם כן תגיד לי אני מחר טס לקנות אותו..

פורסם

גם לי נראה מוזר מחיר כזה או שהאתר של רכטמן לא מעודכן בצורה מטורפת או שהוא יקרן בצורה מטורפת...

יש למישהו עוד המלצות?

איפה כל מומחי התיבות?!אני מחכה לכם

פורסם

אבל כאלה הפרשים?!

אני עדיין לא בטוח כל כך...

אבל אם אתה אומר שווה בדיקה אני יתקשר וישאל...

מישהו יכול לעזור לי בקשר לבנייה של סאב לבד למקרה שהסאב באזוקה הוא במחיר יותר גבוה?

פורסם

חברה אני חייב עזרה דחוף אני ממש רוצה כבר לסיים את המערכת ועצרתי עד להתייעצות עם כמה אנשים בפורומים שונים גל אייל מיק מיק איפה אתם כל המבינים תושיעו אותי...

פורסם

לא, זה לא הסאב, אם אתה רוצה תחפש בגוגל, זה סאב רגיל. עם תיבה אטומה או פתוחה, איך שבא לך.

לדעתי הוא טוב מאד. נכון לעכשיו, זה הסאב שאני קונה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני צריך אבל סאב קטן אחי תיבה גדולה לא מתאימה לי אם אני קונה משהו עם תיבה זה רק עם גליל תודה בכל אופן גבר!

• תוכן חדש...