Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי קיה פיקנטו חדשה לפני כשבוע (תגיע עוד שבוע) והלכתי בינתיים להראל כדי לבטח את הרכב.

בהראל אמרו לי שהרכב נמצא ברשימת הרכבים הגניבים ולכן כדי לבטח אותו אי אפשר להסתפק בקודן רגיל אלא יש צורך בכספת או באיתוראן.

אציין שבזמן רכישת הרכב המוכר אמר לי שאין מצב שחברת ביטוח תרצה על רכב מיני ב 77K מיגון יותר מהמקובל. כשחזרתי אליו לאחר הקניה הוא לא האמין למשמע אזניו.

בהראל אמרו לי שאם אראה להם הוכחה שחברת ביטוח גדולה (בסדר גודל שלהם ולא חברות קטנות) תסכים לבטח את הרכב הזה ללא מיגון כספת/איתוראן אז גם הם יעשו זאת.

אני קצת בהלם שהראל רוצים דבר כזה עבור רכב מיני, הרי לא מדובר פה בבוגטי ויירון.

אשמח לעזרה,

תודה!

פורסם

מגדל ביטוחו את הקיה ריו הידנית שלי (שרק טיפ טיפה יותר יקרה משלך) בלי מיגון נוסף. אבל אבל, הביטוח הנוסף עלה יותר מהעלות של התקנת כספת, אבל כנראה פחות מהתקנה של עלוקה אלחותית בנוסף לכספת.

אני לא רציתי להתסכן עם התקנת מיגון בארצנו... מה שחסר לי זה בעיות חשמל שאחרכך אין עלייהן אחריות כי המתקין דפק את החיבור חשמל של המרימי שמשות וחיישני הרוורס והמתגים של החלונות והנעילה המרכזית (אשר כולם הותקנו ע"י הסוכנות, ולא על-ידיי) או יותר טוב, יהיה נזק כלשהו שאיכשהו קשור למחשב רכב, ויבטלו לי אחריות כי יגידו שהכספת גרמה להתחממות.

גם כן, אני מעדיף שאם ינסו לגנוב לי את הרכב, יצליחו. כי הנזק שיעשו אם יכשלו יגרור הפעלת ביטוח ותיקון הרכב, וזה עינוי בפני עצמו, שאחריו אני גם צריך לשלם פרמיות גבוהות יותר. אז עדיף לקבל מחירון, ללכת לקנות רכב חדש, וזהו.

פורסם (נערך)
אתה לא יודע שלא הולכים לחברות ביטוח גדולות?? וקח, כתבה טרייה על המכוניות הכי יקרות וזולות לביטוח. תראה את זה לנציג של הראל...

מה בדיוק הוא יראה לנציג של הראל?

שהפיקנטו היא אחת מהמכוניות הכי נגנבות?

גם אם תצליח לבטח את הרכב בלי מיגונים למיניהם אז המחיר יעלה,תחליט מה שווה לך.

בנוסף העלות של הרכב במקרה הזה היא זניחה,דורשים מיגון אקסטרה כי הרכב גניב.

גם מקום המגורים שלך משנה וגם אם יש לך בית פרטי או שאתה גר בבניין זה משנה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
שלום לכולם,

קניתי קיה פיקנטו חדשה לפני כשבוע (תגיע עוד שבוע) והלכתי בינתיים להראל כדי לבטח את הרכב.

בהראל אמרו לי שהרכב נמצא ברשימת הרכבים הגניבים ולכן כדי לבטח אותו אי אפשר להסתפק בקודן רגיל אלא יש צורך בכספת או באיתוראן.

אציין שבזמן רכישת הרכב המוכר אמר לי שאין מצב שחברת ביטוח תרצה על רכב מיני ב 77K מיגון יותר מהמקובל. כשחזרתי אליו לאחר הקניה הוא לא האמין למשמע אזניו.

בהראל אמרו לי שאם אראה להם הוכחה שחברת ביטוח גדולה (בסדר גודל שלהם ולא חברות קטנות) תסכים לבטח את הרכב הזה ללא מיגון כספת/איתוראן אז גם הם יעשו זאת.

אשמח לעזרה,

תודה!

אם אתה מתעקש על הראל, אז אמור לנציג חברת הראל שאם אתה מוצא חברה שמסכימה לבטח אותך ללא מיגון, אז אתה סוגר אצלה ולא חוזר אליו. זה ממש חוצפה שהוא מעמיד לך תנאים [אם תסגור במקום אחר, אז גם אני אתן לך אותו שירות].

מעבר לכך, פשוט עשה סקר שוק ומי שייתן לך את ההצעה הזולה ביותר, לך אליו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מניסיון הפניקס הם הכי זולים בפיקנטו כבר כמה שנים. כמובן שיש משתנים כמו לדוגמא: גיל נהג, וותק, העדר תביעות, אבל בכלליות הם תמיד "ניצחו" במחיר ולא דרשו שום מיגון גם לא את הקודן שגם כך מותקן לך ברכב.

רק להבהרה- אין לי כל אינטרס בעניין: לא מכיר, עובד, חבר של..., אח של...

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בבקשה, תראה לנציג. ועל הדרך תתקשר גם לפיניקס ושירביט...

KIA.jpg

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

עלות הפרמיה ודרישות המיגון נקבעים על פי סטטיסטיקת גניבות של אותה חברת ביטוח. אם בחברה אחרת, מספר גניבות הרכב הספיציפי קטן יותר, מחיר הפרמיה ורמת המיגון קטנה בהתאם.

לכן שווה לבדוק בחברות אחרות.

ארז רונן

פורסם
שלום לכולם,

אשמח לעזרה,

תודה!

כל רכבי הקיה גניבים, המקובל בקיה זה איתוראן וכספת בדר"כ

• תוכן חדש...