Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איזה מים שמו לי בפנים

קניתי את האוטו לפני חודש

השאלה שלי האם מותר להוסיף מים אחרים כמו מים ירוקים או כחולים שמוכרים באוטודיפו?

או שזה חייב להיות אותו סוג של מים

שאלה נוספת ניתן להוציא את כל המים מהראדיאטור ולשים חדשים אם כן זה בעיה בשביל אדם רגיל מדובר בדיאטסו אפלאוז 96 ושוב אם כן אפשר הסבר

פורסם

אם תגיד איזה רכב יש לך אולי מישהו יוכל להסביר לך איך ברכבך מחליפים את נוזל הקרור כמו כן רצוי להשתמש בנוזל המקורי המומלץ ע"י היצרן לגבי הנוזל שבאוטודיפו לא תמיד ידוע איכותו וטיבו ולכן עדיף לשלם יותר על הנוזל המתאים לרכבך ותמיד עדיף לכתוב עם סימני פיסוק כי קל יותר לקרוא ולהבין אותך בפורום אם תכתוב בלי סימני פיסוק גם אלו שעונים לא ישקיעו והפורום יהפוך לבלתי קריא

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הוא עוד כועס , אתה מבין :roll: .

תעקוב אחרי הצינור של הרדיאטור ותראה פקק קטן כמו ונטיל של גלגל, פתח אותו ותמלא מים חדשים מספיק עד שתיראה שכל המים הישנים יצאו .

לפענים יש יותר מפקק אחד .

אל תפתח בשום אופן את פקק הריקון של הרדיאטור כי אים הוא יבש הלך הרדיאטור כי לא תוכל להחזיר אותו .

פורסם
הוא עוד כועס , אתה מבין :roll: .

תעקוב אחרי הצינור של הרדיאטור ותראה פקק קטן כמו ונטיל של גלגל, פתח אותו ותמלא מים חדשים מספיק עד שתיראה שכל המים הישנים יצאו .

לפענים יש יותר מפקק אחד .

אל תפתח בשום אופן את פקק הריקון של הרדיאטור כי אים הוא יבש הלך הרדיאטור כי לא תוכל להחזיר אותו .

אולי תוכל לפרט עוד, לפני שאתה שולח בן אדם לרוקן מים ולהסתכן באיבוד רדיאטור רק כי שאל איזה מים כדאי לו להשים באוטו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חשוב לא לעשות את הפעולה מיד אחרי כיבוי המנוע יש להמתין לפחות 10-15 דקות, חפש את הצינור התחתון שיוצא מהרדאיטור ,פתח את הבנד אם יש ,תוציא את הצינור, תן למים לזרום החוצה , חבר הצינור , הדלק מנוע ותתחיל למלות לתוך פתח עד שהמים מגיעים לקצה ,המתן עד שיעלה האוויר והמים ירדו ..... תחזור על הפעולה של המילוי עד שהשעון חום יגיע למצב עבודה רגיל

.

• תוכן חדש...