Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...אני חושב לקנות רכב מסוג יונדאי I20 1.6 ידנית . אל הרכב הגעתי דרך מודעה שראיתי ביד-2 , שפירסם סוכן של חברה בשם אוטו-פרפקט שממוקמת בפתח תקווה מאז שנת 2006 (לפי האתר שלהם).

האוטו שנת 2010 , עבר 47000 ק"מ.

אם אקנה את האוטו , זה יהיה בעסקת מימון חיצונית , וחברת אוטו-פרפקט נותנת לי התחייבות של שנה על גיר ומנוע.כמובן שאקח את הרכב לבדיקה לפני קניה במוסך מורשה שייתן לי אחריות .

עשיתי קצת קריאה , הרבה ממנה באתר , והבנתי שצריך להזהר "מסוחרים"..אבל אם יש לי אחריות גם מהחברה לשנה , וגם מהמוסך לחצי שנה (או שנה) והאוטו הוא רק 4 שנים וק"מ כ"כ נמוך ובמידה והוא לא עבר שום תאונות (אני מניח שאת זה ידעו להגיד לי די בקלות בבדיקה)

אז איפה אני יכול ליפול פה , ןלמה אני צריך לשים לב?

...קצת מבולבל וחושש , בכל זאת אוטו ראשון

פורסם

קח אותה לבדיקה אמינה,

אם לא יגלו כלום, (שלדה, גיר, מנוע)

אז הרווחת רכב כמו שרצית,

לפעמים שחוששים יותר מידי זה גם לא הכי טוב.

בשביל זה יש בדיקה ומשם אתה כבר תעשה את ההחלטות שלך אם מתאים לך או לא.

פורסם

קח אותן לבדיקה, לא איפה שהם ממליצים לך אלא מקום שאתה יכול לסמוך עליו.

אתה תמיד מוזמן לשלוח לנו את תוצאות הבדיקה לפה לעוד התייעצות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הרכבים שמגיעים לסוכנויות הקטנות הם המיץ של הזבל. מה שחברות הליסינג הגדולות לא ינסו למכור בגלל שמם הטוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל- רכבים אצל סוחרים צריכים לבדוק יותר בקפדנות, יותר בתשומת לב וכמובן להיות יותר זהירים אבל. עצם העובדה שרכב נמצא אצל סוחר לא מעידה שהוא זבל או קרוב לכך. הרבה פעמים לקוח מבצע עסקת טרייד אין על רכבו המשומש אצל סוחר ומכאן מגיע רכב "פרטי" לכל דבר ועניין. לא פעם ולא פעמיים גם אני עשיתי החלפות עם סוחרים קטנים על רכבים ונתתי להם רכבים נקיים לחלוטין. אז כבדהו וחשדהו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה כנראה מתעסק ברכבי נישה שונים וגם מקור הרכבים שלך הוא פרטי.

ברכבי הליסינג שמקורם ליסינג ולא נמכרים בחצרות חברת הליסינג מדובר ברכבים "הבעייתים" שנמכרים לסוחרים במחיר הברזל.

חד משמעית ממידע פנימי מאחת חברות הליסינג הגדלות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה צודק בכך שרב הרכבים בהם אני עוסק הינם פרטיים. אם זאת בזמן האחרון נופלים לי גם רכבי ליסינג מחברות גדולות במצב נקי אותם אני מעביר הרכבה פעםמים גם לסוחרי מדרכה. עדיין, בסופו של יום הם מקבלים רכבים יוצאי ליסינג נקיים לחלוטין. אני יוצא חוצץ נגד ההכללות באשר הן אך מסכים שאצל סוחרים קטנים יש לחדד חושים פי כמה וכמה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רכב כמו שאת מתארתאיננו מהנפוצים בארץ , סביר להניח ש I20 ידנית עם מנוע 1.6 תהיה די מבוקשת ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת למכור אחת כזאת , אין סיבה שמישהו ימכור אחת כזאת לסוחר שבדרך כלל מוריד כמעט 50% ממחיר הרכב , אלא אם כן לרכב בעיה שלא תמיד ניתן לעלות עליה גם בבדיקה מקצועית.

כדאי לך לנקוט משנה זהירות.

אני באופן אישי לא הייתי מתקרב.

לנסר 2007

• תוכן חדש...