Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב למשפחה עם 3 ילדים


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב לידתם הצפויה של 2 ילדים נוספים בקרוב

אני אצטרך לעבור לרכב אחר, לצערי ככל הנראה גם רחב.

 

עומד על הפרק - אירופאי בעיקר, צרפתי בפרט.

 

407/508

C כלשהי,

רנו פלואנס, סניק וכו'.

המצב הראשוני הוא 2 סלקלים וכסא בטיחות אחד.

אז רוחב הוא הכרחי.

 

כרגע עם ילד אחד ב308.

התקציב הוא בעיקרון מה שאני אשיג על 308 (מעריך סביבות ה50-60) ותוספת.

אין שום בעיה לרכב יד 2.

כמובן אין לחץ יש עוד חדשיים - שלושה לפחות.

תודה

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אנשים אולי ירימו גבה על מה שאכתוב, אבל גיסי ואחותי במצב בדיוק כזה רכשו שברולט אפלנדר והסבו אותה לגז, אצלהם בערך כשנה וחצי והם מאוד מרוצים ממנו.

מרווח מאוד, מפנק, נוח, נרכש כ 10K מתחת למחירון ובכסף הזה בוצעה ההסבה לגז.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש גרנד סניק (כן-כן, עם 7 מקומות ישיבה). יש לך כמה חודשים לחיפוש רכב שמור. בנוסף לרוחב הרכב תצטרכו בגאז' כמה שיותר גדול.

אפשרות נוספת c4 פיקאסו עם מנוע 2 ליטר.

אלה מינוואנים.

אפשרות לא שגרתית - רנו קונגו בנזין אוטומטית מהדגם החדש. אבל כאן יש קאצ' - מספר מצומצם רכבים עם שתי דלתות הזזה.

תחליף מעולה למיניוואן או רכב משפחתי במחיר נוח.

לא צריך אפילו לקפל עגלה הכנסתה לבגאז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...