Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגרר החמיר לי את התאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הולך ככה :

יום ראשון נסעתי אחרי הבסיס בדרך קק"ל ונכנסתי במדרכה עם הגלגל.

ניזוק המשולש והג'אנט - המשולש הוחלף וכל העסק נעשה על ידי במוסך של קרוב שלי. הג'אנט רק נשרט (קשות) אז אין טעם (וכסף) להחליפו וגם לא הפעלתי את הביטוח כי יצא לי משהו בערך 300 שקלים.

בעקבות התאונה הגלגל השתחרר מהציריה והיה תלוי רק על הבולם (חוץ מהגומייה של הציריה לא נגרם נזק לשני אלו), הייתי חייב גרירה הזמנתי שגריר (כלול בביטוח שלי) ומפה מתחילה הבעייה שלי;

הם לקחו את האוטו בערב של יום ראשון (18:00) אחרי הרבה בעיות לעלות אותו על הגרר (הגלגל לא מחובר טוב) לקח לנו כמעט שעה ואמרו שהוא יגיע בלילה, לא חשוב שהוא הגיע ביום למחרת והם רצו כסף על "חניית לילה", כמובן שהם לא קיבלו גרוש.

האוטו הגיע ביום שני (10:00) למוסך ואני הגעתי 20 דקות אחריו המוסכניק (אלי, כמו קרוב משפחה אפשר לומר) הוריד אותו מהגרר בזהירות ושם אותלו ישר על הליפט. אני מגיע מסתכל על הגלגל ורואה את כל הפח של הכנף עקום !

אני מזכיר - כשאני יצאתי לראות רק הגלגל ניזוק. לא היה שום נזק כולשהו לפח.

אני יכול להבין למה זה קרה, הם העבירו את האוטו לגרר אחר והיו חייבים לגרור אותו...

מה לעשות ? אני יכול לתבוע את כספי בחזרה ?

הבנתי שכנף עולה הרבה כסף.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אם היית מצלם את האוטו לאחר התאונה , אז היו לך הוכחות ויכולת לקבל את הכסף. אבל ככה לא נראה לי שיש לך הוכחות.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
אם היית מצלם את האוטו לאחר התאונה , אז היו לך הוכחות ויכולת לקבל את הכסף. אבל ככה לא נראה לי שיש לך הוכחות.
אני בכלל לא הייתי נכנס במדרכה...

אבל מה לעשות זה קרה, פעם הבאה תאמין לי אני אצלם.

מה זה חשוב איזה אוטו זה ?! סיאט איביזה טורבו שנת 2001.

דניאל.

פורסם
אני בכלל לא הייתי נכנס במדרכה...

אבל מה לעשות זה קרה, פעם הבאה תאמין לי אני אצלם.

מה זה חשוב איזה אוטו זה ?! סיאט איביזה טורבו שנת 2001.

דניאל.

לא חסרות פעמים שקרה לי שכמעט נכנסתי במדרכה ובשניה האחרונה סטיתי ממסלול ההתנגשות..

שלא יקרה שוב. לא מקרה ולא כמעט.

בכל זאת, זו עוד סיבה למה לקנות מצלמה (רגילה או דיגי') כדי להוכיח דברים ברגעי אמת.

תאונות פגע וברח(צילום האוטו הבורח\מספר רישוי), הוכחת מכות (כמו אצלך) ומקרים אחרים.

מצטער לשמוע על התאונה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לי מצלמה דיגטלית..

אבל אני לא חושב שאני אקח אותי איתי ביחד עם המפתח והרישיונות כל פעם שאני יוצא עם הרכב..

hope for the best, expect the worse.

פורסם
לא חסרות פעמים שקרה לי שכמעט נכנסתי במדרכה ובשניה האחרונה סטיתי ממסלול ההתנגשות..

יוסי.

גם לא חסרות פעמים שהרמת הנד-ברקסים, עשית צלחות וכמעט נכנסת במכוניות חונות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דניאל,לצערי אתה האנדרדוג.

אבל תנסה לעשות להם קטע,תתקשר לחברת הגרירה תספר את הסיפור שלך ותגיד שיש לך "עדויות" (שקר לבן לא יזיק לאף אחד) שהרכב לא היה במצב הזה ומתישהו בזמן הגרירה הוא ניזוק.

תנסה להוציא מהם משהו ככה תמזער קצת את הנזק,עדיף שתיקח יוזמה,אפילו אם בסוף לא יצא לך כלום תדע לפחות שניסית לעשות משהו ,מאשר שלא תעשה כלום ותתבאס הרבה יותר מהידיעה שלא ניסית אפילו.

ת'כלס אף אחד פה לא עורך-דין ואי אפשר לתת לך חוות דעת משפטית, מה שכן תהיה קצת קומבינטור וחוצפן זה הטיפ שאני יכול לתת לך.

בכל מקרה קח את זה בקלות.

איציק.

פורסם

הרעיון של המצלמה החד פעמית הוא מצוין, כי היא גם צריכה להיות במקום גלוי כדי שלא תהיה בעיה לשלוף אותה. גם זולה גם קבילה בבית משפט וגם אין חשש מגניבה.

לנושא המקורי. עשית תאונה, נכנסת במדרכה, האוטו ניזוק. עכשיו לך תסביר לביטוח שאת המכה הזאת אתה עשית ואתה המכה השניה הגרר עשה. כשאין לך הוכחות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אל תקפוץ כל כך מהר למסקנות שאין מכות

אם אפשר לראות שהגלגל נפגע בתאונה ונהרס, אבל הנזק לכנף הוא בכלל לא קשור לתאונה, יש לו קייס ממש גדול

פורסם
מצלמה דיגיטלית לא קבילה בבית משפט

הכי טוב לשים בתא כפפות מצלמה חד פעמית למקרי חירום.

למה לא קבילה בבית משפט? אם אני מפתח את התמונות השופט יכול לדעת מאיזו מצלמה צילמו את התמונה?!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לפי מיטב ידעתי ונסיוני...

יש טופס "פגיעות" והאביזרים שיש בתוך הרכב וכו' שנהג הגרר צריך למלא ואתה צריך לחתום עליו, האם הוא מילא טופס כזה?

Finger's gonna kill me.

פורסם
לפי מיטב ידעתי ונסיוני...

יש טופס "פגיעות" והאביזרים שיש בתוך הרכב וכו' שנהג הגרר צריך למלא ואתה צריך לחתום עליו, האם הוא מילא טופס כזה?

לא

ואמא שלי הייתה שם והיייתה עדה לזה שלא היו פגיעות פח.

איפה שירד הצבע מתחיל להיות חלודה :cry:

דניאל.

• תוכן חדש...