Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך צמיגים 175/65R14.

יש צמיגים של חברת delete באופיס דיפו.

מישהו יודע ויש לו ניסיון עם הצמיגים האלו?

האם יש בעיות איתם?

פורסם

משתתף במבצע - קנה 4 צמיגים וקבל חבילת נייר A4?

אתה מתכוון אולי לאוטו דיפו?

ובטוח שזה צמיגי DELETE? למרות השם המשעשע - לא מצאתי אזכור בגוגל.

:turn-l:
פורסם

באתר טייר קלאב מוצעים מגוון צמיגים במידה הנ"ל, לרכישה מיידית דרך האינטרנט או דרך המוקד הטלפוני שלנו. המחירים משתלמים וכוללים הכל - פירוק, איזון, הרכבה ומע"מ.

להלן לינק לצמיגים הרלוונטיים עבורך.

נשמח לעזור בשאלות ובהמלצות נוספות במידת הצורך.

פורסם

מוטב שאופיס דיפו ינסו להכנס כבר לתחום הרכב כי במשרד לא הלך להם :)

ברצינות, מותג מדבקה שאולי הייתי שם צמיגים שלו על המריצה שלי (אם הייתה לי).

פורסם

אז מה בקרוב יהיה אפשר לקנות צמיגים וחלפים בסופר מרקט הקרוב לבית ? אני חושב שעדיף ללכת על חברה מוכרת וידועה גם אם זה יעלה טיפה יותר לפחות יהיה שקט נפשי.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

באתר של טייר קלאב ראיתי דווקא שיש צמיגי FALKEN במחיר טוב, וגם של TOYO. שווה לך להשקיע טיפה ולרכוש משהו איכותי.

לא אומר שאין צמיגים סיניים טובים, ברכב של אישתי הרכבתי רבעיית Jinyu jh11 למרות שבהתחלה מאוד פחדתי אבל הבחור שאני לקוח שלו ומכיר אותו כבר הרבה שנים (חיים ממוסך "הסרן" בב"ש) ואני יודע שהוא אחד שלא ממליץ על חלקי חילוף וצמיגים ירודים שיכנע אותי שהם טובים, רכשתי בחשש רב אבל הצמיגים מפגינים התנהגות טובה ומפתיעה בבלימה, אחיזת כביש בסיבובים, בנוחות נסיעה ובשקט. אם חיים לא היה ממליץ לי עליהם, לא הייתי נוגע בהם בכלל.

פורסם
אז מה בקרוב יהיה אפשר לקנות צמיגים וחלפים בסופר מרקט הקרוב לבית ?

תתפלא, אבל דווקא בארה"ב זה עניין די מקובל. ההבדל הוא בכך שאפילו בסופרמרקט אמריקאי ממוצע אתה עדיין תמצא סחורה טובה יותר מזאת שקיימת בסניף הדגל של רשת אוטו דיפו בישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
משתתף במבצע - קנה 4 צמיגים וקבל חבילת נייר A4?

אתה מתכוון אולי לאוטו דיפו?

ובטוח שזה צמיגי DELETE? למרות השם המשעשע - לא מצאתי אזכור בגוגל.

כן זה אוטו דיפו (ולא אופיס דיפו)

פורסם
אז מה בקרוב יהיה אפשר לקנות צמיגים וחלפים בסופר מרקט הקרוב לבית ? אני חושב שעדיף ללכת על חברה מוכרת וידועה גם אם זה יעלה טיפה יותר לפחות יהיה שקט נפשי.

דרך אגב הארה"ב ב Wallmart למשל שזה סופר לכל דבר,

ניתן לקנות צמיגים ושמן, ועוד ים דברים שבכלל לא חשבו על זה בארץ.

פורסם

לפי השם delete, הצמיגים נמחקים מהר מדי - אל תקנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בהכרח , צמיגי delete אפשר לשחזר, צמיגי shift-delete לעומת זאת זה משהו אחר לגמרי :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה צמיג שעשוי משאריות מחק ממוחזרות ולכן גם הקשר לאופיס דיפו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...