Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה התחילה ככה, לפעמים הוא לא היה מקרר בכלל, ולפעמים הוא מקרר מקפיא, עד שעכשיו הוא לא מקרר בכלל.

מה יכולה להיות הבעיה?

מישהו אמר לי המדחס סתום, או משהו כזה, איך אני מנקה אותו, או פותח את הסתימה?

או שברח הגז.

פילטר אין בדגם הזה.

מה מומלץ לנסות, לפני שהולכים לאיש מזגנים?

אשמח גם להמלצה, לאיש מזגנים אמין וזול באזור חדרה.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם המדחס סתום אין שום דבר שאתה יכול לעשות לבד.

אתה יודע להגיד אם המדחס נכנס לפעולה? בדקת פיוזים?

פורסם

איך אני יכול לדעת אם המדחס נכנס לפעולה?

מה שכן אני יודע זה, שאני מפעיל את ה-AC הוונטות מתחילות לעבוד.

*תופעה שהייתה קיימת, שהרכב עומד הוא לא היה מקרר, ובנסיעה מקרר מקפיא.

• ספונסר פורום
פורסם

כשהמדחס נכנס לפעולה יש שינוי בסל"ד של המנוע ואם אתה מבין קצת במכונאות אז אתה גם יכול לראות בדרך כלל את הסיבוב של המדחס.

פורסם
כשהמדחס נכנס לפעולה יש שינוי בסל"ד של המנוע ואם אתה מבין קצת במכונאות אז אתה גם יכול לראות בדרך כלל את הסיבוב של המדחס.

כן יש שינוי בסל''ד ורואים אותו במכסה מנוע יש עליו רצועה שמסתובבת.

פורסם (נערך)

עדכון: מה שקרה בסוף זה, שעל המדחס יש גלגל שיניים כזה, שנקרא קלאץ, הבורג נפתח והגלגל שיניים נפל, מזל שהוא נתפס במגן של הטמבון, הוא הרכיב אותו בידיוק 5 דקות עבודה, והכל התחיל לעבוד, אמרתי לו כמה זה? הוא אומר 350ש''ח, אמרתי לו מה אתה חושב תפסת פראייר? תוסיף עוד גז, ומה שצריך שיהיה יותר קר, הוא שאב הכל משהו כמו 20 דקות, מילא מה שצריך, הבאתי לו 200ש''ח ובא לציון גואל.

*נראה לכם הגיוני לדפוק כזה מחיר רק על זה שהוא פטר את הבעיה?

*היה חסר גם קצת גז אמרתי לו לא שימלא שיהיה לי על מה לשלם לו.

*מישהו יודע כמה מעלות צריך להיות במדיד שמכניסים לתריס של המזגן? מינוס כמה מעלות?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

*היה חסר גם קצת גז אמרתי לו לא שימלא שיהיה לי על מה לשלם לו.

*מישהו יודע כמה מעלות צריך להיות במדיד שמכניסים לתריס של המזגן? מינוס כמה מעלות?

תודה.

אם היה חסר גז אז כנראה שיש לך דליפה חבל שלא אמרת לו שבמילוי הגז הוא היה מוסיף זרחן לאיתור הדליפה. ..

מה שבטוח "מינוס" לא תראה אבל 6,7 מעלות בממוצע זה תקין.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

ראשית, אציין שנראה שהגעת לבעל מקצוע ישר והגון שלא ניסה להשחיל אותך בכל מיני סיפורים על כל מיני תקלות שלא היו

כך למשל, היה יכול להמציא לך אלף ואחד סיפורים מדוע החלק הזה התפרק [כלומר שזה תוצאה של בעיה חמורה הרבה יותר] מה שהוא לא עשה.

"חיים הכט" היה בודק אם הסכומים הגונים ואם כן היה מגדירו כצדיק ונותן לו מדליה.

אז בוא נבדוק את הסכומים - נעשה חשבון ברשותך ונזכור [200 שח שנתת לו , תפחית מע"מ, זה 169.50 שח. ]

1.

הפעולה המלאה של הואקום גז צריכה לעלות כ 250- 200- שח + מעמ,

2.

החזרת החלק שהתפרק [תוך שהוא לא ניסה להשחיל לך כל מיני סיפורים] אמורה לעלות חצי שעה לפחות שזה לא פחות מ 100-125 שח + מעמ. חלק כזה לא חוזר למקומו ב 5 דקות, וגם אם כן, מגיע זמן עבודה [ויושר] של איש מקצוע לפי הזמן שרשמתי לעי"ל.

סיכום סך שמגיע לו:

סהכ עלות מינימלית שהיה עליו לקבל הינה 300שח + מעמ שזה 354 שח ולא יותר מ375שח + מעמ שזה 442.5 שח .

הוא ביקש ממך 350 שח.

בשלב זה חיים הכט היה מוחא כפיים מאושר ומחויך כולו ומגדיר צדיק חדש במדינת ישראל ונותן לו מדליה תוך כל מיני צילומים יפים.

נתת לו 200 שח שמתוכם מע"מ לוקח לו 30.5 שח ונשאר לו לבעל המוסך כאמור 169.50.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

העניין הוא שהוא רצה 350 ש''ח, רק על זה שהוא הרכיב את הקלאץ עם הבורג, עבודה פחות מ-5דקות, אמרתי לו שימלא גז, רק בשביל שיהיה לי על מה לשלם לו, היה 2 מעלות יותר ממה שצריך להיות, ואחרי המילוי זה הסתדר.

נגיד ולא הייתי ממלא גז, על מה בדיוק הייתי צריך לשלם לו 350ש''ח?

פורסם

לא רוצה לפתוח עוד אשכול אשאל כאן:

באותו יום הוא מדד עם מד כזה, כמה הטמפרטורה של המזגן יצא 0 מעלות, הוא אמר שזה ממש מצוין, במצב תקין צריך להיות 5 מעלות, ואצלי מקפיא, היום מדדתי עם מד טמפרטורה שיש לי בבית, יצא 15 מעלות, יכול להיות שהמדיד שלו שונה ביחידת מידה?

15 מעלות זה תקין?

תודה.

• תוכן חדש...