Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כניסה לעולם האספנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 18 ובעקבות הרבה תוכניות בדיסקברי (מהירות ורועשות בעיקר) וגם אהבה למכוניות בכללי חשבתי על כניסה לתחום.

קראתי קצת והבנתי שחיפושית היא מכונית זולה ונוחה להתחלה ובעיקר בתקציב שיש לי (אין לי כמעט גרוש).

בקיצור אשמח להצעות טיפים ואף מכוניות אפשריות שאנשים מציעים.

בתודה מראש על העזרה.

פורסם

שלום,

כדאי שתעשה חיפוש, היו בעבר הרבה שאלות דומות לשלך.

בכל מקרה, אם אין לך חיבה מיוחדת לחיפושית, ממליץ להסתכל גם לכיוונים אחרים.

אני חושב שרכב אספות ראשון אידיאלי זה רכב משנים 82-85, משהו מודרני ונפוץ יחסית - גולף דור 2, פורד פיאסטה, אופל קדט וקורסה, סובארו וכו'.

גם הם פשוטים וקלים לתחזוקה. עדיין אפשר להשיג חלפים ללא בעיות מיוחדות. הם יאפשרו לך ללמוד את התחום וגם יאפשרו נהיגה ושימוש סביר במידה וזה יהיה הרכב היחיד שלך (וכנראה שכן). מה שחיפושית עתיקה חלשה מאור כבר לא כ"כ מצליחה לעשות.

פורסם

עצה קטנה,

רכב אספנות יכול לתת המון רגעים של אושר בצירוף לא מעט רגעים של תסכול, במיוחד אם אתה מתכנן שיפוץ

אז קח רכב שאתה נקשר אליו. ומדבר אליך , זה חייב להיות התנאי הראשון.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...