Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביבות ה 15K עד 20K

- כמה רכבים שהסתכלתי עליהם:

1.פורד פיאסטה 03-04

2.רנו קליאו 2B - סביבות 02?

3.רנו קליאו 3 - 2007+

4.סקודה פאביה - 01-07

5.פולסווגן פולו חדשה יותר - 2000+

מה דעתכם עליהם?

(הכיוון הוא חסכוני בדלק ואמין לנסיעות של בערך 60 ק"מ ביום 5 פעמים בשבוע כאשר רוב הדרך היא בין עירונית)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתה מחפש ידנית או אוטומטית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סביבות ה 15K עד 20K

- כמה רכבים שהסתכלתי עליהם:

1.פורד פיאסטה 03-04

2.רנו קליאו 2B - סביבות 02?

3.רנו קליאו 3 - 2007+

4.סקודה פאביה - 01-07

5.פולסווגן פולו חדשה יותר - 2000+

מה דעתכם עליהם?

(הכיוון הוא חסכוני בדלק ואמין לנסיעות של בערך 60 ק"מ ביום 5 פעמים בשבוע כאשר רוב הדרך היא בין עירונית)

כבעלים לשעבר של פורד פיאסטה 03 במשך 7 שנים לדעתי זה רכב מעולה עם קבלה של ההבנה הבאה: הרכב מגיע רק עם תיבה רובוטית. תיבה עם 5 הילוכים שמטרת הנהיגה בה היא כידנית ללא קלצ ולא במצב אוטומטי שמקפיץ את הרכב. אני נהנתי מהחלפת ההילוכים של הרכב במהלך הידני שנותן זמינות כוח טובה של המנוע וחיסכון בדלק. הרכב שלי היה מהשכרה לשעבר, נבדק בציציות לפני הרכישה והתגלה כרכב עמיד בצורה מדהימה שהתקלה היחידה שהייתה לי בו הוא סדק במיכל נוזל הקירור (עשוי מפלסטיק שלא עמיד לחום המנוע) והיה צריך להחליפו. הרכב מאוד מרווח ונוח. כאשר מכרו את הרכב בארץ הוא היה מאוד יקר והתיבה הרובוטית הראשונה בארץ אז לא נמכר וב04 הפסיקו למכור אותו בארץ - נדיר למצוא דגם לא מהשכרה. שימש אותי בכבוד כסטודנט והיה מאוד חסכוני לאחזקה.

• תוכן חדש...