Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה עם הגולף? האם היא אופציה רלוונטית מבחינת חברת הליסינג?

אם כן, היא מצויידת באותה יחידת כח מלוטשת ושלדה טובה יותר (מתלים עצמאים מאחור, ללא סרחי עודף מאחור).

אופציה נוספת - ייטי 1.4, תקציב דומה לאוקטביה המאובזרת, מהנה יחסית לנהיגה למרות העקבים -שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה בטוח שהגולף זו אותה יחידת כוח ?

לפי האתר של VW הגולף 1.4 היא בעלת 122 כ"ס, שזה המנוע הישן יותר של האוקטביה 1.4, והיא עולה 150K בגירסה הזולה ביותר.

http://www.vw.co.il/prices/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3.aspx

ייטי זה כבר לא בשבילי.. אם היו לי ילדים אולי הייתי שוקל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זאת אותה יחידת כח, עם כיול שונה של ההספק/מומנט (122 כ״ס לעומת 140, 22 קג״מ לעומת 25). מאידך, ההתנהגות אמורה להיות יותר מושחזת לאור העדר סרחי עודף מאחור וליטוש הנדסי גבוה יותר בכל הקשור למתלים מאחור. ממליץ לך על נסיעת מבחן.

פורסם

אם זה לא אותו הספק ומומנט מבחינתי זאת לא אותה יחידת כוח :) מאחר ואין מצב שאני משפר אותה - אני תקוע עם המצב סטוק.

ולגולף יש 20.4 קג"מ לעומת 25 באוקטביה. זה מאד משמעותי. לשם השוואה לפוקוס 2.0 יש 20.6 ב-4500 סל"ד, ולאקובוסט 1.6 יש 24.46 ב-1600 סל"ד.

לפוקוס 1.6 יש 16.2 ב-4000 סל"ד.

אז לא רואה הרבה היגיון להפסיד כוח משמעותי, לשלם יותר ולקבל פחות אבזור רק בשביל לחסוך סרחי עודף..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בחירה לגיטימית [emoji4]

מקווה בשבילך שחברת הליסינג תיתן לך תמחור הוגן.

פורסם

גדולה ויקרה מדי - 176K זה הרבה מעבר לתקציב..ויש אופציות יותר מתאימות במחיר הזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שוב - הסיד לא רלוונטית מבחינת התנאים של החברה כי היא לא אחת מהאופציות הסטנדרטיות, וכדי להזמין רכב לא סטנדרטי הוא צריך להיות מעל מחיר של 129K.

השבוע עשיתי נסיעה נוספת על המאזדה 3 ספיריט 2 ליטר. הפעם נפלתי על סוכן 'זורם', וגם הכביש איפשר יותר, עליתי וירדתי את הכביש של האוניברסיטה.

בהחלט שינה את דעתי לטובה על הרכב, המנוע מספק (בסל"ד גבוה), הגיר מהיר ונוח לשליטה ידנית, ההתנהגות טובה בסיבובים, וההגה בסדר גמור.

עדיין מרגישה לי קצת זולה, דלתות דקות, בידוד לא מספק, נראה שאם אני הולך עליה אני אקח את האקטיב שעולה 133K, בעיקר בגלל המידה של הצמיגים, אבל גם כי ההפרש לא מצדיק מבחינתי את התוספות שיש בספיריט. מבאס לחזור לרכב עם טאסות וחתך גבוה, אבל חייבים פשרות..

עדיין מחכה להצעות מחיר מהליסינג, נראה מה ייצא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בקצב של החלפת הצמיגים שלך הספיריט מאוד תכביד על ההוצאות שלך.

אני לא חושב שתוספת האבזור שווה כל כך הרבה כסף, במיוחד כשמדובר ברכב ליסינג.

פורסם

מה עם אלפא מיטו רובוטית (TCT)? למיטב ידיעתי מתחילות באזור ה 147K. רכב נחמד, 'מפולפל' בעדינות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה קצת 'אקזוטי' מדי בשביל חברת הליסינג הזאת. סביר להניח שלא יאפשרו בכלל ואם כן - התמחור יהיה בלתי סביר, כי הם משקללים את ירידת הערך הצפויה בתשלום החודשי, ואלפא לא ממש שומרת ערך...

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני לא מבין למה עוד לא בדקת ברצינות את הלאון... אם נהנית עם האוקטביה 1.4 על הלאון אתה תעוף...

• תוכן חדש...