Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, טוב לדעת. בכל מקרה הגולף 1.2 לא מהווה תמורה טובה לכסף לטעמי. הגירסה הבסיסית עולה 134K וחסרת אבזור בסיסי מבחינתי.

כדי לקבל את אבזור ENJOY צריך להוסיף עוד 6K, ואז מגיעים כבר ל-140K, מוסיפים עוד 2K לתוכנת ניהול, ומקבלים משהו קרוב לאוקטביה 1.4.

במקרה כזה כבר עדיף לי ללכת על האוקטביה.. אגב, מה פוטנציאל השיפורים של האוקטביה 1.4 עם תוכנה בלבד ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוקיי, טוב לדעת. בכל מקרה הגולף 1.2 לא מהווה תמורה טובה לכסף לטעמי. הגירסה הבסיסית עולה 134K וחסרת אבזור בסיסי מבחינתי.

כדי לקבל את אבזור ENJOY צריך להוסיף עוד 6K, ואז מגיעים כבר ל-140K, מוסיפים עוד 2K לתוכנת ניהול, ומקבלים משהו קרוב לאוקטביה 1.4.

במקרה כזה כבר עדיף לי ללכת על האוקטביה.. אגב, מה פוטנציאל השיפורים של האוקטביה 1.4 עם תוכנה בלבד ?

אתה רוצה רכב עם פלפל. לגולף יש התנהגות כביש משמעותית יותר טובה מלאוקטביה. 1.4 עדיפה כמובן.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

טוב, נכון לכרגע האפשרויות שלי הן כאלה :

1. מאזדה 3 1.5 אקטיב או קורולה (רכב סטנדרטי ללא קנס החזרה מוקדמת) - ללא תוספת עלות.

2. מאזדה 3 2.0 אקטיב - תוספת עלות בנטו 450 ש"ח, עוד 250 בסוציאלי (הפסד פנסיה, קרן השתלמות וכו').

3. סקודה אוקטביה 1.4 אמבישן - תוספת עלות בנטו 480 ש"ח, עוד 280 בסוציאלי.

4. לקנות רכב פרטי, ולבדוק את המצב בעוד חצי שנה. למשל לאון 1.8 ידנית שנת 2010-2011 ב-70-80K.

מבחינת זמן אספקה האוקטביה יכולה להיות אצלי תוך פחות מחודש, המאזדה 2.0 באוקטובר כנראה, השאר לא ידוע עדיין.

פוקוס 2.0 ליטר - ביררתי אצל היבואן, אין מלאי ואין צפי למלאי ב-4 חודשים הקרובים. כנראה מחכים למתיחת פנים בסוף השנה.

התלבטות... נוטה ללכת על האוקטביה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי הולך על האוקטביה, תמורה מעולה.

הייתה לך כבר פוקוס אז צריך לגוון.

לגבי הקניית רכב פרטי. לפי דעתי זה מיותר, כאב ראש, זמן, כסף עצבים וכל זה בשביל חצי שנה שבסופם תעבור את אותו הדבר רק מהצד המוכר

פורסם

מיותר לקנות רכב פרטי בשביל חצי שנה.

אם אתה לא מרוצה מאף אחת מהמועמדות, למה שלא תיקח רכב ללא תוספת עלות וברגע שיצא רכב שיתאים לך תחזיר את הקודם ותיקח את החדש.

אישית הייתי שוקל יותר לוותר ולקבל דמי אחזקה.

אתה קונה את הרכב שאתה רוצה בדיוק.

They are trying to ban me...

פורסם

אם אני לוקח רכב סטנדרט ומחזיר אותו (ללא קנס), יש לי 'תקופת צינון' של שנה עד שאני יכול לקחת שוב ליסינג, או לשלם קנס גבוה למדי.

הייתי הכי שמח לקנות רכב פרטי, אם לא עניין הדלק. אם הייתה אפשרות לשים לי דלקן של החברה ברכב שלי זה היה הפתרון המושלם, אבל אין אופציה כזאת לצערי..

נראה לי שאני אהיה מרוצה המהאוקטביה אחרי שאני אתרגל לגודל שלה. אולי אפילו 'נשדרג' אותה קצת..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בסיס הגלגלים לא רלוונטי בכלל פה וגם הרוחב לא ממש משנה.

מה שכן משנה זה האורך, שבאוקטביה גדול ב30 סנטימטרים משמעותיים למדי.

בכל אופן, הרכב לא מרגיש גדול או מגושם בכלל, גם לא כשמשווים אותו ליונדאי i35 לדוגמא (למרות הבדלי הגודל) ובוודאי ובוודאי לא כשמשווים לפורד מונדיאו לדוגמא.

פורסם

כן, אני מניח שהשד לא כל כך נורא, אחרי שמתרגלים, והבגאז' הגדול והמאד שימושי יכול להיות נוח במקרים מסויימים.

מסתבר שלחברת הליסינג שלנו יש כבר אוקטביה שחורה 1.4 שהוזמנה עבור מישהו והוא ביטל, פנויה בשבילי, תהיה בארץ עוד שבועיים-שלושה. בהזמנה של חדשה מהחברה זה ייקח כמה חודשים, כנ"ל לגבי המאזדה 3. אז נראה לי שאני סוגר עניין מחר על האוקטביה :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

טוב, קיבלתי מחיר סופי לאוקטביה, בסוף יצא שהיא תעלה לי פחות מהפוקוס שהייתה, יוצא 380 ש"ח בנטו. את ההפרש אני אשקיע כנראה ב'חמוצים' :)

אמור לקבל אותה תוך חודש, במהרה בימינו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...