Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

או קיי - הוספת כוח, כ25 סוסונים בריאים ובועטים לוואגית שלך.

הכל בסדר והכל תקין, אין בעיות של אמינות - הרכב מקבל את זה בלי בעיות.

אבל - עברו שבועיים, שלושה, חודש חודשיים - התרגלת לתוספת הכוח - מה הלאה?

אתה חושב שהשיפור הזה יורגש תמיד? או שלאחר תקופה מסויימת אתה חושב שהתוספת הזו תמצא את עצמה ואתה תמצא את עצמך מחפש איך להוסיף עוד כוח לרכב?

האם הרכב בכלל הרגיש לך חלש לפני תוספת הכוח?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתחיל מזה שלפני התוכנה הרכב ממש לא הרגיש חלש, היה זריז ומאוד מהנה לנהיגה ופה גם נמצאת התשובה לשאלה העיקרית שלך,

אין ספק שמתישהו מתרגלים לתוספת כוח, כמו שמתרגלים ליופי ולכל דבר אחר בחיים... הסוד בעיני בתחום הזה נמצא בהנאה מנהיגה,

אם אני בנאדם שנהנה באופן כללי מנהיגה ואני כזה, גם בנסיעות מנהלתיות אני ממש נהנה לנהוג על הרכב וזה הבסיס מבחינתי.

לגבי זה שמתישהו אתרגל לתוספת הכוח (יש עוד הרבה זמן עד שזה יקרה) זה נכון אבל יש דברים אחרים שאני יכול לשפר ברכב

ובעיקר לא ברכב- בתור אחד שעבר שני קורסים שונים בנהיגה מתקדמת אני מבטיח לך שבעתיד אשקיע בעוד קורסים שיאפשרו לי

לנצל את הרכב בצורה טובה יותר ומהנה יותר... מאמין שהבנת לאן אני חותר, אבל כן, אנשים כמונו ברמת העקרון תמיד ירצו יותר כוח

פורסם

תשובה יפה ותודה!

דווקא מהסיבה הזו אני למשל הייתי מעדיף קופסא - למה? בכדי שיהיה אפשר להסיר אותה, לחזור לרגע לאיך שזה היה לפני זה ואז לשים אותה חזרה ולהגיד שוב, וואו איזה יופי :-D ולתת לעצמי להתרגל כל פעם מחדש לאותה תוספת כוח :?

:shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2500 ש"ח כולל בדיקת דיינו לפני הצריבה ולאחריה. ברוב הסדנאות המחיר נע בין 2500-3000 ש"ח, רק חשוב לבדוק אם המחיר כולל את הדיינו

פורסם

גם את התוכנה הנ"ל אפשרי לבטל בלחיצת כפתור דרך הבקרת שיוט. אפשר לעבוד בן 95,98, סטוק ועוד מצבים. לפעמים אני עושה את זה לחצי נסיעה ומתלהב כל פעם מחדש כשאני קולט "כמה הרכב עגלה" בסטוק. 212 כ"ס במקור לפי היצרן אך בדיינו היה בהתחלה 193 כ"ס. ועכשיו מעל 300 כ"ס במנוע.

פורסם
גם את התוכנה הנ"ל אפשרי לבטל בלחיצת כפתור דרך הבקרת שיוט. אפשר לעבוד בן 95,98, סטוק ועוד מצבים. לפעמים אני עושה את זה לחצי נסיעה ומתלהב כל פעם מחדש כשאני קולט "כמה הרכב עגלה" בסטוק. 212 כ"ס במקור לפי היצרן אך בדיינו היה בהתחלה 193 כ"ס. ועכשיו מעל 300 כ"ס במנוע.

אמיתי? יכול לפרט איך עושים את זה בדיוק בלאון 1.2?

פורסם
212 כ"ס במקור לפי היצרן אך בדיינו היה בהתחלה 193 כ"ס. ועכשיו מעל 300 כ"ס במנוע.

כמעט הכפלת את ההספק מתוכנה בלבד?

האם התוכנה כללה הגדלת גדישה ל-2 באר ומעבר לאנטרטיקה?

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבנתי לפי ההספק המקורי שהוא ציין שמדובר ב-GTI רק שלא נראה לי שעם קופסת ניהול מגיעים להספק כמעט כפול מהמקורי.

אפילו בתוכנות קאסטום לרוב לא מגיעים להכפלת הספק שכן כדי לעשות את זה לרוב צריך הרבה דלק ולהרים גדישה בצורה די קיצונית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

תוספת של 100 כ"ס זוהי לא הכפלה. אם הייתי מחליף טורבו אז פה באמת הייתי מכפיל.

הרכב אמנם שונה אך חמוצים מתקבלים בברכה בכל רכב גודש.

צנרת מלאה/רק דאון פייפ, קיט יניקה מותאם ואיכותי, קולר חזית מוגדל וכו' כל אלא יתנו לך כוח זמין מאוד. יש לי חבר עם איביזה 1.2 שלוקח איביזה קופרה 180 כ"ס פעם אחר פעם ( כמובן שזה משחק של זמינות הכוח באיביזה 1.2 ולא באמת מחזיק 180 כ"ס,) .כשרכשתי את ה Gti הרגשתי שאני לא באמת מקבל 212 כ"ס אך בדיינו ההספק דיי התקרב לנתון היצרן, לכן זה לא רק ההספק אלא גם איך אתה מוריד אותו לכביש. האיביזה קופרה רק עם צנרת ללא תוכנה. אך עדיין רכב עם 105 כ"ס המוצהרים במנוע שתכלס זה פחות ובסוף אתה נוסע טוב לפעמים מאשר רכב עם 180 כ"ס זה שווה. העלות הכוללת לאיביזה של כל השידרוג סביבות 10k אולי קצת פחות. יש לציין שאני לא משתגע עם הרכב אבל ההרגשה שיש לך הרבה רזרבות כוח שווה את זה. כמובן שבכדי לשמור על כל מכלולי המנוע, הגיר ומערכת הדלק תצטרך לקרב בין מועדי הטיפולים.

אני לא גודש 2 באר אלא 1.4 באר בפיק. לא צריך להשתגע עם הגדישה, סך הכל הרכבים שלנו יומיומיים ואנחנו רוצים לשמור עליהם לזמן רב ולא להחליף טורבו כל חצי שנה.

עריכה אחרונה על ידי CNX
פורסם
הבנתי לפי ההספק המקורי שהוא ציין שמדובר ב-GTI רק שלא נראה לי שעם קופסת ניהול מגיעים להספק כמעט כפול מהמקורי.

אפילו בתוכנות קאסטום לרוב לא מגיעים להכפלת הספק שכן כדי לעשות את זה לרוב צריך הרבה דלק ולהרים גדישה בצורה די קיצונית.

תגובתי כוונה ל-yud, לא להודעתך שהקדימה את שלי במעט.

פורסם
הוא אמיתי, רק שלפי הפוסטים שלו, הרכב המדובר הוא גולף GTI MK6, עם מנוע "קצת" שונה משלך...8)

חח השאלה שלי לא הייתה בעניין ההספק ברור שמנוע 1.2 לא יכול להגיע להספקים כאלה ואני גם לא רוצה... התכוונתי בשאלה שלי בעניין המעבר בין מצב סטוק למצב תוכנה שcnx ציין...

• תוכן חדש...