Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם איזו תוכנה הוא עובד, ולא בטוח שהתוכנה שלך תומכת בזה.

נדמה לי ש-APR מציעים את הפונקציה הזו, לא יודע לגבי חברות אחרות.

עדיף שמר CNX יענה, ולא אני :wink:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי. איביזה 1.2 משופרת מאוד לוקחת קופרה 1.8? אני רוצה לראות את זה...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

טעות שלי אנשים. הטעתי לגמריי.

האיביזה היא בכלל Fr 1.4 טווין טורבו משופרת.

עריכה אחרונה על ידי CNX
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחלה סקירה, נשמע שווה ביותר.

השאלה המתבקשת היא למה אם זה טוב מכל כך הרבה בחינות הרכב לא מגיע ככה מהיצרן?

או במילים אחרות היכן מפסידים כאן? אורך חיים? זיהום אויר? משהו?

פורסם

רכב בעל הספק גבוה יותר מאשר במקורי הוא בעל בלאי גבוה יותר נקודה. כמובן עם תחזוקה נכונה אתה תצמצם את הבלאי אך האחזקה תעלה. שים לב שהרכבים ה"משופרים" האלה הם פרווה, רכב ליום יום עם טאץ לטיולים. ברגע שאתה משפר משפר ומשפר אתה מקבל לפעמים רכב שהוא לא פרקטי ליום יום.

פורסם

השאלה המתבקשת היא למה אם זה טוב מכל כך הרבה בחינות הרכב לא מגיע ככה מהיצרן?

היצרן חייב להתחשב בכל מיני דברים כמו בלאי, זיהום אוויר, תקינה וכו',

כשמתקינים תוכנת ניהול מנוע שונה הדברים האלה לא נלקחים בחשבון לכן אפשר "להוציא" יותר מהמנוע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עם איביזה טורבו 2002 תוכנה של דני אי טיונרס הוצאתי 308 בדינו. הרכב יום יומי ותענוג לנהיגה. הצריכת דלק ירדה משמעותית. לדוגמא עם הטורבו המקורי ותוכנה של אבסלוט הייתי מתדלק כול שבוע בערך,היום אני מתדלק כול שבועיים + הרכב עשה בערך 300 קמ בנהיגה משולבת בלחיצות והיום קרוב ל500 קמ במשולב.. יש לציין שאני כבר עם טורבו גדול יותר ועם התוכנה הקודמת היו ים של תיקוני הצתה עם דלק 98 והיום 0 עד מקס 2/3 תלוי באיכות הדלק בתכנה

פורסם

כמה עלה לך כל הסיפור הזה?

יש לי לאון 1.8 TSI עם 160 כוחות סוס. בגלגלים כניראה פחות.

איפה נימצאת הסדנה הזאת?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם
כמה עלה לך כל הסיפור הזה?

יש לי לאון 1.8 TSI עם 160 כוחות סוס. בגלגלים כניראה פחות.

איפה נימצאת הסדנה הזאת?

התענוג הזה עלה לי 2500 ש"ח אצל "דני מקסטיונינג" בחולון.

את אותה התוכנה הוא צרב למישהו לפניי עם לאון 1.8 tsi שהוסיפה לו באזור ה40 כ"ס ו-6 קג"מ

פורסם

יש לי גולף 1.2 TSI שנת 2014, אני שוקל להתקין אצל דני את התוכנה אחרי שהבנתי מכמה אנשים שקופסא פוגעת מאד בנוחות הנסיעה במנועי 1.2 עם תיבת DSG 7, רציתי לשאול לגבי אחריות היצרן על הרכב, כשרכשתי את הרכב (לפני חודש) קיבלתי אחריות ל3 שנים.

אני יודע שאם מגלים שהוחלפה תוכנה זה עלול לפגוע באחריות על הנייר, ובכל זאת, השאלה אם בפועל כשאני מחליף חזרה למצב סטוק לפני טיפול במוסך יש דרך לעלות על זה?

פורסם

קופסא לא פוגעת,פשוט יש לה את החסרונות והיתרונות שלה,למשל שאפשר למכור כיד שנייה או להוריד לפני כניסה למוסך.

עדיין אן כמו טיונינג נכון ואמיתי של דני מקס על הרכב האישי שלך.מומלץ מאוד,הכי יעיל והכי נכון לעשות.

אגב לתוכנות מהסוג של דני אן עיקבות ולא רואים באף מוסך,מה שכן יכולים במוסך לאפס את המחשב ואז אתה חוזר

למצבך המקורי,צריך לגשת לצריבה חוזרת חינם .

שאל את דני על הנושא.

• תוכן חדש...