Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאחי פיג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1400 ידנית עם 130 K ק"מ.

הוא היתקשר אלי שהרכב גימגם ונכבה לו ולאחר שנכבה כשמפעילים סוויצ' מחוג הסל"ד משחק בין 0-400 סל"ד (כשהמנוע כבוי),מחוג חום המנוע עולה ויורד ונורת המנוע הכתומה מהבהבת,יש לציין שהיה סטרטר אבל לא הניע.

כשהגעתי ישר פירקתי את המינוס מהמצבר ל5 דקות ולאחר שחיברתי בחזרה ניסיתי להניע והניע במכה הראשונה ישר ללא שום נורות נכבה לאחר כמה שניות,הנעתי שוב טיפה גמגם נתתי גז ואז עמד יציב לעוד דקה ונכבה ולאחר מכן כבר הנעתי והתחלתי בנסיעה ויש לציין שללא שום נורות דולקות בלוח השעונים.

לאחר שתי דקות נסיעה נורת המנוע שוב היבהבה שלוש פעמים הרכב גמגם ואז נכבתה והרכב המשיך כרגיל וכך קרה עוד פעמיים.

מישהו פה יכול לכוון אותי לבעיה?? אני חושד במצערת שעברה ניקוי שיטחי לא מזמן או ממיר קטליטי.

יש לציין שכרגע לא דולקות נורות באופן קבוע וכשהנורה לא היבהבה הרכב נסע רגיל לחלוטין.

בבקשה אם אפשר עזרה כי זה רכב שמתמשים בו באופן יום יומי.

(יש שמן יש מים והרכב צריך לעבור טיפול עוד 5000 קמ )

פורסם

חברים זה ממש דחוף לי, יש למישהו לפחות כיוון לתת לי?

בנוסף אם נדלקה נורת המנוע זה אומר שנרשמה בזיכרון המחשב התקלה למרות שעכשיו הנורה כבויה?

פורסם

לדעתי בלי סריקה ממוחשבת כל מה שתעשה יהיה יריה באפילה.

פורסם

המצבר יחסית חדש כמעט בן שנה עוד מעט,וכן האמת שחשבתי אולי על מינוס משוחרר גם בתור אפשרות.

מחר אלך למוסך של חבר שיש לו סורק תקלות ייעודי ונראה איזו תקלה תקפוץ.

אחזור לעדכן ולהיתייעץ.

תודה על העזרה!

פורסם

אז הכנסתי את הרכב למוסך של חבר לצערי הוא כרגע עמוס והייתי צריך להשאיר לו את הרכב.

צילמתי את התופעה של המחוגים שמשתגעים ואין לי מושג איך להעלות את הסרטון,רק אוסיף שהמחוגים משתוללים אז מחוג חום המנוע מגיע עד הסוף ויורד חזרה וכשהוא מגיע למקסימום הוונטה מתחילה לעבוד ומפסיקה כשהוא יורד ותוך כדי נשמעים תיקים כמו של חוסר מגע של מינוס מהמחשב מנוע בצד שמאל.

משחק עם החוטים באזור של המחשב לא עזר,אתן לו את הצאנס לחבר לרכב סורק תקלות ולמצוא את הבעיה עד מחר במידה ולא אנסה להיתפנות לטפל בזה אפילו לבד,פשוט אין לי שניה פנויה ובדרך כלל אני מתקן לבד את כל הבעיות המכניות אבל אני בתקופה נורא לחוצה כרגע,אז לא לדאוג כי יש את הידיים הראש והכלים הנכונים.

אני חושד במינוס משוחרר או במחשב מנוע שעשה את שלו.

• תוכן חדש...