Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2 דור 2 - COMFORT EX אוטמטית 5 דל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק. מה שאני מתכוון שזה שאני מחפש רכב שני למשפחה, באזור ה- 20K, בלי הרבה דרישות חוץ מזה שיהיה זול לאחזקה (שזה בד"כ קשור גם לאמין וחסכוני בדלק).

מקריאה פה בפורום קיבלתי את הרושם שמה שאני מחפש זה יונדאי גטס, אבל גם הבנתי שלא כדאי להינעל דווקא על דגם מסוים אלא לקחת בטווח המחיר את הרכב שמוצאים שתוחזק בצורה הטובה ביותר. לכן שאלתי האם רנו כזאת, עם כל הסטיגמות, יכולה להיות ראויה לא פחות מהיונדאי.

פורסם

קודם כול לא לחפש\לקנות רכבים שהיו בליסינג \ טרייד אין .

דעתי זה שתלך על המגאן -

*רכב אמין

*חסכוני

*מרווח

*5 כוכבי בטיחות ברזל

*6 כריות אוויר

*רכב מפנק ומאובזר כמו שצריך ( מדגם EX ומעלה)

ועוד מלא פלוסים :) .

המגאן פשוט מטורפת מכמות הדברים שיש בה.

אני מכור לרנו מגאן :) .

כמובן שלקחת למכון בדיקה + מכון גירים בשביל לבדוק את מצב הגיר .

פורסם

מה רע ? לא מטופלים כמו שצריך ובזמן , הרכבים לא ראו מנוחה , כול יום תחת אחר נהג , תאונות ותיקונים אצל חאפרים , בקיצור מתכון לצרות .

מגאן 2 EX נדיר למצוא בטרייד אין כי זאת לא גירסת איבזור שהייתה בליסינג .

להתרחק כמו מאש מאבזור "ביזנס ".

פורסם

מה שאתה מתאר זה השכרה.

טרייד אין, זה כשבן אדם פרטי מוסר את הרכב שלו לסוכנות ממנה הוא קונה את הרכב החדש, ע"מ לקבל עליו זיכוי ברכישת הרכב החדש.

יש המון מציאות במגרשי הטרייד אין של היבואנים (למשל הפנדה המפורסמת של הפורום שנמסרה לכלמוביל).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שלום,

לדעתי רנו מגאן הוא הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף.

לא רק בטווח המחירים שלו אלא גם כאלו שעולים 10% יותר.

הוא מרווח, אמין, נח, בטיחותי ונראה נהדר.

למען האמת, הוא עולה על מזדה 3 בכמעט כל פרמטר אפשרי. חשוב לרכוש אחד שעבר טיפולים בזמן ובמוסכים מורשים בלבד.

תהנה, בחרת ברכב מעולה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

המגאן היא תמורה נפלאה לכסף, נוחות, מרווח ובטיחות מהמובילות בקבוצתה וכל זה במחיר נמוך משמעותית ממתחרותיה האסיתיות.

נכון יש ספקות לגבי אמינות, אך אני מכיר הרבה אנשים שהיו להם הרבה מגאנים (דורות 1 ו2), רוב הבעיות הן בהחלט בגיר האוטומט (על מנועים לא שמעתי), וככל שעולים בשנתון המצב פחות גרוע.

למי שמחפש רכב שהכי חשוב שיעלה כמה שפחות באחזקה, כנראה שהגטס עדיפה, אבל מי שגם צריך שהרכב יהיה נוח, בטוח ומרווח, הרנו עדיפה גם על הגטס וגם על הI30.

מה גם שהמחיר הנמוך משאיר קצת כסף בצד ליום מעונן (ענני עשן כמובן).

• תוכן חדש...