Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

S class החדשה .

תא נוסעים פשוט מדהים ביופיו, כמויות היוקרה ואיכות הבניה פשוט מטורפות. חשבו שם פשוט על כל פיפס קטן.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי לא יצא לי לשבת בכ"כ הרבה רכבים, רובם היו ליסינגומטיות פשוטות.

הכי יוקרתי שיצא לי להיות בו, שבאמת נתן הרגשה של יוקרה הייתה השברולט אימפאלה החדשה.

2014-impala-model-overview-interior-cnt-well-1-980x476-01.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

רובכם מתעלמים מנושא השרשור, השאלה הייתה "תאי נוסעים הכי מרשימים שיצא לכם לשבת בהם?" ולא מה לדעתכם הכי מרשים.

הכי מרשים לדעתי היה יגואר XF, הכל עור לבן, עיצוב מרשים ונוח

אחריו לקסוס IS250 - לא זוכר כבר. אני זוכר שהיה נוח

ואלפא רומאו 159, לוח מחוונים מרשים מאוד בעיצוב

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אני זוכר לטובה את תא הנוסעים של הVW פייטון שישבתי בו בברלין. יצא לי להתקל רק פעם אחת ברכב שכזה בארץ, חבל.

סדרה 7 / S קלאס, נחמד מאוד -קשה גם לא לצפות לזה.

בתור נער אני זוכר שהתלהבתי מאוד מMK4 של VW בשנות ה2000, כשהם יצאו. בהחלט מרשים לאותה התקופה.

לשלילה?

סובארו WRX. לגמרי.

M-TECH E46

פורסם

ריינג' רובר ווג

מושבי עור מדהימים וגימור בהתאם לקטגוריה.

טוב, זה רכב שעולה כמעט כמו S class אז הכל בהתאם.

השוס הכי גדול זה הבליטות מעל ומתחת למסך, אייפון 4 נכנס בדיוק בגובה ולא צריך מתקן [emoji12]

uploadfromtaptalk1404316829328.jpg

פורסם
ב אם וו סדרה 3.

למעט הדור הנוכחי שעשה קפיצת מדרגה בעניין העיצוב פנים- הדורות הקודמים נראים מאוד מאוד סולידיים ולא מרשימים במיוחד.

פונקציונליים ועם הנדסת אנוש טובה אבל עיצוב די בנאלי ולטעמי היה ראוי ליצור תא נוסעים קצת יותר מושקע במכונית שמוגדרת כיוקרתית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי הבחירה שלי תהיה קצת מפתיעה, אבל כשישבתי במיני קופר החדשה פשוט לא רציתי לצאת משם.

סדרה 6 גרנד קופה עם סלון עור לבן תופסת מקום שני אצלי, למרות שרכבי יוקרה גדולים לא ממש מעניינים אותי. עד היום לא נכנסתי בכלל לסדרה 7. ( ל 6 גרנד קופה שמור מקום מיוחד בלב, במיוחד בצבע deep sea blue).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

autowp.ru_toyota_cressida_45.jpg

למעט הדור הנוכחי שעשה קפיצת מדרגה בעניין העיצוב פנים- הדורות הקודמים נראים מאוד מאוד סולידיים ולא מרשימים במיוחד.

פונקציונליים ועם הנדסת אנוש טובה אבל עיצוב די בנאלי ולטעמי היה ראוי ליצור תא נוסעים קצת יותר מושקע במכונית שמוגדרת כיוקרתית.

מאז שהוצגה סדרה 3 של ב.מ.וו בשנת 75' תמיד היתה מופת להנדסת אנוש נכונה ועיצוב פנים מאופק ופונקציונאלי.

לא תמיד תאי הנוסעים המצועצעים מרשימים מבחינת הנדסת אנוש, ולרוב נארים כמו בדיחה עצובה לאחר מספר שנים.

את השיאים בתחום הזה שוברות מכוניות הסאלון היפניות של שנות ה 70' וה 80' - שלל ניקלים, פורמייקה, ריפודי קטיפה זוהרת ואין ספור תאים ומדפים, כשהכל נועד להקנות אווירה יוקרתית.

בפועל, תאי הנוסעים שלהן נראו כמו פארודיה על מכוניות אמריקאיות בנון תקופתן.

גם תאי הנוסעים של מרצדס, לפחות עד השנים האחרונות, נהנהו ממראה מאופק ותכליתי, וזה לא גרע מהרגשת היוקרה שלהן.

23.jpg

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

את השיאים בתחום הזה שוברות מכוניות הסאלון היפניות של שנות ה 70' וה 80' - שלל ניקלים, פורמייקה, ריפודי קטיפה זוהרת ואין ספור תאים ומדפים, כשהכל נועד להקנות אווירה יוקרתית.

יש משהו שאני ממש אוהב בתאי נוסעים האלה משנות ה70 וה80...

• תוכן חדש...