Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקבל זהו הגליל הלבן שעומד מצד שמאל.

תצטרך להוריד במסודר מה שרשום עליו...

ובכלל, אני חושב שיהיה רעיון טוב אם מישהו כאן שמבין בתחום, יוכל לעשות קצת סדר ולרכז עבורנו מה אסור שיהיה רשום עליו, או לחילופין - מה חייב שיהיה רשום עליו, ע"מ שכל אחד מאיתנו יוכל לעשות בדק בית בהתאם.

פורסם
מישהו שמבין יכול להגיד לי לפי התמונה אם יש לנו את הקבל שצריך להסיר?

תודה מראש.

[ATTACH=CONFIG]466083[/ATTACH]

מה הדגם של המקרר ? צלם מקרוב את הקבל בצורה ברורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לי יש מקרר וסטינגהאוז משנת 96 ...טכנאי אמר לי פעם שזה מקרר של פעם שיעבוד גם 40 שנה

וכמובן שהיה בו קבל שנת יצור 96 מאותה הסדרה של KAMA (מפעל שהיה בקבוץ לוחמי הגטאות ונסגר לפני 9 שנים)

הקבל היה בתוך קופסה מיוחדת עם טרמינל מסודר של הכבלים. 5 שניות עבודה והוא היה בחוץ. היו בו כתמים חומים והוא היה חם מאוד. כנראה שהגעתי בדקה ה 90.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
לי יש מקרר וסטינגהאוז משנת 96 ...טכנאי אמר לי פעם שזה מקרר של פעם שיעבוד גם 40 שנה

וכמובן שהיה בו קבל שנת יצור 96 מאותה הסדרה של KAMA (מפעל שהיה בקבוץ לוחמי הגטאות ונסגר לפני 9 שנים)

הקבל היה בתוך קופסה מיוחדת עם טרמינל מסודר של הכבלים. 5 שניות עבודה והוא היה בחוץ. היו בו כתמים חומים והוא היה חם מאוד. כנראה שהגעתי בדקה ה 90.

תוכל לצלם את הקופסה?

לי יש גם ווסטינגהאוס 97 ואין לי את הקבל

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צהרא טבא.

אמש הייתי אצל גיסתי וראיתי שהמקרר שלה במרפסת (מקרר נוסף לראשי במטבח) הוא מתוצרת שארפ.

מיד סחבתי אותו קדימה ע"מ לראות איזה קבל יש שם, וזה מה ש(לא)ראיתי.

כלומר - היכן הוא ממוקם במכונות האלה?

ליתר בטחון, אולי זה יעזור למומחים כאן - צילמתי גם את השרטוט הטכני ואת שאר המדבקות.

תודה מראש!

20160724_204644_resized.jpg

20160724_204651_resized.jpg

20160724_204700_resized.jpg

20160724_204815_resized.jpg

פורסם

מכיוון שהקבל הותקן בארץ אתה לא תמצא אותו בסכימה החשמלית שצירפת. הקבלים המופיעים בסכימה החשמלית הם קבל התנעה/עבודה ואל תפרק אותם כי המקרר לא יעבוד.

חפש קבל נוסף שאינו מופיע בתרשים שצירפת.

פורסם

אכן הקבל בתמונה המצורפת וגם בסכימה החשמלית הינו קבל לשיפור מקדם ההספק אשר הורכב במהלך הייצור של המקרר. הקבל תוצרת איטליה ויחסית קבל איכותיי.

אני מציע לך להפנות את השאלה לגבי פירוק של הקבל אל שירות הלקוחות של אמקור או לבעל מקצוע.

פורסם

אני יכול שלא לגעת בו אם הקבל נחשב איכותי?

ראיתי שזה לא מהדגמים המסוכנים, שכמדומני השם שלהם עם האותיות K.H.A אם אני לא טועה.

לא ראיתי את האותיות הללו על הקבל.

תודה מרק.

• תוכן חדש...