Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לרוע מזלך, מספר הרישוי שלך דומה מאוד למספר אחר שאני זוכר, כך שגם המספר שלך נצרב לי חזק בזכרון.

אתה ואני נוסעים כמעט מידי בוקר באותו פקק על כביש 57 מכפר יונה לכיוון נתניה. בפעם הראשונה שראיתי אותך בצומת בית ליד, אני זוכר ששמתי לב שנסעת בנתיב שפונה ימינה לכיוון רופין, וברגע האחרון לפני הרמזור חתכת בחזרה לנתיב שממשיך ישר. למרות שיש לך פרצוף של אחד שמחרבן על כל מי שמסביבו, דנתי אותך לזכות ורציתי להאמין שבסה"כ טעית. זה קורה לכולנו פה ושם.

בפעמים הבאות שנפגשנו בפקק כבר נוכחתי לדעת שהפרצוף המכוער שלך לא אכזב - אתה באמת מחרבן על כולם ומשתמש בתכסיס העלוב הזה בכל פעם שבה אתה מתקרב לצומת הזה. כנראה שזמנך יקר יותר מזמנם של כל אלה שעומדים בטור וממתינים בסבלנות לתורם.

היום, לשם שינוי, כבר כשראיתי אותך שלפתי את המצלמה. ייאמר לזכותך שאתה עקבי בכיעור שלך. בזכות העקביות שלך חזרתי עם התמונות המרשיעות.

אז חביבי, בפעם הבאה שבה דרכנו יצטלבו בפקק, ואני מניח שהיום הזה לא ירחק, ואני אתפוס אותך מחרבן עלי ללא בושה, אני מבטיח לך שהתלונה במשטרה תהיה ממני.

ועוד משהו: מצד שמאל של ההגה יש ידית קטנה ושחורה. בהנחה שהנכות השכלית שלך אינה כה חמורה כפי שזה נראה, בבקשה עשה בה שימוש כאשר אתה מחליף נתיבים. קוראים לזה איתות וזה מאפשר לסובבים אותך - אלה שאתה מחרבן עליהם - להתכונן לקראת מעבר הנתיב שלך. סתם, שתדע.

כל התמונות צולמו כאשר הרכב לא היה בתנועה ולכן לא נעברה כל עבירה מצדי.

IMG_20140624_075642.jpg

IMG_20140624_075718.jpg

IMG_20140624_080355.jpg

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הישראלי המכוער, זה שבגללו הכבישים שלנו נראים ככה. גועל נפש. תקדיש כמה דקות ולך להגיש תלונה, יישלח לו דו"ח תנועה כאילו שוטר רשם לו. במידה ויש צילומים אז לא יהיה לו שום דבר להגיד חוץ מלשלם את הקנס.

פורסם

אלעד, למה אתה מתעצבן?

הרי זה שתפרוק פה את העצבים זה לא יעזור לאף אחד (אולי קצת לך), הרי ככה הוא יודע שהוא מעצבן אנשים וימשיך בדרכו.

אין לי ספק שאתה צודק ואני רואה את התופעה הזאת הרבה מאוד בבאר שבע בעיקר בשעות העומס, אבל מה לעשות - המשטרה מעדיפה להתעסק במהירות שמכניסה לה דו"חות במקום לחנך נהגים, שיש דרך לנהוג בכביש וכלפי הזולת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא הבנתי. מה מונע ממך להגיש תלונה, למה לחכות לפעם הבאה? אתה כבר יודע שהבחור סדרתי.

לך תדע אם לא מדובר באיזה עבריין שיום אחרי ישים לך איזה "הפתעה" ברכב או ישחית לך אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מפרסם את זה כאן מפני שאני יוצא מתוך הנחה שאם לזבלון הזה יש שירוקו, קיים סיכוי סביר שהוא גולש פה (ואם לא הוא, אז לפחות מישהו שמכיר אותו ויעביר את השרשור הזה לידיעתו). אולי ההנחה הזאת שגויה, אבל אני רוצה לתת לה צ'אנס לפני שאני פוסל אותה.

עד היום, האנשים שהוא מחרבן עליהם היו אנונימיים. לא היו להם פנים, לא היה להם שם. המטרה של השרשור הזה היא לגרום לו להבין שיש לאנשים האלה פנים ושם, ולרוע מזלו גם מצלמה בשלוף. אם נותר בו שמץ של מוסריות כלפי הזולת והוא קורא את הדברים האלה, אולי יש סיכוי שהוא יפסיק עם המנהג המכוער הזה מבלי שיהיה צורך לפנות למשטרה.

ואולי אני סתם נאיבי...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

עדין שלא תילך למשטרה להגיש תלונה, כי תראה שגם הם שמים *** אחד גדול על הכל ולא אכפת להם מכלום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אלעד +1.

אני חווה את התופעה יום יום במגוון ואריציות. אלו שגם בכביש עמוס, נוהגים לבד... והכביש של אמא שלהם...

בדרך לעבודה יש תחנת משטרה ומה שהכי מעצבן שגם הם נוהגים באותה צורה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הו שי - בדיוק מה שרציתי לכתוב.

אתמול בבוקר, שעה 06:10, חיפה, הרמזור של חטיבת גולני ודרך הגיבורים (חליסה). אני עומד בנתיב הימני, הרמזור מתחלף לירוק, אני מתחיל לנסוע ו-הפתעה: שוטר על אופנוע עוקף אותי מימין, ברווח הקטן שבין הרכב שלי לאי התנועה. מתקדם עוד 10 מ'', עדיין בצומת (מדובר בצומת די גדול, כבישים רב נתיביים + נתיבי מטרונית) - ובתוך הצומת עוד שוטר על אופנוע - הפעם משמאלי, וחותך אותי מקרוב.

לצערי אדיין אין לי מצלמת דרך, אבל בדיוק כפי שכתב שי - השוטרים נותנים דוגמא שלילית מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שלצערנו הכבישים מלאים בזבלים כאלה, העניין הוא שרובנו בממוצע נפגשים עם כל זבל כזה פעם אחת ודי.

המקרה שלי שונה בכך שנפלה בחלקי הזכות לנסוע בפקק עם אותו זבל כמעט מידי יום. תחשבו על זה שמתוך חמישה ימי עבודה בשבוע, מישהו מחרבן עליכם יומיים-שלושה. אתם יודעים מי זה המישהו הזה. אתם מזהים אותו עוד לפני הוא עשה משהו ואתם יודעים שגם היום הוא יעשה את זה.

אתם גם יודעים שסצינת חובבי הרכב בארץ בסה"כ אינה גדולה, ושיש סיכוי שהוא חלק ממנה, ממש כמוכם, ולו רק בגלל זה אתם מקווים שאמות המוסר שלו טובות, ולו במעט, מאלה של הנהג הישראלי הממוצע.

פורסם
לרכב יש ג'אנטים שחורים במקרה?

באמת שאינני זוכר. הפרט היחיד שאני זוכר מעבר לכל הפרטים הברורים הם שככל הנראה מדובר בדגם עם 122 כ"ס (TSI) ושיש לו תגית R בצמוד לשירוקו שלדעתי היא אינה מקורית. ניתן לראות אותה בתמונות.

פורסם

בנוסף לכל הוא מתחזה ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...