Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני נהנה מדי פעם להיכנס לפורום ומתמוגג מהפרוייקטים לשיפור הרכב שנמצאים בפורום. פשוט מדהים.

ולענייננו, היכן ניתן לקבל הצעת מחיר לדייטלינג למאזדה 5 שנת 2011 ?

הרכב נקנה מחברת אלבר טסתם בא לי לשפר את הפנים ולחדש אותו.

תודה לעונים.

פורסם

יש לך דיטיילרים כמו יעקב אלטר (שלרב גובהה מחירים "לא נמוכים") ויש את יבגני מנס דיטיילינג. ויש את סטים-מי וסוויסוקס, אני מאמין שאתה מבין את התמונה, יש לא מעט.

אם תציין מאיפה אתה ומה תקציבך אני מאמין שיוכלו לעזור לך יותר.

שאלה: האם חשבת על לעשות לבד?

פורסם

אני גר בנתניה.

לגבי תקציב, אני לא יודע בכמה לתמחר כך שקשה לי להעריך.

חשבתי לעשות לבד, אבל התמונות שכולם מעלים פשוט מדהימות ואני לא בטוח שאוכל להגיע לכזאת רמת ביצוע ( למרות שאין לי ידיים שמאליות ).

אני לא רוצה שבעקבות חוסר הניסיון שלי אהרוס יותר משאסדר.

פורסם

הייתי מציע את עזרתי, נתניה אבל קצת רחוק לי.

תראה, אני העליתי 2 פרויקטים בימים האחרונים כי כבר ניהיה מת פה קצת והרגיש לי שאאנשים קצת מאבדים עניין מלהיכנס לפורום. אם תסתכל אתה תראה שאכן יש תוצאות מאוד טובות אם לא מצוינות. אך זה לא פשוט, במידה ואין לך חומרים מתאימים, מברשות מתאימות (רך/בינוני/קשה - כדי למנוע פרימה של הבד במקומות מסוימים), כלים מתאימים כמו שואב אבק שמסוגל לשאוב נוזלים, ועוד דברים כמו אפליקטורים וכדומה, אתה לא תגיע לתוצאות שאתה רואה בפרוייקטים.

אם תעלה לנו תמונות אולי נוכל להעריך את המחיר לדעתנו!.

אני בטוח שיש חבר פורום באזור שלך שיכול לעזור לך לבצע את העבודה עצמאית ולהגיע לתוצאות מדהימות.

• תוכן חדש...