Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה באמת מצלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזאת פריוס דור 2 נכון?

יש אש מהמומנט...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי בטוח שזאת בכלל תחרות!

מי שמראה תוצאה הכי גבוהה לוקח :twisted:

הנה אחרי כמה ימים של עבודה קשה!

speed-score-board.jpg

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

:hihi::hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

גדול.

אני חושב שזה בדיוק מה שכול אחד שרואה את השלטים האלה מנסה לשבור שיא

אייל

פורסם

דוק אמט בראון חוזר ובגדול..

זו לא הפריוס, זו הדלוריאן, פשוט היא כבר נעלמה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הם מבולבלים לגמרי. בחיפה יש כאלה בפרויד שעובדים לא רע, אבל יש גם בנל הגיבורים, ושם יש תופעה מוזרה: כאשר אני יורד לבד אנימקבל הבהוב ממרחק של כ-200 מ', אח"כ הכיתוב נעלם וחוזר שוב כאשר אני מתקרב לשלט (בד"כ במהירות סבירה, שכן כמה עשרות מטרים לפניו וכ-100 מ' אחריו יש עמדות לייזר)

הדבר הכי מוזר - אף פעם אין לדעת איזה רכב מוצג, בכביש דו נתיבי זה יכול להיות כל אחד מ-2-3 המובילים בכל אחד מהנתיבים. לאור הטכנולוגיה שבבסיס המערכת (אאל"ט אופטית) לא אופתע אם נמדד יותר מרכב אחד בזמן נתון ומתקבל איזה ממוצע של כמה רכבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יוני אתה רציני?:)

הדלוריאן, חזרה לעתיד, 88MPH?

back-to-the-future-delorean.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם זאת טכנולוגית KX כמו בדבורה, המכשיר ינעל על הרכב הגדול ביותר.

כלומר אם רכב קטן נוסע על 80 ולידו משאית על 100, הרדאר ינעל על המשאית.

פורסם

היתה תקופה שכביש הסרגל היה בשיפוצים עם נתיב אחד לכל כיוון והתקינו גם שם את השלט הזה. משום מה הוא סירב למדוד אותי כל פעם כשעברתי מולו, חוץ מאשר אם היה עומס תנועה... (והמבין יבין). כל פעם כשעברתי מולו הוא נשאר כבוי :lol:

פורסם
אם זאת טכנולוגית KX כמו בדבורה, המכשיר ינעל על הרכב הגדול ביותר.

כלומר אם רכב קטן נוסע על 80 ולידו משאית על 100, הרדאר ינעל על המשאית.

ואם המשאית נוסעת 80, ןלידה רכב פרטי ב-150, הוא לא נמדד כי המכשיר יינעל על המשאית?

מה ההגיון?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מעל 120 קמ"ש הם לא רושמים כלום.

מה הסימוכין לכך?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...