Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל קוראי הפורום, בימים הקרובים הנני מתכנן להתחיל בחיפושים אחר רכב בתקציב של כ-20K מקסימום...

אני אישית מעדיף את הסיטרואן סאקסו או 106, למעשה כמעט אותו דבר לדעתי...

השיקולים שלי:

רכב חסכוני, אמין עד כמה שאפשר (לא, לא רוצה יפנית), נוח לנהיגה, ואקוסטי (מערכת כבדה הולכת להיות בו), וידני כמובן, כחובב נהיגה...

מכל מיני תר'דים והסתובבויות בחוץ הגעתי למסקנה שהסאקסו היא הרכב העדיף עבורי, הבנתי שהיא עושה קצת פחות בעיות מפיג'ו 106...

עם פיאט אין לי יותר מידי נסיון חוץ מאשר ידיעה שהמנועים שלהם מאוד עדינים, אין לי שמץ של מושג לגבי האקוסטיקה, מעולם לא שמעתי פונטו עם מערכת רצינית לפחות כמו שלי...

מה אתם אומרים ?

תודה לכולם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני לא מבין הרבה באקוסטיקה של רכבים אבל אני מוכן להעריך שאף אחד מהרכבים הקטנטנים הללו לא יהיה טוב במיוחד מבחינה אקוסטית. מבחינת תקלות ובכלל - הסקסו מאוד דומה ל-106. היתרון היחיד שלה הוא שהיא זולה יותר לקניה. הבעיה שקשה למצוא כאלו שהן לא 1.1 או דיזל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, האקוסטיקה של רכב קטן תמיד עדיפה על רכב גדול, ומסקר שעשיתי מסתבר שלצרפתיות האלו יש פלסטיקים שמורכבים מחומרים טובים (לא מעט מתקינים אמרו את זה)...

ונעזוב רגע את הנושא הזה...

מה רע בלקנות סקסו 1.1 ?

היה לו כזו שכורה שעברה התעללות לא קלה והייתי מרוצה ממנה, כמובן שלא אתנגד לסקסו 1.4, ואני נערך לחיפוש הקשה, אני אחפש סקסו 1.4, אם אני לא אמצא אני אתפשר על 1.1, אלא אם יש סיבות מיוחדות למה להתעקש על 1.4...

מחכה לשמוע חוו"ד בנושא...

אגב, סקסו "ספורט" (לא יודע אם זה VTS או VTR) נכנסת לי איכשהו לתקציב ?

פורסם
ומסקר שעשיתי מסתבר שלצרפתיות האלו יש פלסטיקים שמורכבים מחומרים טובים (לא מעט מתקינים אמרו את זה)...
:shock: חפש מתקינים ישרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
:shock: חפש מתקינים ישרים.

רז, אולי לא הבנת אותי כאשר הדבר נאמר בהשווה ליפניות כגון שרייד וג'סטי שאין בהם כלום חוץ מפח ?

פורסם

הקפצה, צריך חוו"ד לגבי הפונטו בהשוואה לסקסו, מבחינת נוחות, מנוע, הכל...

ועוד שאלה:

המנוע של סקסו 1.4 הוא 8 צלינדר ?

פורסם

ושמונה שסתומים, שזה בטח מה שהתכוון ORSE.

פלסטיקה טובה בסקסו? הצחקת את ז'אן קלוד. בכל מקרה 1.4 מאוד נדירות. 1.1 נפוץ יותר אבל ספרטני לחלוטין וחלש מאוד. VTS/VTR לא בתקציב שלך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הקפצה, צריך חוו"ד לגבי הפונטו בהשוואה לסקסו, מבחינת נוחות, מנוע, הכל...

ועוד שאלה:

המנוע של סקסו 1.4 הוא 8 צלינדר ?

4 צילינדר - 8 שסתומים

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כן, מן הסתם זה לא רכב עם מנוע 3000 שצריך 6 או 8 צלינדרים, טוב, זה קורה לפעמים...

סבבה, תודה לכולם, ושוב, סאקסו עדיפה על פונטו ?

פורסם
כן, מן הסתם זה לא רכב עם מנוע 3000 שצריך 6 או 8 צלינדרים, טוב, זה קורה לפעמים...

סבבה, תודה לכולם, ושוב, סאקסו עדיפה על פונטו ?

בדיוק מה שבאתי לשאול, למה לא פונטו?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שמישהו יסביר ליוסי שפונטו זה סתם אוטו לא נוח ומיותר לקניה...
דווקא יש לו פלוסים:

הוא סחיר.

הוא זול יחסית לשנתון.

הוא כן נוח (לי) ויש בו מרחב נורמלי.

חלקים זולים.

אני בכל זאת הייתי בוחר בסקסו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
שמישהו יסביר ליוסי שפונטו זה סתם אוטו לא נוח ומיותר לקניה...

אז מדוע שאלת מלכתחילה אם הסאקסו עדיפה על הפונטו, אם זו בכלל לא עומדת על הפרק בעיניך?

:idea:
  • תוכן חדש...