Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמת, שפשף אותה על השמשה כ-60 שניות עד שתראה שיוצא מעט קצף לבן (על הדרך תרוויח שמשות נקיות).

זה השכבת הגנה, לאחר מכן תשתמש חופשי.

בכל מקרה בתור משנה זהירות, תדאג להמון סיכוך, נכון שהמטלית באה לחסכוך זמן יקר, אבל עדיין השתמש בה בזהירות ובעדינות כמה שניתן.

עריכה:

רק עכשיו רואה שלא צירפתי לינק לנאנו סקין.

לנה הקדימה אותי.

בכל מקרה אני קניתי בזמנו מאותו המוכר בלינק של לנה, אבל משום מה הוא כרגע מגביל את המכירה של ה-nano skin prep sponge ל-2 יחידות.

בגדול המוצר מחזיק המון המון זמן, לא באמת רואה צורך שמישהו יחזיק 2 חתיכות מהמוצר, חבל על הכסף.

ממליץ לכם להתארגן ולרכוש בזוגות, יוצא 70 ש"ח ליחידה.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
יש לי את הספוג של נאנו סקין. עלה לי בערך 80 שח כולל משלוח (תודה לI.G שהמליץ לי עליו בזמנו) משמעותית יותר נוח לעבודה מהפלסטלינה הסינית.

בכיף :)

ורק אני הצלחתי לעשות איתו מארינג? :shock:

יש אצלי ברכב הרבה קימורים שמשנים כיוון. בשינויי כיוון האלה יצא שחלק אחד של הספוג נלחץ יותר מחלק אחר ואז נהיו לי מעין מריחות "חלביות" (רואים רק בחושך עם אור נקודתי מהצד. אני רואה את זה כל פעם שאני שוטף את הרכב)

אני רוצה לקנות איזה פוליש עדין ולעבור על הרכב בקטנה בפעם הבאה שאני מחדש הגנה (יורד בשניות עם פוליש עדין ידני)

קיצר- לוקח קצת זמן להתרגל לעבודה עם הספוג הזה אבל עובד ממש אחלה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים היום קיבלתי את החבילה(המשלוח ממש מהיר).

מסתבר שהמוכר שלח רק ספוג אחד ולא שתיים.

כרגע שלחתי לו הודעה ואני אעדכן בהמשך.

אהה ויש לי מזל כי בקבלה רשום Qty: 1 אז אני לא מאמין שהמוכר יעשה לי בעיות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי

וצריך לשפשף אותו קודם על חלון רטוב או שאין צורך ?

צריך גם להרטיב את החלק השחור לפני עבודה על הפח ??

תודה רבה

• תוכן חדש...