Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל ממוצאי שבת, המחשב הנייח מאתחל את עצמו מידי פעם, גם תוך כדי סריקת ווירוסים (avg) ב-safe mode.

מערכת הפעלה - xp.

האם ביצוע scan disk יכול להציף את הבעיה? איך מגיעים לזה? ב-command line לא הצלחתי.

כל עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

יש סיכוי שהבחנת במסך כחול לפני האתחול?

אני לא זוכר איך זה בXP,אבל תלחץ עם הכפתור הימני בעכבר על סמל המחשב שלי > מאפיינים > מתקדם > אתחול ושחזור > אמורה להיות שם שורה ש"אומרת" למחשב לאתחל את עצמו מיידית בכל תקלה (automatically reboot),תוריד את הסימון ואם יהיה מסך כחול,תוכל לרשום את התקלה (מילים באנגלית לקראת סוף הדף באותיות גדולות + קוד 0x00000 וכדו' )

כמו ששי כתב,גם יכולה להיות תקלת חומרה (לא רק ספק\לוח,אולי גם סטיק זכרון שהחל להיות סורר - התקנת חומרה חדשה בזמן האחרון? שדרוג כלשהו?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

משהו שהדיוט כמוני יכול לעשות או להתחיל לחפש טכנאי?

אם זה משהו שאני יכול לנסות, אנא, תנו הנחיות בסגנון מדריך למשתמש. תודה.

פורסם

עוד אופציה לפתרון זריז שעלול להקל על המצב - שחזור מערכת לתאריך שאתה בערך זוכר שהכל היה תקין ללא אתחולים וכו'

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)

לא נותן לנסות. עשיתי קליק ימני, הגעתי ל-advanced וטראח, עוד איתחול...

לא, לא התקנתי לאחרונה כלום.

עריכה:

הצלחתי להוריד את הסימון במצ בטוח. אדווח מה קורה באיתחול הבא.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

עוד אתמול בערב שחזרתי ליום חמישי. אחרי השחזור עשה רושם שהכל בסדר. חזרתי היום מהעבודה, הדלקתי מחשב והאיתחולים חזרו. אנסה שחזור עמוק יותר...

פורסם

אם תצליח שחזור מוקדם בחודש שעבר (מאי) וזה יפתור - אהלן וסהלן

אם גם זה לא יעזור,אפשרי שחזור עוד יותר מוקדם,או אופציה אחרת - לפני הלוגו של ה WINXP (עם הדגל והריבועים הכחולים שזזים מצד לצד) תקתק מהר F8 במקלדת ויהיה לך מסך טקסט עם אופציות (משפטים) - אחת מהן היא משפט ארוך שמתחיל Last known good או משו כזה - תלחץ עליו (גם סוג של שחזור מערכת,אבל אחר)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

עד עכשיו כתבתי מהנייד. עכשיו אני מהמחשב.

אחרי שהורדתי את הסימון של איתחול במקרה תקלה הוא לא איתחל שוב (בנתיים). זה שיש איתחול, אני מניח שמדובר בתקלה כלשהי.

עד כמה שאני זוכר מהעבר, F8 בזמן העליה מביא אותי למסך שמאפשר גישה ל-bios, לא? לא רוצה להתעסק איתו. אבדוק אם קיים שם השחזור שאתה מדבר עליו.

לבצע שחזור מערכת? לחפש תקלה בכיוון אחר לפי הנחיותכם?

איך אני מגיע ל-scan disk?

פורסם

בשביל הביוס זה לפני הלוגו של המערכת הפעלה (דגל וריבועים כחולים,או כל דבר של מיקרוסופט),ובשביל לגשת לביוס צריך להקיש בד"כ DEL או F12 (לפעמים שניהם,או מקשים אחרים)

שחזור מערכת לא מזיק,תתחיל איתו (אם יש לך מה לגבות,תגבה קודם כי לפעמים זה משנה סדר של קבצים\ספריות)

scan disk פחות רלבנטי כרגע

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם (נערך)

תודה לבנתיים, נראה איך נתקדם אל תוך הלילה.

עריכה מהנייד: לחצתי אנטר לשלוח את ההודעה והגיע האיתחול.

כשיעלה, אנסה את הטריק עם F8.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

בהצלחה,אל תשכח לעדכן.

מקסימום תעבור ללינוקס :twisted::lol: (אובנטו למתחילים)

(סתם..)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

מהרגע שניסיתי את האיתחול שהמלצת עליו בפוסט #8, המחשב לא עולה. מאתחל ומאתחל ומאתחל. אוףףףף.

לפתוח שרשור התייעצות לתצורת מחשב ביתי חדש?

פורסם

וואלה? דווקא זו האופציה שבד"כ פותרת יותר בעיות מבלי לאבד מידע.

אולי תנסה שחזור שוב,הפעם במצב בטוח? (SAFE MODE)

עריכה - אם אתה כבר שם - start>run ותקליד MSCONFIG,אחרי זה לך ל STARTUP,נראה לי יש לך איזה תוכנה שעושה את כל הברדק.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

לצערי כבר רבע שעה לא מגיע למצב בטוח, ממשיך לאתחל את עצמו לפני שמגיע למצב עבודה, כך שגם אין על מה לדבר לגבי

Start--run

-פרצוף מבואס-

• תוכן חדש...