Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

המקרה הוא כזה- לפני כחודשיים וחצי התחתנתי ואישתי הזמינה שמלה בעיצוב אישי אצל מעצבת שמלות שמתיימרת להיות "מומחית" בתחום.

מסתבר שאותה אחת לא מעצבת שמלות כלה והיא בכלל שולחת את הכל לתופרת שעושה את העבודה וזו פעם ראשונה שכלה מזמינה ממנה שמלה לחתונה.

אישתי הראתה לה תמונה של השמלה שהיא רוצה לפני שהיא הזמינה ממנה את השמלה.

בכל המדידות שהיא הלכה השמלה לא הייתה מוצאת חן בעיניה אבל ה"מעצבת" שכנעה אותה שהשמלה תהיה יפה אחרי שהכל ייגמר.

החתונה הייתה ביום ראשון והמעצבת משכה את אישתי עד יום חמישי, מה שמשאיר לה יום עסקים אחד בלבד בין קבלת השמלה לבין החתונה.

אישתי פשוט התחילה לבכות כשהיא ראתה את השמלה מכיוון שהשמלה הייתה נראית כותונת לילה (נישבע לכם, ממש ככה. הכל נעשה בזלזול ואפילו אני שזה לא כ"כ מעניין אותי כשראיתי את השמלה הזדעזעתי מהצבעים, חלק בצבע שמנת, חלן לבן, ממש קרקס) ושהיא אמרה למעצבת שהיא לא רוצה את השמלה, המעצבת אמרה לה שהיא לא תקבל ממנה שקל.

כשאישתי רצתה להחזיר לה את השמלה היא לא הייתה מוכנה והתחמקה ממנה.

באותו היום אישתי הלכה למקום אחר והשכירה שמלה שגם לא הייתה מתאימה לה 100% אבל לפחות הייתה נורמאלית ולא מכוערת כמו השמלה של ה"מעצבת" עלק.

לאחר החתונה אישתי ניגשה לעו"ד ושלחה באמצעותו מכתב למעצבת עם דרישה לתשלום על השמלה+ פיצוי כספי, כמובן שאישתי תיעדה את כל השיחות עם המעצבת בוואצאפ+תמונות של השמלה שהיא רצתה+תמונות של השמלה שהיא קיבלה בפועל.

 

המעצבת החזירה מכתב בו היא איימה על אישתי שאם היא תתבע אותה בבית משפט היא תיתבע בחזרה על נסיון להוציא כספים שלא כדין ועל הוצאת שם רע. כמו כן היא כתבה במכתב שאם לאישתי היו טענות היא הייתה מקבלת את הכסף חזרה (מה שהיה שקר גמור ומתועד אפילו בשיחה בווצאפ).

 

1) האם באמת המעצבת יכולה לתבוע על הוצאת שם רע? הרי אישתי לא מוציאה לה שם רע, סך הכל תובעת אותה בבית משפט (הרי למה יש בתי משפט? שבמידה ויש מחלוקת, שופט יחליט מי צודק, הלא כן?), לא פירסמה בפייסבוק, לא במיילים, גם כאן אני לא מזכיר את שמה של המעצבת, אז איזה שם רע בדיוק?.

 

2) מה עוד מומלץ לעשות? איך ממשיכים הלאה? האם מישהו מכיר עו"ד טובים בתחום?.

 

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

אתה יכול לתבוע לבדך בתביעה קטנה עד 33 אלף שקל. ללא עורך דין. וגם לנתבע אסור להביא עורך דין שייצג אותו במשפט.

עצוב לשמוע את המקרה, מקווה שכספכם יוחזר. ושאותה מעצבת תלמד לעבוד לפני שהיא גובה כסף מאנשים עבור דברים שהם כל כך חשובים להם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

 

פורסם

אם כל השיחות מגובות, כולל אלו שכתוב בהן לכל אורך הדרך שאשתך לא מרוצה מהעבודה, אז אני לא רואה מצב שבו המעצבת יוצאת מזה.

הסיכוי היחיד שלה זה להוכיח שהשמלה שביקשתם היא אכן השמלה שקיבלתם ושזה לא מקרה של "עוד כלה משוגעת עם דרישות לא הגיוניות".

 

אם היא תנסה להמשיך עם קו ההגנה הנוכחי שלה שבו היא תתבע אתכם על ניסיון להוצאת כספים שלא כדין, לדעתי זה הפסד כמעט בטוח. הדבר הכי קל בעולם יהיה להוכיח את זה. כלה שתכננה על השמלה הזו במשך כל כך הרבה זמן מראש והלכה למעצבת אישית, לא מוותרת על הכל ברגע האחרון והולכת להשכיר שמלה.

 

השאלה שתעמוד לפני השופט היא אם באמת השמלה כזאת רחוקה מלהיות מה ששילמתם עבורה.

אין לי מושג לא בשמלות כלה, לא בעיצוב ולא בדיני משפט וחוזים אז אין לי מושג מה ה"טולרנס" המקובל בתחום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
×
×
  • תוכן חדש...