Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לפני חודשיים, בתחילת האביב התלוננה זוגתי שהמזגן באוטו שלי לא מקרר כיאות.

אני כאופטימיסט מטבעי טענתי שהכל תקין.

כשהגיעו החמסינים הראשונים של האביב - הבנתי שהצדק איתה. כשהדלקתי את המזגן קבלתי משב רוח חם של היה מבייש אף מייבש שיער.

מכיוון שמזגן עבד לפעמים, ואני דחיין מטבעי - רק הבוקר מצאתי את הזמן להגיע למוסך.

המוסך: איציק ודיצר ברמלה - אני מטפל שם בשנתיים האחרונות. עד כה למעט תקלה קטנה בבלם היד שטופלה במסגרת האחריות - לא היו תקלות ברכב והרכב הגיע למוסך לטיפולים בלבד.

תאמתי את הגעתי למוסך כרבע שעה מראש, וקבלו אותי מיד.

חצי שעה אח"כ חזר מנהל המוסך ובפיו הבשורה - המדחס של המזגן - הלך.

אמרתי לו שידוע לי שהרכב לא באחריות, אבל בקשתי שיבדוק עם צ'מפיון אם יש מצב לאחריות של רצון טוב.

אחרי רבע שעה(!) הוא חזר עם האישור של צ'מפיון להחלפת המדחס על חשבונם.

(אגב החשבונית היתה על 2776 ש"ח כך שמדובר על סכום לא מבוטל)

אני הלכתי לעבודה - והאוטו היה מוכן אחרי כ-4 שעות.

עכשיו שוב נעים לנסוע באוטו :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ויש סיבה שנהרס המדחס או שזאת עוד אחת מההפתעות של הקונצרן?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא ידוע לי על תקלה סדרתית (אבל זה שלא ידוע לי, לא אומר הרבה)

כמה ק"מ היה לאוטו ?

האם בעבר הוחלפה גם הוונטה הקטנה של הרדיאטור?

לרכב 96600 ק"מ לא החליפו שום דבר מלבד חלקים שמחליפים כחלק משגרת הטיפול הסטנדרטית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא ברור לי למה אתה מתייחס למדחס שהלך אחרי 100,000 ק"מ ומתעלם דווקא מהשרות המצוין שקיבל הלקוח ושבגלל זה הוא העלה את הפוסט.

כאשר יבואן או מוסך נותנים שרות מעל המצופה (הלקוח מעיד בעצמו שהרכב לא היה באחריות) מן הראוי לעודד אותם על כך. אנשי שרות בכל חברה לומדים מפידבקים ומי שמרוויח מזה זה רק אנחנו הצרכנים וחבל שאתה בוחר לחפור מתחת לאספלט כדי לראות איפה הם היו לא בסדר, כאילו שהם ייצרו את המדחס.

פורסם

ג'וני לא אמרתי מילה לגבי היבואן אלא לגבי הקונצרן. אתה סתם מכניס לי מילים למקלדת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ככל שידעתי מגעת המדחסים המותקנים בסקודה מיוצרים בד"כ ע"י DENSO - בטענות יש לבוא (אולי) אליהם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ככל שידעתי מגעת המדחסים המותקנים בסקודה מיוצרים בד"כ ע"י DENSO - בטענות יש לבוא (אולי) אליהם.

הבנתי אותך.ברכבים רבים מותקנים מחשבים שלbosch וגירים שלzf אז בפעם הבאה שאחד החלקים יתקלקל המוסך יגיד,זה לא אני זה הם.

בקשר לטיפול בבעיה,אכן מגיעה מילה טובה למוסך בו אתה מטפל.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לו הייתי משלם בעצמי אמרו לי שהיו שמים לי מדחס משופץ והכל יחד היה עולה 1500₪ + מעמ. בחשבונית שהוציאו לצ'מפיון חייבו על כל שטות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...