Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולדסמוביל אומגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז גם זמני הגיע...

אני ואבא שלי החלטנו לקחת על עצמנו פרויקט שיפוץ רכב אספנות הרבה זמן שאנחנו כבר מסתכלים ומחפשים!

יש לנו את הידים ,הכלים והאמצעים.

נעבור לנושא במהלך החיפוש באינטרנט אחר "הרכב האמריקאי החלומי" נתקלו באוטוסמוביל אומגה שנת 1982 במצב מצוין לפי התמונות ולפי מה שהמוכר אומר מנוע וגיר חדשים (מנוע בן 8 ,גיר בן 2) צבע מקורי מצב פנימי נראה טוב 16000+- מייל ומחיר סביר.

עכשיו רציתי לברר ולדעת לגבי תקלות,בעיות נפוצות,דברים שעלולים להביא לבעיות ודעה כללית על הרכב.

והאם בכלל כדאי ללכת על הרכב הזה בתור רכב ראשון בתור רכב אספנות או שהרכב הנ"ל בעייתי ולא מומלץ?

אשמח לחוות דעת על הרכב ועזרה בנושא של דברים שצריך להיעזר מהם ממהלך הקניה.

אני יעלה תמונה של הרכב בהמשך אולי אפילו חלקכם מכירים אותו (בחור נחמד מאוד לפי שיחת הפאלפון שדיברתי איתו)

(השיפוץ עומד לכלול שחזור פנימי ,שחזור צבע מקורי תיקוני צבע ,להשלים את החסר יישור קו אם העסקה תתבצע אתחיל לעדכן פה.)

פורסם

הדור הספציפי של האומגה(מכוניות X של GM) שאתה מדבר עליו לא היה מוצלח במיוחד גם כשהיה חדש והושק ב-1979, קל וחומר עם "דוכס הברזל"ׁ(כינויו של מנוע 4 הצילינדרים). ל-V6, בנפח 2.8 ליטר, היו ביצועים סבירים יותר. בישראל דאז, היבואן, חברת המזרח, ניסה לשווק את המכונית כאלטרנטיבה לוולוו 240 לציבור הנכים ולקונים אמידים יחסית. מכירות האומגה בארץ לא התרוממו והמכוניות סבלו מאמינות לקויה.

אני יכול לחשוב על 1001 אמריקאיות מענינות יותר כפרוייקט ראשון, אבל גם אם בא לכם רק על אולדסמוביל אומגה, הייתי מחפש אחת מדור קודם, עם הנעה אחורית ומנוע V8 350, רצוי במרכב קופה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...